Προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιών
Πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς “Αποκατάσταση”

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Anastasakis Hair Clinic εγκαινιάζει το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς για τη μεταμόσχευση μαλλιών, «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ», μια προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες σε αυτό.

Το πρόγραμμα – προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιών, απευθύνεται σε όλους όσους έχουν υποβληθεί σε μία τουλάχιστον επέμβαση μαλλιών και το αποτέλεσμα τους χρίζει επεμβατικής επιδιόρθωσης με βάση τις αρχές της σύγχρονης Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Κάθε μήνα, το πρόγραμμα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης επιδιόρθωσης της παλαιότερης αποτυχημένης μεταμόσχευσης μαλλιών σε 2 ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια.

Πρόγραμμα “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” – προσφορά μεταμόσχευσης μαλλιών

μεταμοσχευση_μαλλιων_επιδιόρθωση_αναστασακης

Εικ.1: Επιδιόρθωση παλαιότερης μεταμόσχευσης μαλλιών. Η αφύσικη τριγωνική σχεδίαση στο hairline, τα μοσχεύματα “παραταγμένα” σε ευθεία, πολύτριχα χοντρά μοσχεύματα με κακή γωνία τοποθέτησης & αραιή κάλυψη, έδιναν συνολικά μια αφύσικη εικόνα που αποκαταστάθηκε πλήρως (Αρχείο Dr. Αναστασάκη).

Ο ίδιος ο Dr. Aναστασάκης αναλαμβάνει την πλήρη επιδιόρθωση και αποκατάσταση αυτών των περιστατικών και η Anastasakis Hair Clinic, καλύπτει πλήρως τα έξοδα της νέας επέμβασης και της μετεπεμβατικής παρακολούθησης.

επιδιόρθωση_μεταμόσχευσης _μαλλιων_πριν_μετά

Εικ.2: Χοντρά πολύτριχα μοσχεύματα τοποθετημένα αραιά και σχεδόν κάθετα στην hairline. Κακή σχεδίαση, με τα τριχοθυλάκια τοποθετημένα σε ευθεία να σχηματίζουν τρίγωνο στο κέντρο της hairline. Η επιδιόρθωση αποκατέστησε πλήρως τη φυσικότητα της μπροστινής γραμμής και την πυκνότητα σε όλη την μπροστινή περιοχή (Αρχείο Dr. Αναστασάκη)

Εάν «κουβαλάτε» ένα κακό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών που σας στεναχωρεί, το πρόγραμμα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» σας επιτρέπει να το διορθώσετε ΔΩΡΕΑΝ και να αποκτήσετε ξανά την αυτοπεποίθηση που σας έχουν στερήσει τόσο καιρό!

Η ιατρική επίσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα και για να κλείσετε ραντεβού με τον Dr. Αναστασάκη, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Πρόγραμμα “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” – Video Reviews ασθενών

 

Video Review του Σάκη που έλαβε μέρος στο πρόγραμμα “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” της Anastasakis Hair Clinic και επιδιόρθωσε μια παλαιότερη μεταμόσχευση μαλλιών που έχριζε επεμβατικής επιδιόρθωσης με βάση τις αρχές της σύγχρονης Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Δείτε τον πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του και 7 μήνες μετά την επέμβαση, στον προκαθορισμένο επανέλεγχό του από τον ιατρό.

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Για την τελική επιλογή συμμετοχής στο Πρόγραμμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΙΑΤΡΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο χώρο της κλινικής. Συμμετοχές που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο χώρο του ιατρείου δεν λαμβάνονται υπόψη.
  • Η επίσκεψη δύναται να οριστεί μόνο σε ημέρες και ώρες που υπάρχει διαθεσιμότητα στο ημερήσιο πρόγραμμα της κλινικής.
  • Το πρόγραμμα απευθύνεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν υποβληθεί σε 1 (μία) τουλάχιστον μεταμόσχευση μαλλιών στο τριχωτό της κεφαλής και το αποτέλεσμα χρίζει χειρουργικής επιδιόρθωσης.
  • Η μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία έχει ΉΔΗ υποβληθεί ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει γίνει 1 (ένα) έτος το λιγότερο, πριν από την επίσκεψή τους στην Anastasakis Hair Clinic.
  • Η τελική επιλογή των 2 περιστατικών στα οποία θα γίνεται η ΔΩΡΕΑΝ επιδιόρθωση, θα γίνεται με βάση τα κριτήρια που ορίζουν οι Διεθνείς Οργανισμοί (ABHRS, ISHRS) ως προς τις καλές πρακτικές στη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών.
  • Η ημερομηνία διεξαγωγής της επέμβασης καθορίζεται με βάση την διαθεσιμότητα στο ημερήσιο πρόγραμμα της κλινικής.
  • Δεν καλύπτονται έξοδα εξωτερικών προεπεμβατικών εξετάσεων-εάν χρειαστούν- και έξοδα μεταφοράς.
  • Σε περίπτωση μη-κάλυψης των θέσεων/μήνα, δεν μεταφέρονται στον επόμενο.
  • Για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα θα σας ζητηθεί συναίνεση χρήσης και επεξεργασίας για τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τον κανονισμό GDPR.
  • Το ιατρικό σας ιστορικό είναι απόρρητο και φυλάσσεται με ασφάλεια όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.