κλειστε ραντεβου για θεραπείες Τριχόπτωσης με laser στην Anastasakis Hair Clinic

Η  θεραπεία τριχόπτωσης με laser είναι η ιδανική μη–επεμβατική λύση για την τριχόπτωση χωρίς τη χρήση φαρμάκων.  

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέρνουμε στην Anastasakis Hair Clinic τη θεραπεία τριχόπτωσης με laser cap και με  laser Capillus272 Office PRO, εγκεκριμένη απο τον FDA ως αποτελεσματική αγωγή για την τριχόπτωση για άνδρες και γυναίκες, χωρίς παρενέργειες και με 98% αποτελεσματικότητα.

Η αγωγή με laser χαμηλής συχνότητας (LLLT) για τα μαλλιά έχει διπλή δράση.  Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων αλλά και την μικροκυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία του τριχωτού της κεφαλής. To αποτέλεσμα είναι πιο πυκνά, υγιή και δυνατά μαλλιά. Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser είναι μια  LLLT (Low-Level Laser Treatment), μη-επεμβατική αγωγή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα για άνδρες αλλά και για γυναίκες . Είναι κλινικά αποδεδειγμένη  ότι μειώνει δραστικά τον ρυθμό της τριχόπτωσης, ενδυναμώνει τα λεπτά μαλλιά και βοηθάει στην επανέκφυση τους.

Σε αντίθεση με τις άλλες 2 θεραπείες με φάρμακα που είναι εγκεκριμένες για την τριχόπτωση, την μινοξιδίλη και την φιναστερίδη, δεν έχει παρενέργειες. Η εφαρμογή της είναι εξαιρετικά απλή στο χώρο του ιατρείου αλλά ακόμα και στο σπίτι! Με λίγα λεπτά εφαρμογής την εβδομάδα, θα δείτε το ρυθμό της τριχόπτωσης να μειώνεται δραματικά και το σημαντικότερο, οι τρίχες αποκτούν περισσότερο όγκο και γίνονται πιο δυνατές.

98
Αποτελεσματικότητα
100
Ασφαλές στη χρήση
7
λεπτά, χρόνος ανά εφαρμογή
100
FDA Approved

Αποτελέσματα θεραπείας τριχόπτωσης με Laser

Θεραπεία τριχόπτωσης με laser

Εγκεκριμένη από τον FDA, αποκλειστικά στην Anastasakis Hair Clinic!

H θεραπεία τριχόπτωσης με laser, Low Level Laser Therapy (LLLT), έχει εγκριθεί απο τον FDA ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. H θεραπεία τριχόπτωσης με laser, είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες. Η συχνότητα της θεραπείας τριχόπτωσης με laser εξατομικεύεται ανάλογα με την ηλικία και το στάδιο αραίωσης του ασθενούς.

Πώς γίνεται η θεραπεία τριχόπτωσης με laser;

Στην αρχική επίσκεψη στον ιατρό λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και ιστορικό κληρονομικότητας της τριχόπτωσης, έτσι ώστε το θεραπευτικό σχήμα της προτεινόμενη αγωγής να επιφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. Η θεραπεία μπορεί να γίνει τόσο στο χώρο του ιατρείου αλλά και στο σπίτι.  Η δυνατότητα της θεραπείας με laser στο σπίτι, είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους ασθενείς.  Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 7 λεπτά κι έτσι κάποιος μπορεί να κάνει τη συνεδρία του, βλέποντας τηλεόραση, μπροστά στον υπολογιστή, ακόμα και στο αυτοκίνητό του καθώς οδηγεί. Όλοι οι ασθενείς επανέρχονται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα στο ιατρείο για την εκτίμηση της πορείας τους απο τον ιατρό και για τυχόν αναπροσαρμογή της αγωγής. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό πρόγραμμα που εντάσσεται πλήρως στην καθημερινότητα του ασθενή, χωρίς να χρειάζεται να διακόπτει τις εργασίες του

Έχει παρενέργειες;

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser δεν έχει τις ενοχλητικές παρενέργειες στο τριχωτό της κεφαλής ή στον οργανισμό, όπως έχουν οι φαρμακευτικές αγωγές με μινοξιδίλη και φιναστερίδη.

Ποιοί είναι κατάλληλοι για τη θεραπεία τριχόπτωσης με laser;

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser απευθύνεται σε ασθενείς με τριχόπτωση, άνδρες και γυναίκες. Είναι ιδανική και για όσους έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε μεταμόσχευση μαλλιών. Στη δεύτερη αυτή κατηγορία έχει αποδειχτεί οτι βοηθά στην ταχύτερη επανέκφυση των τριχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή.  Η αγωγή για την τριχόπτωση με laser χαμηλής συχνότητας (LLLT) για τα μαλλιά έχει διπλή δράση.  Αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και την μικροκυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία του τριχωτού της κεφαλής. Το αποτέλεσμα της αγωγής είναι πιο πυκνά, υγιή και δυνατά μαλλιά.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία τριχόπτωσης με laser;

Το laser χαμηλής συχνότητας τονώνει την κυτταρική δραστηριότητα και τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής . Η κάθε συνεδρία διαρκεί  7-30 λεπτά, ανάλογα με τη συσκευή. 

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser που θα βρείτε αποκλειστικά στην Anastasakis Hair Clinic διαθέτει 272 διόδους λέιζερ, παρέχοντας περισσότερη φωτεινή ενέργεια από οποιαδήποτε άλλη συσκευή  LLLT (Low-Level Laser Treatment) που έχει εγκριθεί από το FDA για τη δράση ενάντια στην ανδρογενετική αλωπεκία.

Οι κλινικές μελέτες για το Capillus272 OfficePro έχουν καταχωρηθεί στην κυβερνητική βάση των κλινικών μελετών των Η.Π.Α.  Διεξήχθησαν από ανεξάρτητα εργαστήρια (ClinicalTrials.gov ID: NCT01967277). Οι κλινικές μελέτες έδειξαν πως, η θεραπεία του τριχωτού με laser χαμηλής συχνότητας (low-level laser) ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τη συσκευή Capillus272 OfficePro, αύξησε την πυκνότητα των μαλλιών των συμμετεχόντων που έλαβαν μέρος στη μελέτη και χρησιμοποίησαν την αυθεντική συσκευή. Η αύξηση της πυκνότητας κυμάνθηκε από 11% έως και 189%. Οι συμμετέχοντες στην μελέτη αυτή χρησιμοποίησαν τη συσκευή χωρίς να παρουσιάσουν καμία παρενέργεια. Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser αποδεδειγμένα αποτελεί μια ασφαλή και δραστική θεραπεία για την ανδρογενετική αλωπεκία.

98% Αποτελεσματικότητα, χωρίς παρενέργειες

Η θεραπεία τριχόπτωσης με laser χαμηλής συχνότητας τα τελευταία χρόνια έχει τύχει παγκόσμιας αποδοχής  στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Στην εποχή μας, η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για την αντιμετώπισή της αραίωσης των μαλλιών που προκαλεί η τριχόπτωση.  Σε συνδυασμό με την αγωγή με laser χαμηλής συχνότητας που ενισχύει την επανέκφυση της τριχοφυΐας, παρέχει την πλέον αποτελεσματική λύση για μέγιστη πυκνότητα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να κυκλοφορούν διάφορες αγωγές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, συχνά σε αρκετά μικρό διάστημα. Ωστόσο, εκτός από την μινοξιδίλη, η χρήση laser αποτελεί έναν από τους βασικότερους επιστημονικά εγκεκριμένους τρόπους που αποδεδειγμένα δίνουν ένα ενισχυμένο αποτέλεσμα. Ειδικότερα η συγκεκριμένη θεραπεία τριχόπτωσης αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες μορφές αγωγής που έφερε αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα για την ανδρογενετική αλωπεκία. Με αυτή βελτιώνεται η ποιότητα των τριχών οι οποίες παράλληλα παραμένουν για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα στο τριχωτό σας. Η ανδρική τριχόπτωση αποτελεί το No1 πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ολοένα και νεότεροι άνδρες καθημερινά. Πλέον οι ασθενείς μας μπορούν να αποκτήσουν το πλούσιο αποτέλεσμα που επιθυμούν με απόλυτη ασφάλεια. Παρά το χαμηλότερο ποσοστό εμφάνισης, η γυναικεία τριχόπτωση ταλαιπωρεί αρκετά το 10% του γυναικείου πληθυσμού. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνιση και την υγεία των μαλλιών τους. Η εφαρμογή αυτής της  θεραπείας εγγυάται ένα ακόμα πιο φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα χωρίς καμία παρενέργεια!