Θεραπεία laser: Η Καλύτερη λύση κατά της τριχόπτωσης

Μάθε τα πάντα για τη διάσημη Θεραπεία laser LLLT

Τα χάνω… μου πέφτουν…. πάει τα έχασα….! Αν δεν μιλάμε για μαλλιά…τότε υπάρχει πρόβλημα! Στην περίπτωση όμως που μιλάμε για τα μαλλιά σας δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.  Η LLLT αποτελεί την ιδανική Θεραπεία laser κατά της τριχόπτωσης.

Πλέον με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορείτε να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση εύκολα και αποτελεσματικά.

Από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να απαιτείται “λάδωμα” των μαλλιών και μάλιστα μέσα σε μόλις 7 λεπτά!

Σημαντικό: Πρόκειται για τη μοναδική εγκεκριμένη θεραπεία δίχως παρενέργειες και χρήση φαρμακευτικών αγωγών.

Η πλέον σύγχρονη και ασφαλής επιλογή

Η Anastasakis Hair Clinic φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα, τη θεραπεία τριχόπτωσης με το Laser Capillus 272 Pro. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει εγκριθεί από τον FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό φαρμάκων.

Δεν υπάρχει πιο πετυχημένη αγωγή κατά της τριχόπτωσης τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με 98% αποτελεσματικότητα και καμία απολύτως παρενέργεια.

Τρόπος δράσης της θεραπείας LLLT Capillus 272 Pro

«Πρόκειται για μια αγωγή με Laser χαμηλής συχνότητας (LLLT) η οποία έχει περισσότερες από μια δράσεις» μας λέει ο Dr. Κωνσαντίνος Αναστασάκης MD, PhD, επιστημονικός διευθυντή της Anastasakis Hair Clinic.

« Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, επιφέρει την παραγωγή φυσικών αυξητικών παραγόντων από τα κύτταρα και βελτιστοποιεί την μικροκυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία του τριχωτού της κεφαλής.»

Βασικό αποτέλεσμα των παραπάνω αποτελεί η άμεση παύση της τριχόπτωσης (μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες). Επίσης η σταδιακή βελτίωση της υγείας των μαλλιών τα οποία γίνονται πιο πυκνά και δυνατά.

Τι ακριβώς είναι η παραπάνω θεραπεία κατά της τριχόπτωσης;

Πρόκειται για μια μη-φαρμακευτική, τριχογεννητική αγωγή, με απίστευτα αποτελέσματα σε ασθενείς και των δυο φύλων.

Η θεραπεία LLLT (Low-Level Laser Treatment) με το Capillus 272 Pro είναι εγκεκριμένη επισήμως από τον FDA για τα πραγματικά αποτελέσματα που επιφέρει.

Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει γρήγορα και ουσιαστικά το ρυθμό της τριχόπτωσης, ενισχύει τα αδύναμα μαλλιά και συνεισφέρει στην επανέκφυσή τους.

Η μεγάλη διαφορά της θεραπείας LLLT με το Capillus 272 Pro σε σχέση με τις 2 φαρμακευτικές αγωγές κατά της τριχόπτωσης που είναι εγκεκριμένες από τον FDA, την Μινοξιδίλη και τη Φιναστερίδη, έγκειται στο γεγονός ότι η θεραπεία LLLT δεν έχει καμία παρενέργεια ενώ είναι σαφώς ισχυρότερη και πιο αποδοτική σε άνδρες και γυναίκες.

Τόσο στο ιατρείο όσο και στο σπίτι η εφαρμογή της είναι πραγματικά απλή και πρακτική. Λίγα λεπτά εφαρμογής την εβδομάδα, αρκούν για να δείτε το ρυθμό τριχόπτωσης να μειώνεται δραστικά ενώ οι τρίχες σας ενισχύονται σε όγκο και δύναμη.

Θεραπεία που έχει εγκριθεί λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της!

Σύμφωνα με τον Dr. Αναστασάκη MD, PhD: « Το γεγονός ότι ο Εθνικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει εγκρίνει μόλις 3 αγωγές κατά της ανδρικής Ανδρογενετικής Αλωπεκίας (ΑΓΑ) και της γυναικείας Ανδρογενετικής Αλωπεκίας σε διάστημα 40 χρόνων ανάμεσα τους και το Laser LLLT δείχνει πολλά για τη δυναμική της συγκεκριμένης αγωγής.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η θεραπεία τριχόπτωσης με Laser συνηθίζεται να χαρακτηρίζεται ως θεραπεία χαμηλής εκπομπής Laser (Low Level Laser Therapy, LLLT) και τα Laser τέτοιου τύπου αποκαλούνται συχνά «θεραπευτικά Laser».

Αποτελεσματικότητα βασισμένη στη…δύναμη!

Τα Low Lever Laser έχουν κάνει την εμφάνιση τους εδώ και περίπου 15 χρόνια. Πλέον όμως είναι σαφώς πιο εξελιγμένα προσφέροντας πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Αρχικά, έμοιαζαν με βούρτσες με 6-9 διόδους laser οι οποίες -υποτίθεται- ότι μέσα από το αδύναμο Laser της χτένας βελτίωναν την υγεία των μαλλιών.

Παρόλα αυτά η διαδικασία αυτή επέφερε περισσότερη κούραση και λιγότερα πραγματικά αποτελέσματα, εξαιτίας της πολύ μικρής ενέργειας της βούρτσας.

« Τα Low Level Lasers του σήμερα είναι κατά πολύ πιο εξελιγμένα» σύμφωνα με τον Dr. Αναστασάκη MD, PhD, «και έχουν γίνει σαφώς αποτελεσματικότερα, με πολλές περισσότερες διόδους laser.

Σε σύγκριση με όλες τις λύσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, το Capillus 272 Pro αποτελεί την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στην Anastasakis Hair Clinic.»

Ποιος είναι ο κατάλληλος τύπος ασθενή για τη θεραπείας τριχόπτωσης LLLT Capillus 272 Pro;

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο σε ασθενείς με τριχόπτωση όσο και σε ασθενείς που υποβλήθηκαν πρόσφατα σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία οι μελέτες αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη αγωγή συνεισφέρει στην πιο γρήγορη επανέκφυση των τριχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή.

Επίσης η θεραπεία LLLT αποτελεί το μοναδικό πραγματικό μέσο των γυναικών για την αντιμετώπιση προβλήματος αραίωσης. Οι επιλογές μέχρι πρόσφατα ήταν πραγματικά ελάχιστες.

Η χρήση Φιναστερίδης είναι απαγορευτική. Όσον αφορά τη Μινοξιδίλη, παρότι μπορεί να βοηθήσει, αρκετές φορές επιφέρει στις γυναίκες αντιαισθητική τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Επίσης λαδώνει τα μαλλιά και δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα αισθητικής φύσης.

Πως ακριβώς γίνεται η θεραπεία με Laser;

Ο Dr. Αναστασάκης MD, PhD αναφέρει σχετικά:

« Η πρώτη επίσκεψη έχει ως στόχο να λάβουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον ασθενή αναφορικά με το ιατρικό ιστορικό του αλλά και το ιστορικό κληρονομικότητας της τριχόπτωσης που τον συνοδεύει.

Στόχος μας να αποφασιστεί η κατάλληλη θεραπευτική μέθοδος που θα επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η θεραπείας πραγματοποιείται είτε στο ιατρείο είτε στο σπίτι του ασθενή.

Το γεγονός ότι η θεραπεία Capillus 272 Pro μπορεί να πραγματοποιηθεί και στον προσωπικό χώρο του εκάστοτε ασθενή την κατατάσσει σε μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Ο χρόνος που απαιτείται για τη θεραπεία είναι 7 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να την εφαρμόσει βλέποντας τηλεόραση ή μπροστά στον υπολογιστή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είναι σημαντικό να επανέρχεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα στο ιατρείο μου για να παρακολουθούμε την πορεία του και να αναπροσαρμόζουμε την αγωγή.

Είναι σημαντικό ότι πρόκειται για μια θεραπευτική διαδικασία η οποία “δένει” αρμονικά με το καθημερινό πρόγραμμα του ασθενή.

Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να διακόπτει τις δραστηριότητες του, να μεταβάλει τον τρόπο ζωής του ή να αντιμετωπίζει οποιουδήποτε τύπου ταλαιπωρία.»

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι το Capillus 272 Pro Home Edition αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή σε σχέση με όλες τα άλλα LLLT laser της αγοράς μιας και ουσιαστικά πρόκειται για ένα φορητό laser που προσαρμόζεται άνετα κάτω από ένα απλό jockey καπέλο.

Έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για να έχετε πυκνά υγιή μαλλιά διότι:

  • διακόπτει την τριχόπτωση.
  • επιφέρει επανέκφυση των τριχών.
  • είναι ιδιαίτερα πρακτικό και εύκολο στη χρήση.
  • χρησιμοποιείται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς να διακόπτει τις καθημερινές σας δραστηριότητες.
  • δεν έχει καθόλου παρενέργειες.
  • δεν επιφέρει λάδωμα των μαλλιών σε αντίθεση με τις φαρμακευτικές αγωγές τοπικού χαρακτήρα.
  • είναι κατάλληλο και για τα δυο φύλα.
  • απαιτεί μόλις 7 λεπτά για να επιφέρει μαλλιά πιο υγιή, δυνατά και πυκνά σε μόλις μερικές εβδομάδες.

Υγιή, πυκνά μαλλιά χωρίς δικαιολογίες!

Η καλοκαιρινή περίοδος, το λάδωμα των μαλλιών και η αλλαγή της καθημερινότητας δεν αποτελούν πλέον δικαιολογίες για μη βγάλετε μαλλιά!

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser Capillus 272 Pro αποτελεί και το καλοκαίρι την καλύτερη και πλέον πρακτική επιλογή για υγιή μαλλιά!

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023