Το κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών αντικατοπτρίζει άμεσα την ποιότητα και την φυσικότητα που θα έχει το αποτέλεσμα. Όσοι εμπιστεύονται την Anastasakis Hair Clinic για μεταμόσχευση μαλλιών ξέρουν πως τα λεφτά τους θα «πιάσουν τόπο» περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Όσο …δελεαστικές προσφορές και αν ακούσετε, όσο μεγαλύτερες εκπτώσεις και αν σας προσφέρουν, καλό θα είναι να επιμείνετε σε ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ΠΟΙΟΣ εξειδικευμένος ιατρός θα αναλάβει τη δική σας μεταμόσχευση μαλλιών, ΠΟΙΑ τεχνική είναι κατάλληλη για εσάς και ΠΟΣΑ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ (και όχι τρίχες!) χρειάζεστε για ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα. 

μεταμοσχευση μαλλιων τιμή και αξία

Είναι τελικά ακριβή η Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Εξαρτάται με τι την συγκρίνει κάποιος!

Η μεταμόσχευση μαλλιών στην Anastasakis Hair Clinic προκειμένου να γίνει τέλεια απαιτεί, πολυετή εμπειρία και άριστη συνεργασία, ρυθμό και συντονισμό μιας ομάδας 4 έως 7 ατόμων -ιατροί και νοσηλευτές- και ακριβό και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Πόσο αξίζει για μένα να αποκτήσω ξανά πυκνά μαλλιά;

Η αντίστοιχη επέμβαση στη Γερμανία με αυτά τα δεδομένα, κοστίζει έως και 5 φορές περισσότερο! Εάν συζητήσουμε για την ίδια επέμβαση στην Αμερική και μάλιστα σε χειρουργούς Μεταμόσχευσης Μαλλιών οι οποίοι είναι και αυτοί πιστοποιημένοι από το American Board of Hair Restoration Surgery (www.abhrs.com) όπως ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης το κόστος δεκαπλασιάζεται.

Ακόμα και στην Τουρκία που τον τελευταίο καιρό θεωρείται ως η «Μέκκα» για την μεταμόσχευση τριχοθυλακίων, μια επέμβαση που κοστίζει  στην κλινική μας π.χ. 2000 ευρω, γίνει στην Τουρκία σε έναν ιατρό που διαθέτει τον ίδιο εξοπλισμό με εμάς και είναι εξειδικευμένος και πιστοποιημένος σε ανάλογο επίπεδο κοστίζει έως και 2,5 φορές περισσότερο!

Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών: Οι 3 παράγοντες που καθορίζουν το κόστος

Το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από τρεις παραμέτρους, από την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν για ένα πλήρες, πυκνό αποτέλεσμα και τον ιατρό ή την κλινική που θα επιλέξετε.

Οι δύο τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην μεταμόσχευση μαλλιών αφορούν στον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε τα τριχοθυλάκια και όχι στον τρόπο με τον οποίο τα τοποθετούμε. Στην τεχνική  μεταμόσχευσης μαλλιών FUE τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα-ένα και αυτό απαιτεί ειδικό εξοπλισμό αλλά και πολύ περισσότερο χρόνο. Αυτοί ακριβώς οι δύο παράγοντες καθιστούν την τεχνική αυτή ακριβότερη και εφόσον εφαρμόζεται “ανεβάζει” το κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Η δεύτερη παράμετρος, αφορά στον αριθμό των τριχοθυλακίων. Εάν απαιτείται μεγάλος αριθμός τριχοθυλακίων για το τελικό αποτέλεσμα, το κόστος αυξάνεται γιατί είναι αυξημένες οι απαιτήσεις σε προσωπικό και με μεγάλη χρονική διάρκεια. Ένα mega session μεταμόσχευσης μαλλιών έχει διαφορετικό κόστος από μια μικρότερης έκτασης εμφύτευση μαλλιών που είναι σύντομη και με λιγότερο αριθμό τριχοθυλακίων προς μεταμόσχευση.

Ένας τρίτος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία στις τεχνικές εμφύτευσης μαλλιών του ιατρού που επιλέγετε. Ιατροί με μικρή χειρουργική εμπειρία (τις περισσότερες φορές χωρίς καν ολοκληρωμένη ιατρική ειδικότητα) συχνά αποτελούν δελεαστικές ‘οικονομικές’ επιλογές για πολλούς άνδρες και γυναίκες που αναζητούν μια φθηνή λύση στο πρόβλημα της αραίωσης. Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι το πραγματικό κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι τελικά μεγαλύτερο όταν επιλέγει κανείς ένα γιατρό μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων χωρίς τα κατάλληλα προσόντα αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως στο μέλλον θα είναι απαραίτητη μια διορθωτική εμφύτευση τριχοθυλακίων, ενώ θα έχουν «χαθεί» πολύτιμα μοσχεύματα και ακόμα πιο πολύτιμος χρόνος.

Το ιατρικό προσωπικό της Anastasakis Hair Clinic εφαρμόζει τις πιο προηγμένες και τελειοποιημένες τεχνικές εμφύτευσης μαλλιών, εξασφαλίζοντας πάντοτε φυσικό αποτέλεσμα, που δεν ξεχωρίζει. Ο επιστημονικός Διευθυντής Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης είναι ο μοναδικός Έλληνας χειρούργος που έχει πιστοποιηθεί από το μοναδικό επίσημα έγκυρο Φορέα Πιστοποίησης American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS Diplomate), ενώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον πλαισιώνει διαθέτει τεράστια εμπειρία και γνώση για να σας προσφέρει εγγυημένα ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα, πάντοτε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών θεωρούμε πως αποτελεί μια σχετική έννοια που προσδιορίζεται αφενός από τον αναγκαίο αριθμό τριχοθυλακίων για ένα απόλυτα πυκνό και πλήρες αποτέλεσμα, από τις οικονομικές σας δυνατότητες και αφετέρου από την εμπειρία και τα διαπιστευτήρια του ιατρού που θα επιλέξετε.

Μεταμόσχευση Μαλλιών: Τι προσδιορίζει την τελική τιμή;

Οι τιμές για μεταμόσχευση μαλλιών είναι διαθέσιμες στην παρούσα σελίδα, ωστόσο με μία επίσκεψή σας στην Κλινική μας, θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε με απόλυτη ακρίβεια τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε την απόλυτα εξατομικευμένη  μεταμόσχευση μαλλιών που ταιριάζει σε εσάς και στα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και μόνον!

Η κλινική μας σας προσφέρει την τελειότερη, εξατομικευμένη μεταμόσχευση μαλλιών βασισμένη στις πιο σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και διεθνείς ιατρικές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντάς σας πάντοτε ένα πυκνό και 100% φυσικό αποτέλεσμα. Το πάθος μας για την αριστεία μπορείτε να το διαπιστώσετε μέσα από τα εκατοντάδες  περιστατικά πελατών μας που ανάκτησαν την αυτοπεποίθησή τους χάρη στην εμφύτευση τριχοθυλακιών.

Στην Anastasakis Hair Clinic όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε mega sessions, δηλαδή περιστατικά με πολύ μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων (3000-4000), πάντοτε λειτουργούμε με οικονομίες κλίμακος έτσι ώστε το κόστος ανά τριχοθυλάκιο να είναι τέτοιο ώστε να επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο να προχωρήσει στην επέμβαση χωρίς να πιέζεται οικονομικά.

Στον τιμοκατάλογο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το εύρος τιμών για την Μεταμόσχευση Μαλλιών σύμφωνα με την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί και τον αριθμό των τριχοθυλακίων.

Η τελική τιμή της μεταμόσχευσης μαλλιών διαμορφώνεται πάντοτε μετά από την επίσκεψη στο ιατρό και τον τελικό σχεδιασμό της δικής σας μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων. Μάλιστα στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι τελικές τιμές μεταμόσχευσης μαλλιών διαμορφώνονται προς τα κάτω σε σύγκριση με αυτές του τιμοκαταλόγου!

Αναλυτικός Κατάλογος

Εναλλακτικά επικοινωνήστε στο 210-80.11000 για να μάθετε σε ένα ραντεβού με τον ιατρό πόσο κοστίζει η δική σας μεταμόσχευση μαλλιών.

Διαβάστε εδώ ποιους ιατρούς πρέπει ο ενδιαφερόμενος να αποφεύγει.