Διακρίσεις & Βραβεία για την Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2020

Medical beauty awards 2020 βραβεία και διακρίσεις για την Anastasakis Hair ClinicΜε 2 βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο, διακρίθηκε η Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2020 στις κατηγορίες Best Attiki Independent Hair Clinic και Best New Hair Clinic Brand. Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τα υψηλά στάνταρ ποιότητας και ασφάλειας που ακολουθεί η Anastasakis Hair Clinic σε όλα  τα στάδια της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Τα Medical Beauty Awards 2020 έρχονται να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν την καινοτομία, την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα στην εφαρμογή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της κοσμητικής ιατρικής και της  ιατροτεχνολογικής καινοτομίας.

Δεκάδες υποψηφιότητες υποβλήθηκαν φέτος τις οποίες η κριτική επιτροπή υπό την Προεδρία του Πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανασίου Εξαδάκτυλου εξέτασε πολύ προσεκτικά. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω αυστηρού και αδιάβλητου online συστήματος.  Ποιοτικοί και ποσοτικοί δείκτες χρησιμοποιήθηκαν στον σχεδιασμό της αξιολόγησης έτσι ώστε όντως να διακριθούν εκείνοι που πραγματικά ξεχωρίζουν στο αντικείμενό τους.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και βάσει των οδηγιών των επίσημων φορέων για τη διασφάλιση της υγείας,  η παραλαβή των βραβείων πραγματοποιήθηκε χωριστά για κάθε νικητή.

Τα βραβεία για την Anastasakis Hair Clinic παρέλαβε ο Ιδρυτής και  Επιστημονικός διευθυντής της, Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, FISHRS μαζί με 2 από τα στελέχη της κλινικής, την κα Ηλιάνα Παπαθανασίου, Διευθύντρια της Anastasakis Hair Clinic και την κα Μαρία A. Χατζινά BBA Hons, Marketing & Executive Manager.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, FISHRS δήλωσε: « Επιβραβεύτηκαν οι υπηρεσίες που παρέχουμε στην κλινική μας και το υψηλότατο επίπεδο εμπειρίας της ομάδας της Anastasakis Hair Clinic. Τα Medical Beauty Awards επιβραβεύοντας την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών κοσμητικής ιατρικής, εύχομαι να αποτελέσουν εφαλτήριο ώστε όσοι ασχολούνται με αυτές, να επιδιώκουν να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα τόσο των υπηρεσιών όσο και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών».

χώρος υποδοχής της κλινικής ΑναστασάκηΑναφερόμενη στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της  Anastasakis Hair Clinic η κα Παπαθανασίου, Διευθύντρια της κλινικής δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθεί κάποιος την Anastasakis Hair Clinic αντιλαμβάνεται ότι έχει έρθει σε έναν χώρο που έχει δημιουργηθεί μόνο για τη μεταμόσχευση μαλλιών, έναν χώρο ευχάριστο μεν αλλά που εμπνέει συνάμα απόλυτο επαγγελματισμό και ασφάλεια. Δίνουμε έμφαση στην εργονομία και τη λειτουργικότητα των χώρων έτσι ώστε να εξυπηρετεί άριστα τις ανάγκες των περιστατικών μεταμόσχευσης μαλλιών. Τα παραπάνω, μαζί με την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα της κλινικής είναι τα συστατικά της επιτυχίας και της επίτευξης των καλύτερων αποτελεσμάτων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα».

«Η Anastasakis Hair Clinic είναι ένα ξεκάθαρο brand» τόνισε κατά την παραλαβή των βραβείων  η κα Μαρία Χατζινά BBA Hons, Marketing & Executive Manager της Anastasakis Hair Clinic.  «Δηλώνει με σαφήνεια στο κοινό ότι δεν ακολουθεί το συνηθισμένο πρότυπο της «κλινικής μαλλιών χωρίς ονοματεπώνυμο», η οποία παρέχει μαζικές, χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες. Αυτό που βλέπει το κοινό στην οπτική ταυτότητα της Anastasakis Hair Clinic  ευθυγραμμίζεται απόλυτα με αυτό που θα συναντήσουν όταν μας επισκεφθούν: Υψηλού επιπέδου κλινική αποκλειστικά αφιερωμένη στη μεταμόσχευση μαλλιών με τον Ιδρυτή και Επιστημονικό Διευθυντή Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, FISHRS, υπεύθυνος χειρουργό αποκατάστασης τριχωτού σε όλες τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών που πραγματοποιούνται στην κλινική».

Anastasakis Hair Clinic medical beauty awards 2020 χώρος εξέτασης

H δημιουργία μίας κλινικής αποκλειστικά αφιερωμένης στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Η μεγάλη πρόκληση ήταν ο χώρος να μεταμορφωθεί σε μία κλινική που με την πρώτη ματιά να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, χωρίς περιττά στοιχεία εντυπωσιασμού. Για τον σκοπό αυτό, η ομάδα της Anastasakis Hair Clinic απευθύνθηκε στην κορυφαία εταιρεία του κλάδου στην ανακαίνιση και κατασκευή ιατρείου, την Innovo Constructions.

Με τη βοήθεια και την εμπειρία της Ιnnovo Constructions, μια πολυάριθμη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών και ειδικών εσωτερικής διακόσμησης προχώρησε στον σχεδιασμό μίας σύγχρονης κλινικής υψηλής αισθητικής που εμπνέει τους εργαζόμενους αλλά και τους ασθενείς. Το συνολικό υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα, σε χώρους και υπηρεσίες, αξιολογήθηκε και απέσπασε ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο από την κριτική επιτροπή των MBA Awards 2020.

Medical Beauty Awards 2020 - Δρ Αναστασακης

Η Innovo δραστηριοποιείται πάνω απο 15 έτη στον τομέα των κατασκευών. Έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, με πάνω από 350 κατασκευές επαγγελματικών χώρων. Η έμφασή τους στη δημιουργία χώρων λειτουργικών και εύχρηστων για τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα προσιτών και άνετων για τους επισκέπτες τους πρόκρινε ως ιδανικούς συνεργάτες στην κατασκευή της κλινικής

 

Η πιο σημαντική πτυχή κάθε ιατρικού χώρου είναι να βελτιωθεί η εμπειρία του ασθενούς

Η αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού και η διαχείριση υψηλής ποιότητας υλικών ήταν τα 2 βασικά στοιχεία για τον σχεδιασμό των νέων χώρων. Η αρχιτεκτονική ομάδα μεταμόρφωσε τον χώρο αναμονής των ασθενών, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά υλικά που προσδίδουν στον χώρο μινιμαλιστική, αλλά ταυτόχρονα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Όσο για τον χώρο των γραφείων που συνδέεται άμεσα με τον χώρο της αναμονής των ασθενών, επιλέχθηκε η κατασκευή διαχωριστικών από αμμοβολημένο γυαλί με μεταλλικά στοιχεία. Έτσι, ο χώρος των γραφείων αποκτά ιδιωτικότητα, ενώ παράλληλα το φως διαχέεται απρόσκοπτα από τον χώρο αναμονής στον χώρο των γραφείων.

 

Υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες

Η Anastasakis Hair Clinic, επένδυσε στη δημιουργία 2 υπερσύγχρονων χειρουργικών αιθουσών αποκλειστικά και ειδικά για τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Οι 2 κύριες χειρουργικές αίθουσες σχεδιάστηκαν με:

  • Ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο χειρουργείου, υψηλής αντοχής
  • Χειρουργικά ερμάρια με φινίρισμα λευκής λάκας σατινέ και εσωτερικούς μηχανισμούς touch-to-open
  • Χειρουργικούς πάγκους με επένδυση από λευκό βακελίτη υψηλής αντοχής
  • Ειδικούς σταθερούς πολυ-προβολείς χειρουργείου LED για μηδενική εκπομπή θερμότητας, που δεν αποξηραίνουν τα τριχοθυλάκια.

Να σημειώσουμε οτι όλα τα υλικά που έχουν επιλεγεί για τον εξοπλισμό των χειρουργικών αιθουσών είναι υψηλής αντοχής, άκαυστα και άθραυστα, και με περιμετρικές επενδύσεις με στρογγυλές άκρες, ετσι ώστε η αποστείρωση όλων των επιφανειών να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Ασφάλεια και Άνεση για τον ασθενή σε όλα τα στάδια της διαδικασίας της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Ο φυσικός φωτισμός διαχέεται και στα χειρουργεία, ενώ οι ειδικής κατασκευής υαλοπίνακες δίνουν τη δυνατότητα στον ασθενή να απολαμβάνει τη θέα χωρίς, όμως, να μπορεί κάποιος να διακρίνει από έξω το εσωτερικό των χώρων.
Στον χώρο του χειρουργείου επιλέχθηκαν απαλοί χρωματισμοί που αποπνέουν μια αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας. Το γαλάζιο του υάκινθου και το πράσινο της μέντας χρωματίζουν απαλά τους τοίχους των χειρουργείων και αλλάζουν αποχρώσεις ανάλογα με τον φυσικό φωτισμό. Εναρμονισμένες στην ίδια παλέτα είναι και οι αποχρώσεις στο χειρουργικό δάπεδο, ενώ για τα καθίσματα εργασίας επιλέχθηκαν εκτός απο το κλασικό λευκό, το ροζ του δίανθου, το μοβ, το γλαυκό και το άκουα. Αυτές οι ελάχιστες, αλλά τόσο σημαντικές χρωματικές «πινελιές», δίνουν έναν μοντέρνο χαρακτήρα στον χώρο και προάγουν τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος για εργαζόμενους και ασθενείς.

Εξίσου μεγάλη σημασία δόθηκε και στον χώρο ανάπαυσης του ασθενούς. Εδώ ο ασθενής μπορεί να γευματίσει σε μια άνετη τραπεζαρία απολαμβάνοντας τη θέα του αστικού τοπίου. Η μελέτη φωτισμού στον συγκεκριμένο χώρο περιλαμβάνει τη δυνατότητα ψυχρού ή θερμού φωτισμού, ανάλογα με τις εποχές και την ώρα της ημέρας.

 

Από τον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και την βράβευση της Anastasakis Hair Clinic

Το εγχείρημα μιας λειτουργικής και συνάμα ζεστής και φιλικής κλινικής ήταν ο κοινός στόχος όσων συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του έργου.
Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι επισκέπτες της Anastasakis Hair Clinic επιβεβαιώνουν ότι η προσήλωσή μας στον σχεδιασμό ενός τέτοιου χώρου, απαλλαγμένου από περιττά στοιχεία εντυπωσιασμού και συνάμα ασφαλή, φτιαγμένου αποκλειστικά και ειδικά για τη μεταμόσχευση μαλλιών, ήταν η σωστή επιλογή για τη δημιουργία μιας branded boutique κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών. Ο ολοκληρωτικός επανασχεδιασμός των χώρων της κλινικής αντανακλά το υψηλό επίπεδο γνώσης, εμπειρίας, εξειδίκευσης, ποιότητας και εγκυρότητας στην καινοτομία που διαθέτει η Anastasakis Hair Clinic. Σε συνέντευξη με την Innovo Constructions, ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης επισήμανε ότι το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες του σε όλα τα επίπεδα.

Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που το όραμά μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα άρτια σχεδιασμένο και εξοπλισμένο περιβάλλον μας χάρισε ακόμη μία διάκριση στον κλάδο των υπηρεσιών Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

 

 

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023