Μεταμόσχευση Μαλλιών και Celebrities 2: Πόσο τους κόστισε;

Στο προηγούμενο άρθρο μας είδαμε την περίπτωση μεταμόσχευσης μαλλιών του Mel Gibson και το κόστος της. Σήμερα θα αναλύσουμε δύο περιπτώσεις celebrities με αραίωση και τους τρόπους που επέλεξαν για την αντιμετώπισή της.

Αραίωση Μαλλιών Hugh Laurie

Ο Hugh Laurie, γνωστός για το ρόλο του ως Dr. House στην ομώνυμή σειρά, προκάλεσε τα σχόλια της κοινής γνώμης αφού στη σειρά εμφανιζόταν με εμφανώς πυκνότερα και πλουσιότερα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει στις προσωπικές και δημόσιες εμφανίσεις του όπου η αραίωση είναι έντονη.

μεταμόσχευση μαλλιών και celebrities αποτελέσματα

Η ερώτηση λοιπόν που προκύπτει είναι κατά πόσο ο Hugh Laurie κατέφυγε σε ένα ιατρό για μεταμόσχευση μαλλιών ή προτίμησε μία λιγότερο επεμβατική λύση. Ο Dr. K. Αναστασάκης εξηγεί την περίπτωση του αγαπημένου τηλεοπτικού ‘ιατρού’:

“O εξαιρετικός κος Laurie έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της τριχόπτωσης του εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες του αλλά όπως θα δείτε τα μαλλιά του φαίνονται να είναι πλούσια και άλλης απόχρωσης όταν υποδύεται τον «Dr House» ενώ είναι σαφώς πιο αραιά και ανοιχτόχρωμα σε φωτογραφίες από πρεμιέρες ή από ζωντανές εκδηλώσεις.”

Όπως αναφέρει σχετικά ο Δρ. Αναστασάκης σε άρθρο του στο Gossip TV, η εμφανής αυτή βελτίωση και πύκνωση στα μαλλιά του δεν είναι κάτι άλλο από την χρήση μικροϊνών κερατίνης Kmax. Οι εν λόγω μικροΐνες κερατίνης αποτελούν μια προσωρινή κάλυψη της αραίωσης αφού προσκολλώνται πάνω στις υπάρχοντες τρίχες του τριχωτού.

Kevin Costner: Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών τελικά;

Κατά τον δεύτερο γάμο του, ο γνωστός αστέρας του κινηματογράφου εμφανίστηκε με σαφώς πιο πυκνά και πλούσια μαλλιά. Το ερώτημα που τέθηκε από δημοσιογράφους και το κοινό ήταν το κατά πόσο ο διάσημος σταρ προχώρησε σε μεταμόσχευση τριχοθυλακίων για να πετύχει τα πιο πλούσια μαλλιά ή κατέφυγε σε κάποιο άλλου είδους, προσωρινό τρικ.

μεταμόσχευση μαλλιών και celebrities

Σύμφωνα με τον Δρ. Αναστασάκη, η εν λόγω βελτίωση είναι αποτέλεσμα μίας επιτυχημένης μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο Δρ. Αναστασάκης αναφέρει συγκεκριμένα ότι το γεγονός ότι τα μαλλιά του έχουν ανοιχτόχρωμη απόχρωση βοήθησαν κατά πολύ ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό.

Ο ιατρός μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων του διάσημου σταρ επανασχεδίασε την μπροστινή γραμμή και τοποθέτησε σε τυχαία σειρά μονά τριχοθυλάκια, με αποτέλεσμα το φυσικό, τέλειο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά δεν έχουν πυκνώσει σε υπερβολικό βαθμό και το γεγονός ότι δεν φυτρώνουν ευθεία προς μία μόνο κατεύθυνση βοηθάει στην τελειότητα του αποτελέσματος.

To hairline (μπροστινή γραμμή) του Kevin Costner είναι αυτή που θα έπρεπε να είχε ένας άνδρας 50 ετών, χωρίς υπερβολική, αφύσικη πύκνωση που μοιάζει ψεύτικη. Σ΄αντίθεση με τη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων πολλών Ελλήνων σταρ όπου επιλέγουν ένα αφυσικά πυκνό και μυτερό hairline, στην περίπτωση του Kevin Costner βλέπουμε ένα άριστο φυσικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί με μία ορθή, αποτελεσματική εμφύτευση τριχοθυλακίων.

Μεταμόσχευση Μαλλιών και Celebrities: Ποιο είναι το κόστος;

Τυπικά, η αποκατάσταση του hairline και η πύκνωση τριχών στους κροτάφους χρειάζεται γύρω στα 2000 τριχοθυλάκια. Δεδομένου του ανοιχτόχρωμου δέρματος και μαλλιών του διάσημου σταρ, μία τέτοια επέμβαση σε εξειδικευμένη, πιστοποιημένη κλινική από καταρτισμένο ιατρό κοστίζει μεταξύ 10.000 και 15.000 ευρώ.

Τι θέλουν τελικά οι άνδρες, πυκνότερα μαλλιά ή φυσικό αποτέλεσμα;

Τα πυκνότερα μαλλιά είναι αφύσικα όπως όλοι διαπιστώνουμε με τις περούκες και γι’αυτό και οι περισσότεροι τις αποφεύγουν. Από την άλλη, όταν υπάρχει αραίωση, ναι μεν το αποτέλεσμα είναι φυσικό αλλά όχι και ιδανικό!

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να υπάρχει πυκνότητα που αντιστρέφει την αραίωση αλλά με μέτρο ώστε να επιτυγχάνεται ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν τραβάει τα βλέμματα για τους λάθος λόγους.

Ένα κακό παράδειγμα αφύσικης μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων είναι αυτό του Donald Trump. To αποτέλεσμα δεν συνάδει με την ηλικία του γεγονός που προδώνει ότι έχει προβεί σε μία αφύσικη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων.

Στη σύγχρονη εμφύτευση μαλλιών το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι φυσικό αφού μπορούμε να πυκνώσουμε τα μαλλιά αντιγράφοντας με μεγάλη ακρίβεια την φορά, κατεύθυνση, γωνία και πυκνότητα στα μαλλιά. Τα εξελιγμένα εργαλεία και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό συμβάλουν στο να μην καταλάβει κανείς ότι υπήρχε ανθρώπινη παρέμβαση. Οι ουλές είναι παρελθόν στην σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιων FUE και οι άνδρες αναζητώντας την εν λόγω τεχνική μπορούν να αποκτήσουν πιο πυκνά μαλλιά με ένα φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023