Δρ. Αναστασάκης ιατρός μεταμόσχευσης μαλλιών

Επιστημονικός διευθυντής Anastasakis Hair Clinic

Ο Dr.  Κωνσταντίνος Αναστασάκης είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου, MD, PhD.

Είναι μέλος του Board of Directors του Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS) και διπλωματούχος (experience route), του Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS).

Είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και από τις 13 Νοεμβρίου 2019 είναι και Fellow Member της ISHRS. Τον Δεκέμβριο του 2021 εξελέγη Vice President του Board of Governors της ABHRS. Επίσης είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), του τοπικού παραρτήματος της ISHRS στην Ελλάδα.

Δρ Κωνσταντίνος Αναστασάκης πλαϊνή εικόναΟ Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης M.D. Ph.D. FISHRS, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

Σύντομο Βιογραφικό

Μετά την αποφοίτησή του με “Magna cum laude” από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, εκπλήρωσε την υποχρεωτική 2ετή υπηρεσία υπαίθρου στο Βόλο. Το 2001 συνέχισε τις σπουδές του για 1 χρόνο ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων. Αργότερα υπηρέτησε για 19 μήνες στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός την οποία ολοκλήρωσε στο τέλος του 2004 με το βαθμό του ανθυποσμηναγού. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε την ειδικότητά του στην Ωτορινολαρυγγολογία – διάρκειας 4 ετών- στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γενηματάς”. Το 2008 – 2009 έλαβε τιμητική υποτροφία ως Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου από το Πανεπιστήμιο Universitätsklinik für Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, Kopf- und Halschirurgie. Το 2010 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο οποίο και εργάστηκε για περισσότερα από 3 χρόνια.Το ίδιο έτος εγκαινιάζει το πρώτο του ιατρείο αφιερωμένο αποκλειστικά στη Χειρουργική Αποκατάσταση Τριχωτού Κεφαλής.

Ο Dr.  Κωνσταντίνος Αναστασάκης έχει εκπαιδευτεί  στην Μεταμόσχευση Μαλλιών από κάποιους από τους πλέον καταξιωμένους χειρουργούς παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια του έτους Μάιος 2004-Απρίλιος 2005, εκπαιδεύτηκε στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων και Αποκατάσταση Τριχωτού στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Σαο Πάολο της Βραζιλίας και στο Βανκούβερ του Καναδά.

Από τότε, ο Dr.  Κωνσταντίνος Αναστασάκης έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ιατρούς του κλάδου διεθνώς, ο οποίος απολαμβάνει την εκτίμηση καταξιωμένων συναδέλφων του παγκοσμίως όσο και των ασθενών. Τα άριστα αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, που ο Dr. Αναστασάκης και η άρτια εξειδικευμένη και αφοσιωμένη νοσηλευτική του ομάδα, παρουσιάζουν συνεχώς, τυγχάνουν ευρείας αναγνώρισης.

“Η μεγάλη εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση και η προσήλωση στην τελειότητα αποτελούν τους 3 αξιακούς πυλώνες της Κλινικής μας. Τα φυσικά και πυκνά αποτελέσματα στην Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός και ο μοναδικός μας στόχος για όλους τους ασθενείς μας”.

anastasakis+honor budges

Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης- Διακρίσεις & επιστημονικές συμμετοχές

Ο Dr. Αναστασάκης είναι ένας από τους λίγους μη αμερικανούς ιατρούς στον κόσμο στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ο οποίος έχει λάβει τη διάκριση “Experience Route” ως διπλωματούχος του Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS). Επιπλέον απο το Σεπτέμβριο του 2016 είναι μέλος της αρμόδιας για την προφορική εξέταση των υποψηφίων, εξεταστικής επιτροπής του ανωτέρω συμβουλίου.

Είναι μέλος της ISHRS και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στην ετήσια παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών από το 2009 ως λέκτορας και συντονιστής. Επιπλέον είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Έλληνας ιατρός που συμμετέχει στη δεκαμελή Ad Hoc Committee on Issues Pertaining to the Unlicensed Practice of Medicine της ISHRS, μέλη της οποίας είναι και διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες στον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως ο Dr. Paul T. Rose, MD, JD (πολυβραβευμένος ιατρός, ηγέτης της μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, με πολλές έρευνες και μεγάλη αρθογραφία) και ο Dr. Robert S. Haber, MD. Η Ad Hoc Committee on Issues Pertaining to the Unlicensed Practise of Medicine πραγματεύεται θέματα που μπορεί να προκύπτουν από μη εξειδικευμένους ιατρούς ή μη ιατρούς. Λόγω του ότι είναι από τους πρώτους ιατρούς που έχει θίξει ουκ ολίγες φορές το θέμα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών από μη ιατρούς με πολύ σοβαρές συνέπειες για τους ενδιαφερόμενους, έχει οριστεί ISHRS Ambassador και πρόεδρος της ISHRS Ambassador for PATIENT Safety Subcommittee. Οι αρμοδιότητες της συγκεκριμένης υπο-επιτροπής αφορούν στην ενημέρωση της ISHRS για νομοθετικά αλλά και ρυθμιστικά θέματα που απευθύνονται σε ιατρούς μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά και σε τυχόν κακές πρακτικές που εφαρμόζονται από μη ιατρούς. Στις 13 Νοεμβρίου 2019, στην κλειστή συνεδρίαση του Board of Governors που έγινε στο τελευταίο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) στη Bangkok, ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης ανακυρήχθηκε παμψηφεί ως Fellow Member της ISHRS. Έχει διατελέσει Treasurer (το 2020) & Secretary (το 2021) στο Board of Directors του American Board of Hair Restoration Surgery. Για το 2022 κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Board of Directors του American Board of Hair Restoration Surgery.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η Anastasakis Hair Clinic με επικεφαλής τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη απέσπασε το βραβείο Customer Distinction Award στην κατηγορία Customer Experience Game-changer of the year των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών. Το Σεπτέμβριο του 2020 η κλινική διακρίθηκε στα Medical Beauty Awards 2020 με 2 βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, στις κατηγορίες Best Attiki Independent Hair Clinic και Best New Hair Clinic Brand. Τον Νοέμβριο του 2019 η Anastasakis Hair Clinic βραβεύτηκε ως η Κορυφαία Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Ελλάδα στα SALUS INDEX AWARDS 2019, το σημαντικότερο ετήσιο FORUM Αριστείας στο χώρο της Υγείας.

Συμμετοχές σε Συνέδρια

 • Συμμετέχων ως ομιλητής στο 44ο Συνέδριο της S.I.TRI. (Italian Society for Hair Science and Restoration – Società Italiana di Tricologia e Chirurgua della Calvizie) που διεξήχθη στη Φλωρεντία 26-29 Μαΐου 2022.
 • Συμμετέχων ως ομιλητής & moderator στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS που διεξήχθη στη Λισαβόνα 21-23 Οκτωβρίου 2021.
 • Συμμετέχων στην ετήσια συνεδρίαση του American Board of Hair Restoration Surgery για το 2021 ως Secretary του Διοικητικού Συμβουλίου της ABHRS που έγινε στο πλαίσιο των εργασιών  του 29ου  Παγκόσμιου Virtual Συνεδρίου της ISHRS.
 • Συμμετέχων ως ομιλητής στο Aesthetic Medicine Congress 2021 που διεξήχθη στις 8-10 Οκτωβρίου 2021 στo Dubrovnik της Κορατίας.
 • Συμμετέχων στο Global Council of Hair Restoration Surgery Societies που έγινε διαδικτυακά στις 13 Μαρτίου 2021 με την ιδιότητα του προέδρου της Ελληνιλκής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ).
 • Συμμετέχων στο 28ο Παγκόσμιο Virtual Συνέδριο της ISHRS, 17-25 Οκτωβρίου 2020.
 • Συμμετέχων στην ετήσια συνεδρίαση του American Board of Hair Restoration Surgery για το 2020 ως Treasurer του Διοικητικού Συμβουλίου της ABHRS που έγινε στο πλαίσιο των εργασιών  του 28ου  Παγκόσμιου Virtual Συνεδρίου της ISHRS, 17-25 Οκτωβρίου 2020.
 • Εξεταστής στο πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS) για την πιστοποίηση χειρουργών στη Μεταμόσχευση Μαλλιών στο που πραγματοποιούνται παράλληλα με το 28ο Παγκόσμιο Virtual Συνέδριο της ISHRS.
 • Επίσημος ομιλητής με 2 ομιλίες στο Advanced/Board Review Course της ABHRS στο 28ο  Παγκόσμιο Virtual Συνέδριο της ISHRS, 17-25 Οκτωβρίου 2020.
 • Επίσημος ομιλητής με 2 ομιλίες στο Basics Course στο 28ο Παγκόσμιο Virtual Συνέδριο της ISHRS, 17-25 Οκτωβρίου 2020.
 • Συμμετέχων στην ετήσια συνεδρίαση του American Board of Hair Restoration Surgery για το 2019 ως εκλεγμένο μέλος του Board of Directors.
 • Επίσημος ομιλητής του 27ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) στη Bankgog, 13-16 Νοεμβρίου 2019.
 • Επίσημος ομιλητής στο opening meeting για την παγκόσμια καμπάνια της ISHRS “Fight the Fight”, 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στη Bankgog, 13-16 Νοεμβρίου 2019.
 • Επίσημος ομιλητής με 2 ομιλίες στο Advanced/Board Review Course της ABHRS που διεξάγεται παράλληλα με το 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στη Bankgog, 13-16 Νοεμβρίου 2019.
 • Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του World Live Surgery Workshop της ISHRS που διεξάγεται παράλληλα με το 27ο Παγκόσμιο συνέδριο της International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS).
 • Εξεταστής στο πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS) για την πιστοποίηση χειρουργών στη Μεταμόσχευση Μαλλιών στο που πραγματοποιούνται παράλληλα με το 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS.
 • Director και Συντονιστής στο Advanced Workshop του 27ου Παγκόσμιου Συνεδρίου  της ISHRS με θέμα «The recipient area: Incision making and Graft Placing» με 2 ξεχωριστές ομιλίες με θέμα το σωστό σχεδιασμό και τη διαχείριση της λήπτριας περιοχής για ένα άριστο και φυσικό αποτέλεσμα.
 • Eπίσημος ομιλητής στο Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019, που διεξάγεται 11-13 Οκτωβρίου 2019 στο Dubrovnik της Κροατίας.

Περισσότερες Συμμετοχές σε συνέδρια

 • Μέλος της επιστημονικής επιτροπής, επίσημος ομιλητής με 3 ομιλίες και εκπαιδευτής στο FUE World Live Surgery Workshop της ISHRS στην Κωνσταντινούπολη, Απρίλιος του 2019.
 • Εξελέγη μέλος του Board of Directors της ΑBHRS από 1ης Ιανουαρίου 2018 και με τριετή θητεία από το σώμα των μελών του ABHRS. Το αξίωμα στο υψηλότερο ιεραρχικά όργανο της ABHRS, δίνεται για 1η φορά σε Έλληνα ιατρό.
 • Εκλέγεται για 4η χρονιά με ετήσια θητεία, ως προφορικός εξεταστής (oral examiner) στις πολύ απαιτητικές εξετάσεις που διενεργεί το Σώμα του ΑΒHRS για την πιστοποίηση νέων των μελών-ιατρών.
 • Το 2019 ορίστηκε Πρόεδρος της ISHRS Ambassadors for Patient Safety Subcommittee. Αυτή η υποεπιτροπή θα είναι υπεύθυνη να ενημερώνει την Επιτροπή ULPM για τα νομοθετικά και ρυθμιστικά θέματα που αφορούν τους ιατρούς της μεταμόσχευσης μαλλιών και έχουν να κάνουν με την κακή πρακτική της από μη ιατρούς.
 • Συμμετείχε ως μέλος της επιστημονικής επιτροπής και εκπαιδευτής στο  FUE World Live Surgery Workshop της ISHRS που έγινε τον Απρίλιο του 2019, στην Κωνσταντινούπολη.
 • Αποτελεί μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 26ου παγκόσμιου συνεδρίου της ISHRS που διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2018 στο Hollywood,CA, USA.
 • Αναλαμβάνει για 2η φορά τη θέση του Πρόεδρου της διάσκεψης του Morbidity & Mortality Conference, στο ISHRS World Congress στο Hollywood, CA, USA.
 • Επίσημος εκπρόσωπος της ISHRS και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο Workshop που διοργανώνει η ISHRS σε συνεργασία με την Αισθητική Ακαδημία της Αιγύπτου τον Σεπτέμβριο του 2018
 • Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ISHRS WLSW (World Live Surgery Workshop), Μάρτιος του 2018 στο Dubai.
 • Συμμετέχει ως εκπαιδευτής στην ενότητα που αφορά την Μεταμόσχευση Μαλλιών στο επιστημονικό συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser που διεξήχθη στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2018.
 • Συμμετοχή στο Live Patient Viewing με περιστατικό της Anastasakis Hair Clinic στο 26ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons), Hollywood, USA, Οκτώβριος 10-14, 2018
 • Επίσημος ομιλητής του 26ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) στο Hollywood, USA, 10-14 Οκτωβρίου 2018, με 4 ομιλίες
 • Επίσημος ομιλητής του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου της Αισθητικής Ακαδημίας της Αιγύπτου (4th international Congress of The Aesthetic Academy of Egypt – AAEgy), 13-14 Σεπτεμβρίου 2018 με 3 ομιλίες
 • Επίσημος ομιλητής & εκπαιδευτής στο 2ο ετήσιο Πανασιατικό Συνέδριο της Αισθητικής και Χειρουργικής Ακαδημίας (Academy of Aesthetic Medicine & Surgery, AAMS 2018), Islamabad, Pakistan, Ιούλιος 2018 με 6 ομιλίες και 5 masterclass workshops
 • Live Surgery Workshop director και επίσημος ομιλητής του ISHRS World Live Surgery Workshop στο Ντουμπάι (8-10 Μαρτίου 2018)
 • Επίσημος ομιλιτής στην Ημερίδα της Δερματοχειρουργικης Εταιρείας – Αθήνα (Φεβρουάριος 2018)
 • Το 2017 εκλέγεται για 2η συνεχόμενη χρονιά με ετήσια θητεία, ως προφορικός εξεταστής (oral examiner) στις πολύ απαιτητικές εξετάσεις που διενεργεί το Σώμα του ΑΒHRS για την πιστοποίηση νέων των μελών-ιατρών.
 • ISHRS & ABHRS Morbidity & Mortality Conference director – 25ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) στην Πράγα, Τσέχικη Δημοκρατία, Οκτώβριος 4-7, 2017
 • Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS που διεξήχθη στην Πράγα 4-7 Οκτωβρίου 2017
 • Μέλος της Επιτροπής Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης CME του Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS, Πράγα, 4-7 Οκτωβρίου 2017
 • Προεδρεύων της Διάσκεψης Morbidity & Mortality, του Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS, Πράγα, 4-7 Οκτωβρίου 2017
 • Μέλος της ad Hoc Επιτροπή Ρυθμιστικών Θεμάτων – και της Υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Προτύπων του Παγκόσμιου Συνεδρίου της ISHRS, Πράγα, 4-7 Οκτωβρίου 2017
 • Συντονιστής και κεντρικός ομιλητής σε Round Table του παγκόσμιου συνεδρίου της ISHRS για το 2016 που διεξήχθη στο Las Vegas μαζί με τον τον Πρόεδρο του ISHRS 2015, Vincenzo Gambino MD, με θέμα τους νέους σε ηλικία ασθενείς και την καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση μαλλιών.
 • Συμμετοχή στο 24ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) στο Λας Βέγκας, ΗΠΑ, 28 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, 2016
 • Συμμετοχή στο 23ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) στο Σικάγο, ΗΠΑ, 9-13 Σεπτεμβρίου, 2015
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο 22ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) Kuala Lumpur, Malaysia, October 8-11, 2014
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο 21ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) San Francisco, USA, October 23-26, 2013
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο 20ο συνέδριο της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) Bahamas, October 17-20, 2012
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο συνέδριο της IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies) Rome, Italy, May 9-12, 2012
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο συνέδριο The Next Big Thing: Hair Research and Advanced Live Surgery with a focus on FUE Method ISHRS Regional Workshop (International Society of Hair Restoration Surgeons) Boston, USA, May 13-15, 2011
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο διετές συνέδριο 6th BIENNIAL MILANO MASTERCLASS, Μιλάνο, Ιταλία (Μάρτιος 2011)
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο ετήσιο συνέδριο ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) Boston USA, (Οκτώβριος 2010)
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο ετήσιο συνέδριο Dubai World Dermatology & Laser Conference & Exhibition 13-15/04/2010
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο ετήσιο συνέδριο ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) Amsterdam, (Ιούλιος 2009)
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο ετήσιο συνέδριο European Academy of Facial Plastic Surgery, Πόρτο, Πορτογαλία (Σεπτέμβριος 2009)
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο διετές συνέδριο 5th BIENNIAL MILANO MASTERCLASS, Μιλάνο, Ιταλία (Μάρτιος 2009)
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο ετήσιο συνέδριο ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgeons) Amsterdam, (Ιούλιος 2009)
 • Επίσημη συμμετοχή του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στο ετήσιο συνέδριο European Academy of Facial Plastic Surgery, Dusseldorf, Γερμανια, (Σεπτέμβριος 2008).
 • Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου
 • Ευρωπαϊκή Ρινολογική Εταιρεία (ανά 2ετία)
 • Ελληνική Ρινολογική Εταιρεία (ανά 2ετία)
 • European Academy of Facial Plastic Surgery (2-3 ανά έτος)
 • Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου
 • Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης
 • Ελληνική Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργίας και Ρογχοπαθειών
 • Ελληνική Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας
 • Ελληνική Εταιρεία Φωνιατρικής και Φωνητικών τεχνών

Είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που έχει πιστοποιηθεί στην Μεταμόσχευση Μαλλιών από την ABHRS και κατείχε θέση προέδρου σε διάσκεψη του ISHRS, μέχρι στιγμής.

βιβλίο ανδρογενετική αλωπεκία από το Α στο ΩΕπιστημονικό συγγραφικό έργο

Είναι ο συγγραφέας ενός ιατρικού βιβλίου 901 σελίδων για την ανδρογενετική αλωπεκία “Η Ανδρογενετική Αλωπεκία από το Α έως το Ω”, το πιο ενημερωμένο εγχειρίδιο για την τριχόπτωση και τις θεραπείες της, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ιατρούς αλλά και από τους ασθενείς.

 

Ξεφυλλίστε το βιβλίο!

 

Πλέον ο 1ος τόμος του εν λόγω συγγράμματος είναι διαθέσιμος και στα αγγλικά.

Ο μεγαλύτερος και πλέον καταξιωμένος εκδοτικός οίκος επιστημονικών εκδόσεων στο κόσμο Springer, γνωστός στην ακαδημαϊκή και ευρύτερη επιστημονική κοινότητα για τις υψηλού επιπέδου και έγκυρες εκδόσεις του, ανέλαβε την έκδοση του βιβλίου του Dr. Κωνσταντινου Αναστασάκη στα Αγγλικά. Ο 1ος τόμος με τιτλο “Androgenetic Alopecia From A to Z: Vol. 1 Basic Science, Diagnosis, Etiology, and Related Disorders” διατίθεται από σήμερα σε e-book & hardcover και μπορείτε να τον βρείτε στα ηλεκτρονικά “ράφια” του Springer.

 

Αποκτήστε το βιβλίο στα αγγλικά εδώ!
SPRINGER VOL 1 EKSOFYLLO konstantinos anastasakis

Διαθέσιμος ΚΑΙ ο 2ος τόμος του εν λόγω συγγράμματος στα αγγλικά.

Ο μεγαλύτερος και πλέον καταξιωμένος εκδοτικός οίκος επιστημονικών εκδόσεων στο κόσμο Springer, γνωστός στην ακαδημαϊκή και ευρύτερη επιστημονική κοινότητα για τις υψηλού επιπέδου και έγκυρες εκδόσεις του, συνεχίζει με την έκδοση και του 2ου τόμου του βιβλίου του Dr. Κωνσταντινου Αναστασάκη στα Αγγλικά. Ο 2ος τόμος με τιτλο “Androgenetic Alopecia From A to Z: Vol. 2 Drugs, Herbs, Nutrition and Supplements” διατίθεται από σήμερα σε e-book & hardcover και μπορείτε να τον βρείτε στα ηλεκτρονικά “ράφια” του Springer.

 

Αποκτήστε τον 2ο τόμο του βιβλίου στα αγγλικά εδώ!

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης χρησιμοποιεί και τις δύο τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, FUE & FUT. Ως εξειδικευμένος και πιστοποιημένος χειρουργός Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων εφαρμόζει ο ίδιος όλα τα χειρουργικά βήματα σε κάθε μεταμόσχευση μαλλιών, έχοντας δέσμευση απέναντι δεοντολογικές και ιατρικές απαιτήσεις που θέτουν οι ISHRS & ABHRS.

Δείτε αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών του ιατρού, εδώ.