Δρ. Αναστασάκης ιατρός μεταμόσχευσης μαλλιών

Επιστημονικός διευθυντής

Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου, MD, PhD.

Διπλωματούχος (experience route), Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS).

Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργών Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS).

Δρ Κωνσταντίνος Αναστασάκης πλαϊνή εικόναΟ Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης M.D. Ph.D, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου.

Μετά την αποφοίτησή του με «Magna cum laude» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, εκπλήρωσε την υποχρεωτική 2ετή υπηρεσία υπαίθρου στο Βόλο. Το 2001 συνέχισε τις σπουδές του για 1 χρόνο ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων. Αργότερα υπηρέτησε για 19 μήνες στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός την οποία ολοκλήρωσε στο τέλος του 2004 με το βαθμό του ανθυποσμηναγού. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε την ειδικότητά του στην Ωτορινολαρυγγολογία – διάρκειας 4 ετών- στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γενηματάς «. Το 2008 – 2009 έλαβε τιμητική υποτροφία ως Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου από το Πανεπιστήμιο Universitätsklinik für Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, Kopf- und Halschirurgie. Το 2010 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο οποίο και εργάστηκε για περισσότερα από 3 χρόνια.

Το 2004, ο Dr. Αναστασάκης αφού έλαβε εκτεταμένη εξειδίκευση στην Μεταμόσχευση Μαλλιών πλάι στους καλύτερους και πιο καταξιωμένους χειρουργούς παγκοσμίως επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαινίασε το πρώτο του ιατρείο αφιερωμένο αποκλειστικά στη Χειρουργική Αποκατάσταση Τριχωτού Κεφαλής.

Από τότε, ο Dr. Αναστασάκης έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ιατρούς του κλάδου, ο οποίος απολαμβάνει την εκτίμηση καταξιωμένων συναδέλφων του παγκοσμίως όσο και των ασθενών. Τα άριστα αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, που ο Dr Αναστασάκης και η άρτια εξειδικευμένη και αφοσιωμένη νοσηλευτική του ομάδα, παρουσιάζουν συνεχώς, τυγχάνουν ευρείας αναγνώρισης. «Η μεγάλη εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευση και η προσήλωση στην τελειότητα αποτελούν τους 3 αξιακούς πυλώνες της Κλινικής μας. Τα φυσικά και πυκνά αποτελέσματα στην Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός και ο μοναδικός μας στόχος για όλους τους ασθενείς μας ».

Δρ. Αναστασάκης προφίλ φωτογραφία

 

Ο Dr. Αναστασάκης είναι ένας από τους λίγους μη αμερικανούς ιατρούς στον κόσμο στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ο οποίος έχει λάβει τη διάκριση «Experience Route» ως διπλωματούχος του Αμερικάνικου Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ABHRS). Πρόσφατα μάλιστα έγινε μέλος της αρμόδιας για την προφορική εξέταση των υποψηφίων, εξεταστικής επιτροπής του ανωτέρω συμβουλίου.

 

Είναι μέλος της ISHRS και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στην ετήσια παγκόσμια συνάντηση της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών από το 2009 ως λέκτορας και συντονιστής. Στο συνέδριο του 2017 που έγινε στην Πράγα, η επιτροπή ISHRS τον τίμησε με τις παρακάτω θέσεις:

 

 • Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου
 • Μέλος της Επιτροπής Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης CME
 • Προεδρεύων της Διάσκεψης Morbidity & Mortality, του Παγκόσμιου Συνεδρίου του 2017,
 • Μέλος της ad Hoc Επιτροπή Ρυθμιστικών Θεμάτων – και της Υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Προτύπων

Επιπλέον:

 • Εξελέγη μέλος του Board of Directors της ΑBHRS από 1ης Ιανουαρίου 2018 και με τριετή θητεία από το σώμα των μελών του ABHRS, το αξίωμα στο υψηλότερο ιεραρχικά όργανο της ABHRS
 • Εκλέγεται με ετήσια θητεία, ως προφορικός εξεταστής (oral examiner) στις πολύ απαιτητικές εξετάσεις που διενεργεί το Σώμα του ΑΒHRS για την πιστοποίηση νέων των μελών-ιατρών
 • Αποτελεί μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 26ου παγκόσμιου συνεδρίου της ISHRS που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριου του 2018 στο Hollywood
 • Αναλαμβάνει για 2η φορά τη θέση του Πρόεδρου της διάσκεψης του Morbidity & Mortality Conference
 • Είναι επίσημος προσκεκλημένος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ISHRS WLSW (World Live Surgery Workshop) που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2018 στο Dubai
 • Είναι επίσημος εκπρόσωπος της ISHRS και μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο Workshop που διοργανώνει η ISHRS σε συνεργασία με την Αισθητική Ακαδημία της Αιγύπτου τον Σεπτέμβριο του 2018
 • Συμμετέχει ως εκπαιδευτής στην ενότητα που αφορά την Μεταμόσχευση Μαλλιών στο επιστημονικό συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser που διεξάγεται στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2018.

Είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που έχει πιστοποιηθεί στην Μεταμόσχευση Μαλλιών από την ABHRS και κατείχε θέση προέδρου σε διάσκεψη του ISHRS, μέχρι στιγμής.

βιβλίο ανδρογενετική αλωπεκία από το Α στο ΩΕίναι ο συγγραφέας ενός ιατρικού βιβλίου 901 σελίδων για την ανδρογενετική αλωπεκία «Η Ανδρογενετική Αλωπεκία από το Α έως το Ω», το πιο ενημερωμένο εγχειρίδιο για την τριχόπτωση και τις θεραπείες της, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ιατρούς αλλά και από τους ασθενείς. Σύντομα το εν λόγω σύγγραμμα θα είναι διαθέσιμο και στα αγγλικά.

 

Ξεφυλλίστε το βιβλίο!

 

Ο Dr. Αναστασάκης χρησιμοποιεί και τις δύο τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, FUE & FUT και ως εξειδικευμένος και πιστοποιημένος χειρουργός Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων εφαρμόζει ο ίδιος όλα τα χειρουργικά βήματα σε κάθε μεταμόσχευση μαλλιών, έχοντας δέσμευση απέναντι δεοντολογικές και ιατρικές απαιτήσεις που θέτουν οι ISHRS & ABHRS.

Δείτε αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών του ιατρού, εδώ.