Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει παρουσιάσει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και η Anastasakis Hair Clinic είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα.
Η σωστή μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια αισθητική επέμβαση που μπορεί να σας αλλάξει εντυπωσιακά την εμφάνιση και την ικανοποίηση από τη ζωή σας γενικότερα, γι’αυτο και υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να έχετε μία επιτυχημένη μεταμόσχευση τριχοθυλακιών.

Η επιτυχής μεταμόσχευση τριχοθυλακίων αποτελεί μια πολύ εκλεπτυσμένη και εξειδικευμένη επέμβαση κατά την οποία επιτυγχάνουμε 100% φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα ακριβώς επειδή καταφέρνουμε να μιμηθούμε απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο οι τρίχες αναπτύσσονταν παλαιότερα στην κάθε περιοχή.
Στην Anastasakis Hair Clinic χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες χειρουργικές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών και πραγματοποιούμε με μεράκι, αφοσίωση, συνέπεια και επαγγελματισμό επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών εξαιρετικού αισθητικού αποτελέσματος.

Για καλύτερα αποτελέσματα

Για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην δική σας μεταμόσχευση μαλλιών:

Αποφύγετε να παίρνετε συμβουλές από άτομα σε Forums που δεν είναι ιατροί.

Τι να προσέξετε για να έχετε πετυχημένη μεταμόσχευσηΔεν ξέρετε ποιος κρύβετε πίσω από την οθόνη, ποτέ δεν ξέρετε για ποιο λόγο σας λέει ότι λέει και που αποσκοπεί.

Κάντε εκτενή έρευνα αγοράς.

Τι να προσέξετε για να έχετε πετυχημένη μεταμόσχευσηΗ σωστή έρευνα αγοράς είναι καθοριστική  για μια τόσο σημαντική απόφαση και θα πρέπει να έχετε στη διάθεση σας όλη την πληροφορία που θα καλύψει πλήρως όλα σας τα ερωτήματα.

Επισκεφτείτε πολλούς ιατρούς και κλινικές και επιλέξτε τον ιατρό σας με επιστημονικά κριτήρια και μόνο.

Τι να προσέξετε για να έχετε πετυχημένη μεταμόσχευσηΜην εντυπωσιάζεστε από οτιδήποτε δεν έχει σχέση με την ικανότητα του ιατρού (χώρους, πολυτέλεια, «διάσημους» ασθενείς) και μην δελεάζεστε από εκπτώσεις και «προσφορές».

Ο ιατρός που θα επιλέξετε πρέπει να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, ηρεμία και ασφάλεια.

Τι να προσέξετε για να έχετε πετυχημένη μεταμόσχευσηΕίναι ο σύμβουλος σας στην μεταμόσχευση μαλλιών και εφόσον τον έχετε επιλέξει με σωστά κριτήρια, θα είναι κοντά σας πριν, κατά και μετά την μεταμόσχευση μαλλιών.

Σκεφθείτε σοβαρά τους χρονικούς και οικονομικούς περιορισμούς σας.

Τι να προσέξετε για να έχετε πετυχημένη μεταμόσχευσηΜια μεταμόσχευση μαλλιών που γίνεται κάτω από την πίεση του χρόνου ή με γνώμονα μόνο το κόστος είναι βέβαιο οτι δεν θα σας ικανοποιήσει ως προς το αποτέλεσμά της. Αν πιέζεστε οικονομικά ή χρονικά, ΜΗΝ προχωρήστε ακόμα σε μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν επείγει!

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που εμπιστεύεστε έχει τη μέγιστη τεχνολογική αρτιότητα και ο ιατρός και η ομάδα του είναι έμπειροι γνώστες του αντικειμένου της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Τι να προσέξετε για να έχετε πετυχημένη μεταμόσχευσηΖητήστε διαπιστευτήρια, ζητήστε να μιλήσετε με ασθενείς, μην ντραπείτε να ζητήσετε οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε άνεση και σιγουριά.

Γιατί να επιλέξετε την Anastasakis Hair Clinic

ειλικρίνεια και υπευθυνότητα

Στην Anastasakis Hair Clinic, με στόχο το άριστο αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση μαλλιών  για κάθε ενδιαφερόμενο, παρέχουμε:

Τεχνικές

Τεχνικές

τις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών

Εμπειρία & Ικανότητα

Εμπειρία & Ικανότητα

το υψηλά επίπεδο ικανοτήτων και εμπειρίας μας

Προσωπικό

Προσωπικό

άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αφοσιωμένο αποκλειστικά στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

υπερσύγχρονο εξοπλισμό σε κάθε βήμα της μεταμόσχευσης μαλλιών

Διαβάστε εδώ πόσο κοστίζει η μεταμόσχευση μαλλιών.