Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε την δική σας μεταμόσχευση μαλλιών με τον Online Μετρητή Τριχοθυλακίων! Η διαδικασία είναι απλή:

 • Με τη βοήθεια του online μετρητή τριχοθυλακίων, υπολογίστε με πόσα τριχοθυλάκια θα αποκτήσετε μια πυκνή εικόνα στα μαλλιά σας.
 • Συμπληρώστε το ιστορικό τριχόπτωσης και σημειώστε στο πεδίο «Σχόλια» κάποια σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζει ο ιατρός που θα παραλάβει το ιστορικό
 • Πατήστε «Αποστολή» και μέσα σε 24 ώρες ο ιατρός θα επικοινωνήσει μαζί σας στο e-mail σας, για να σας ενημερώσει.

Online Μετρητής Τριχοθυλακίων

Υπολογίστε εύκολα πόσα τριχοθυλάκια (Follicular Units, FUs) θα χρειαστείτε προκειμένου να έχετε μια πυκνή εικόνα. Σημείωση: Το κάθε τριχοθυλάκιο έχει περίπου 2.2-2.5 τρίχες.

Οδηγίες χρήσης

 • Κάντε κλικ στην περιοχή που σας ενδιαφέρει πάνω στο κεφάλι.
 • Στην κλίμακα 0-65 μετακινήστε τον κέρσορα στην επιθυμητή πυκνότητα τριχοθυλακίων για την κάθε περιοχή (10-65FUs/cm²). Για τις περιοχές 1 και 2, αν έχετε κανονικά σε πάχος μαλλιά, αρκεί πυκνότητα 35-45FUs/cm². Για τις υπόλοιπες περιοχές αρκεί πυκνότητα 20-35FUs/cm². Αν έχετε λεπτά μαλλιά, προσθέστε +10-15FUs/cm². Αν έχετε χοντρά ή κατσαρά μαλλιά αφαιρέστε -10-15FUs/cm² από τις προηγούμενες πυκνότητες.
 • Επιλέξτε επιπλέον περιοχές αν χρειάζεται και επαναλάβετε για κάθε μια περιοχή τα παραπάνω.
 • Μόλις τελειώσετε με την επιλογή των περιοχών και της πυκνότητας, δείτε πόσα FUs θα χρειαστείτε

Πατώντας τα βελάκια, μπορείτε να δείτε και άλλες λήψεις του κεφαλιού. Εάν κάνετε λάθος πατήστε «Επανεκκίνηση».

Ο Online μετρητής σας παρέχει έναν ενδεικτικό αριθμό τριχοθυλακίων και δεν ανταποκρίνεται στις ακριβείς σας ανάγκες. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διάγνωση από τον ιατρό. Για ένα ραντεβού διάγνωσης με τον ιατρό καλέστε στο 210-8011000 ή στο 801-11-801-01 ΔΕ-ΠΑ 9:00-21:00 ή επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο info@anastasakishairclinic.gr.

Ιστορικό τριχόπτωσης

Μετά τον υπολογισμό του αριθμού μοσχευμάτων που χρειάζεστε με τον online μετρητή, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με το ιστορικό της τριχόπτωσής σας. Στο πεδίο “Λοιπές χρήσιμες πληροφορίες” γράψτε όποια σημαντική πληροφορία θα πρέπει να γνωρίζει ο ιατρός που θα παραλάβει το ιστορικό. Πατήστε “Αποστολή” και μέσα σε 24 ώρες ο ιατρός θα επικοινωνήσει μαζί σας στο e-mail σας για να σας ενημερώσει.

  Αριθμός μοσχευμάτων που υπολογίσατε με τον μετρητή μας:
  Με βάση το σχήμα, επιλέξτε τη βαθμίδα αραίωσης που θεωρείτε ότι σας αντιπροσωπεύει:
  Τυπική πορεία και βαθμίδες Τριχόπτωσης

  Οικογενειακό ιστορικό τριχόπτωσης:
  Ηλικία:*
  Σε ποια ηλικία παρατηρήσατε την τριχόπτωση;
  Το όνομά σας:*
  Το email σας:*
  Τηλέφωνο επικοινωνίας:*
  Λοιπές χρήσιμες πληροφορίες:


  Διαβάστε εδώ πώς να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στη μεταμόσχευση μαλλιών.