“Ναι, καλά διάβασες! Μην κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών! Διότι υπάρχουν πάρα πολλοί που προσπαθούν να σε πείσουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι αυτό το οποίο θα σου αλλάξει την ζωή θα σου βελτιώσει τον γάμο θα σου φτιάξει την σχέση σου με το άλλο φύλο ή θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτά που θέλεις στην ζωή. Δεν είναι έτσι.

Πράγματι οι επιτυχημένοι , απόλυτα φυσική και πυκνή μεταμόσχευση μαλλιών που μπορώ να σου προσφέρω, παραδείγματος χάρη, εγώ στην κλινική μου όντως θα σου αλλάξει την εμφάνιση σημαντικά και σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα όμως στην πραγματικότητα δεν θα αλλάξει κάτι αν εσύ δεν τα αλλάξεις αυτά τα πράγματα είτε με τα καινούργια σου μαλλιά είτε χωρίς τα καινούργια μαλλιά. Ξέρεις κάτι; Είναι απλά τρίχες στην πραγματικότητα αυτά τα μαλλιά τα οποία σε ενδιαφέρουν και ενδιαφέρουν και εμένα, γιατί μην ξεχνάς, έχω κάνει και εγώ δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μαλλιών – είναι κάτι το οποίο δεν έχει τελικά τόσο μεγάλη σημασία! Εμείς του δίνουμε μεγάλη σημασία.

Εγώ είμαι εδώ πέρα για να σε βοηθήσω σε αυτό το οποίο δίνεις σημασία και το θεωρώ και εγώ πολύ πολύτιμο να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι συνεχίζεις και χωρίς μαλλιά να είσαι ένας ενδιαφέρον άνθρωπος, συνεχίζεις να έχεις φίλους, συνεχίζεις να έχεις σίγουρα πολλούς ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε έχεις δεν έχεις μαλλιά.

Οπότε όχι, μην κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών αν πραγματικά δεν είσαι βέβαιος ότι το κάνεις για την πάρτη σου, το κάνεις για εσένα, ότι το κάνεις γιατί θέλεις να κάνεις μια βελτίωση στην εμφάνιση σου όπως θα μπορούσες να πάρεις ένα πολύ ακριβό ρολόι ή να πάρεις ένα πιο καινούργιο αυτοκίνητο ως κάτι τέτοιο . Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να το δεις με έναν πιο υγιή τρόπο και πραγματικά τα αποτελέσματα τα οποία μπορούμε να σου προσφέρουμε στην κλινική μου και με την σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών την οποία εφαρμόζουμε είτε με την μια είτε με την άλλη τεχνική, πραγματικά θα σε βοηθήσουμε – τουλάχιστον η διάθεση σου όσον αφορά τα μαλλιά σου – να αλλάξει πραγματικά.”

Αλήθειες & ψέματα γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών