Η ομάδα μας διαφέρει διότι ασχολείται αποκλειστικά με την μεταμόσχευση μαλλιών. Στόχος μας είναι το Τέλειο Αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση σας.
Η απόλυτη εξειδίκευση, η συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων και η εξατομικευμένη φροντίδα για κάθε περιστατικό εμφύτευσης μαλλιών που αναλαμβάνουμε, είναι οι Αρχές της κλινικής μας.
Στην Anastasakis Hair Clinic δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την τελειότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων είναι εγγυημένο.
Στην Anastasakis Hair Clinic παραμένουμε συνεχώς ενεργοί στην επιμόρφωση, μέσω συνεχούς εκπαίδευσης σε ΗΠΑ, Καναδά και Ευρώπη, φέρνοντας κάθε νέα, επιστημονικά αποδεκτή ιδέα, ώστε όλοι οι ασθενείς να μπορούν να επωφεληθούν.

Χειρουργός μεταμόσχευσης μαλλιών

Dr. Αναστασάκης Κωνσταντίνος Επιστημονικός Διευθυντής, Χειρουργός Κεφαλής-Τραχήλου (Head & Neck Surgeon), Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής - ιατρική ομάδα κλινικής

Dr. Kωνσταντίνος Αναστασάκης, MD, PhD

Επιστημονικός Διευθυντής

Χειρουργός Κεφαλής-Τραχήλου (Head & Neck Surgeon), Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης ασχολείται με τη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων από το 2004 με δέσμευση στην αισθητική τελειότητα.
Είναι ο συγγραφέας του ιατρικού συγγράμματος (901 σελίδων) «Η Ανδρογενετική Αλωπεκία από το Α ως το Ω«, του μοναδικού συγγράμματος παγκοσμίως αποκλειστικά για την Ανδρογενετική Αλωπεκία τα αίτια και την αντιμετώπισή της.

ανδρογενετική αλωπεκία από το Α στο Ω
Ξεφυλλίστε το Βιβλίο!

Διαβάστε περισσότερα για τον Dr. Κ. Αναστασάκη

O Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου (Head & Neck Surgeon) και έχει ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”. Είναι Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και έχει μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική Χειρουργική Προσώπου & Ρινός στην Πανεπιστημιακή Κλινική Ulm της Γερμανίας.

Έχει εκπαιδευτεί στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων δίπλα στους γνωστότερους χειρουργούς Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Αμερική και στον Καναδά και εργάζεται ως Χειρουργός Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων από το 2004.

Από το 2009 συμμετέχει ενεργά στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS, International Society of Hair Restoration Surgery) και έχει παρουσιάσει εργασίες ως προσκεκλημένος ομιλητής. Στο τελευταίο παγκόσμιο συνέδριο της ISHRS που έγινε στο Σικάγο τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης ορίστηκε απο την οργανωτική επιτροπή ως υπεύθυνος για την υποδοχή και ενημέρωση των νέων μελών-ιατρών.

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης είναι ο πρώτος έλληνας ιατρός που έχει περάσει τις εξετάσεις του American Board of Hair Restoration Surgery ABHRS, και ένας από τους 98 μη Αμερικάνους που έχει λάβει τον τίτλο Diplomate of ABHRS, Experience Route, σε σύνολο 205 ιατρών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Επιπλέον, έχει οριστεί μέλος της επιτροπής εξετάσεων για τα νέα μέλη του ABHRS.

Το ABHRS είναι το μοναδικό, επίσημα αναγνωρισμένο Επιστημονικό και Πιστοποιητικό Σώμα για την Μεταμόσχευση Μαλλιών και τη Χειρουργική Αποκατάσταση Τριχωτού ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και υπεύθυνο για την αξιολόγηση των προτύπων της πρακτικής άσκησης της χειρουργικής αποκατάστασης τριχωτού. Η επιλογή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη ως Diplomate of ABHRS, Experience Route έγινε με βάση αποδεδειγμένη και καταγεγραμμένη εμπειρία σε εκατοντάδες περιστατικά Μεταμόσχευσης Μαλλιών (patient case reports) αλλά και με την επιτυχή ολοκλήρωση γραπτών και προφορικών εξετάσεων σε όλο το φάσμα των γνώσεων για την τριχόπτωση και τη χειρουργική αποκατάσταση του τριχωτού.

Είναι ενεργό μέλος των οργανώσεων:

Έχει κληθεί ως ομιλητής και συντονιστής σε πολλά ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια και έχει παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών ανακοινώσεων σε διάφορα θέματα που άπτονται της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, σε δεκάδες ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά. Έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε έντυπα του ημερήσιου τύπου και πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές ιατρικού ενδιαφέροντος.

Η νοσηλευτική ομάδα

Οι νοσηλευτές της Anastasakis Hair Clinic έχουν πολυετή εμπειρία αποκλειστικά στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Πριν την ένταξή τους στην ομάδα μας, υποβάλλονται σε 12μηνη περίοδο εξειδίκευσης η οποία περιλαμβάνει:

  • προετοιμασία των τριχοθυλακίων με τη βοήθεια στερεομικροσκοπίων Mantis
  • ατραυματική επεξεργασία τριχοθυλακίων
  • ατραυματική τοποθέτηση των τριχοθυλακίων.

Η εμπειρία των βοηθών της Anastasakis Hair Clinic σε χιλιάδες περιστατικά εμφύτευσης μαλλιών, οι γνώσεις τους, ο επαγγελματισμός, η απόλυτη συγκέντρωση στην εργασία τους και η συνεχή τους εγρήγορση εξασφαλίζουν υψηλότερη και σταθερή ποιότητα εργασίας σε όλη τη διάρκεια της Μεταμόσχευσης.

η ομάδα μας - ιατρική και μικροβιολογική εξέταση
Δρ. Αναστασάκης - ιατρική ομάδα - Anastasakis Hair Clinic
η ομάδα μας - ιατρική ομάδα - μικροβιολογικό εργαστήριο
Διαβάστε εδώ πώς να επιλέξετε ιατρό για τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Σας αρέσουν αυτά που βλέπετε, γιατί να μην τα μοιραστείτε;