“Γεια σας! Απαντάω σήμερα σε μια ερώτηση που πάλι έχω λάβει, παρόλο που έχω γυρίσει βίντεο για αυτό το πράγμα, που πάλι έχω λάβει στο email μου. Αν έχω υποκατάστημα στην Πάτρα με ρωτάει κάποιος, κάποιος άλλος αν έχω στην Θεσσαλονίκη, αν έχω στην Κρήτη.

Δεν έχω και αυτό που είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον είναι ότι βλέπω πολλές κλινικές όπου ανοίγουν υποκαταστήματα, τα διαφημίζουνε κιόλας – για κλινικές όπου κάνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών μιλάω – και λένε κάνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιών κάθε μέρα. Και κάθομαι και απορώ και λέω πώς γίνεται αυτό το πράγμα!

Εσύ υποτίθεται ότι πας σε μια κλινική γιατί την διαφημίζει ο τάδε γιατρός, είναι ο γιατρός αυτός ο οποίος είναι ο χειρουργός ο οποίος κάνει τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, πώς γίνεται να χειρουργεί και στην Αθήνα και στη Κρήτη και στη Πάτρα και στη Ρόδο… Κλωνοποιούνται; Είναι δισυπόστατοι σαν τον Ιησού Χριστό;

Δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο μπορεί γίνεται αυτό το πράγμα. Μια υποψία που έχω είναι ότι έχουν minions και ότι με αυτόν τον τρόπο δεν πάνε οι ίδιοι, στέλνουνε τα minions και χειρουργούν αυτά. Αλλά εσύ όταν πας σε μια κλινική δεν θες να σε χειρουργήσει ένα minion, θέλεις να σε χειρουργήσει ο γιατρός για τον οποίο έχεις επιλέξει αυτήν την κλινική και ένας γιατρός δεν μπορεί να κάνει πάνω από δύο χειρουργεία την ημέρα ακόμα και μικρά χειρουργεία. Η κούραση και ο χρόνος είναι πάρα πολύ δυνατά, θα πρέπει δηλαδή κανείς να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα συνεχόμενα για να κάνει δύο χειρουργεία και εδώ πέρα λένε για ότι έχουν και πέντε και δέκα κλινικές, ότι έχουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κιόλας. Δεν το έχω καταλάβει αλλά θα επανέλθω μόλις βρω την λύση.”

Αλήθειες & ψέματα γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών