Δωρεάν online ραντεβού ενημέρωσης Μεταμόσχευσης Μαλλιών για όλους!

Η Anastasakis Hair Clinic σας δίνει τη δυνατότητα μιας δωρεάν online ενημέρωσης για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών μέσα από την άνεση του σπιτιού σας. Η υπεύθυνη, επιστημονική και έγκυρη ενημέρωση σε όλα τα ερωτήματα που έχετε τώρα και σε real-time online ραντεβού μόνο από την Anastasakis Hair Clinic!

Όροι Χρήσης Προγράμματος Online Ραντεβού Ενημέρωσης

  • Από τη στιγμή που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον για online ραντεβού, επικοινωνούμε μαζί σας και ορίζουμε την ημέρα και ώρα του ραντεβού μαζί σας, τηλεφωνικά.
  • Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για online ραντεβού, δε συνιστά οριστικοποίηση του ραντεβού. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για την διευθέτηση του online ραντεβού.
  • Για την πραγματοποίηση του online ραντεβού, πρέπει να διαθέτετε smartphone, tablet ή ΗΥ (laptop, desktop) με σύνδεση στο διαδίκτυο (με wifi ή δεδομένα)
  • Η σύνδεση γίνεται μέσω Viber ή Skype. Εάν δεν έχετε την εφαρμογή Viber μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ (περιλαμβάνει τις εκδόσεις για IOS, Android & Desktop). Την εφαρμογή Skype μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ (περιλαμβάνει τις εκδόσεις για IOS, Android & Desktop).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για το online ραντεβού ενημέρωσης

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της κατάστασης των μαλλιών σας, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές οδηγίες για την προετοιμασία του ραντεβού σας για μεταμόσχευση μαλλιών. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

  • Σύνδεση: Βεβαιωθείτε ότι το σημείο που βρίσκεστε έχετε ικανοποιητική ταχύτητα σύνδεσης και πως δεν συμβαίνουν διακοπές ή καθυστερήσεις. Αυτό θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη εξέταση και ενημέρωσή σας!
  • Φωτισμός: Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που θα βρίσκεστε έχει επαρκή φωτισμό. Προτιμήστε έναν χώρο με καλό τεχνητό φωτισμό που δεν προκαλεί σκιάσεις και αποφύγετε χώρους με έντονο φυσικό φως. Συγκεκριμένα, μην κάθεστε με πλάτη σε παράθυρο!
  • Εργαλεία: Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα μια βούρτσα ή χτένα, μία μεζούρα και ένα μπουκαλάκι σπρέι με νερό (σαν αυτό που ψεκάζουμε τα ρούχα στο σιδέρωμα) για να βρέξετε ελαφρά τα μαλλιά, εάν χρειαστεί.
  • Styling: Παρακαλούμε να έχετε λουσμένα και στεγνά μαλλιά την ημέρα του ραντεβού σας. Αποφύγετε τελείως τη χρήση προϊόντων styling όπως τζελ ή λακ.

Αυτές είναι οι βασικές οδηγίες για την προετοιμασία του ραντεβού σας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-80.11000 ή να μας στείλετε e-mail στο ahc.grammateia@gmail.com.