Βραβείο Αριστείας για τον Dr. Κ. Αναστασάκη & την καλύτερη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στο ετήσιο Forum Αριστείας για την Υγεία SALUS AWARDS

15 Νοεμβρίου, 2019 Κανένα Σχόλιο Γενικά

salus index awards 2019 βραβευση anastasakis hair clinicΣε μια λαμπρή εκδήλωση με τη συμμετοχή περισσότερων απο 500 εκπροσώπων του χώρου της Υγείας πραγματοποιήθηκε το  ετήσιο Forum Αριστείας για την Υγεία SALUS AWARDS, στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” στο κέντρο της Αθήνας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο πρώην υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς και πολλά ηγετικά και διευθυντικά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου που δραστηριοποιούνται στον τομέα του φαρμάκου και της υγείας.

Κάθε χρόνο τα Salus Awards αναδεικνύουν και βραβεύουν επιχειρήσεις απο το χώρο της Υγείας, του Φαρμάκου για την επιχειρηματική τους αριστεία αλλά και  προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου για την αριστεία και τις καινοτόμες πρακτικές στο επιστημονικό τους πεδίο. Στη φετινή διοργάνωση μόλις πέντε ιατροί, από όλους τους ιατρικούς κλάδους, τιμήθηκαν με το Βραβείο Αριστείας στα Salus Index Awards για τη διακεκριμένη προσφορά στον κλάδο τους.

Ένας από αυτούς είναι ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, MD, PhD, επιστημονικός διευθυντής της Anastasakis Hair Clinic, ο οποίος παρέλαβε Βραβείο Αριστείας για την επιστημονική αριστεία της καλύτερης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών.salus index awards 2019 βραβευση anastasakis hair clinic dr.anastasakis

«Στην πραγματικότητα είναι ένα βραβείο ομαδικής αφοσίωσης και εργασίας όλης της ομάδας μου!» ανέφερε ο Dr. Αναστασάκης στη διάρκεια της τελετής για την παραλαβή του Βραβείου, «Ευχαριστώ θερμά, λοιπόν, την ομάδα μου και όλους εσάς που είστε δίπλα μας και στηρίζετε την προσπάθεια μας να διατηρήσουμε το επίπεδο της Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων που προσφέρουμε στην Anastasakis Hair Clinic στο επίπεδο των καλύτερων κλινικών παγκοσμίως!».

Το βραβείο Αριστείας στα Salus Index Awards, δικαιώνουν την επιλογή του Dr. Αναστασάκη που από την ίδρυση της Anastasakis Hair Clinic, επέλεξε για αυτήν μια πορεία εντελώς διαφορετική από τις άλλες επιχειρήσεις του κλάδου και αυτό ακριβώς την ξεχώρισε.

Αρνήθηκε το συνηθισμένο πρότυπο της «κλινικής μαλλιών χωρίς ονοματεπώνυμο», που στελεχώνεται από «ανώνυμους» ιατρούς, συνήθως μηδενικής εμπειρίας ή εξειδίκευσης, η οποία παρέχει μαζικές, χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες. Δεν ακολούθησε ποτέ το συμβατικό δρόμο της στρατηγικής χαμηλού κόστους -αλλά αμφίβολης ποιότητας- υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών. Ακολούθησε ένα μακρόπνοο όραμα υγιούς ανάπτυξης, βέλτιστης παροχής υπηρεσιών και τελειότητας σε όλες τις διαδικασίες.

Κάθε επέμβαση Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Anastasakis Hair Clinic γίνεται από τον Dr. Αναστασάκη και η ομάδα που τον πλαισιώνει περιλαμβάνει 10 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες, Ιατρό Αναισθησιολόγο και Ιατρό Καρδιολόγο.

Η κλινική εφαρμόζει συγκεκριμένο πρωτόκολλο μετεπεμβατικής παρακολούθησης πολλαπλών επισκέψεων των ασθενών, που βασίζεται αυστηρά στα guidelines των ISHRS & της ABHRS.

Όλα τα βήματα που περιλαμβάνει η διαδικασία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Anastasakis Hair Clinic, από την αρχική ενημέρωση μέχρι και το τελευταίο ραντεβού επανεκτίμησης μετά από 12 μήνες, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση  από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της κλινικής.

Όλα τα στάδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, έτσι ώστε να προσφέρουν μια άριστη, συνολική εμπειρία στον ασθενή. Υπάρχει αυστηρή πολιτική ημερήσιου αριθμού επεμβάσεων/χώρου: ένας ασθενής/αίθουσα ημερησίως.

Η τακτική της διαφοροποίησης από το μαζικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών χαμηλού επιπέδου, αλλά και της συνεχούς επένδυσης πόρων σε εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, έδωσε στην Anastasakis Hair Clinic ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

salus index awards 2019 βραβευση anastasakis hair clinic dr.anastasakisΤο βραβείο Αριστείας αποτελεί την κορυφαία διάκριση για Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Επιβεβαιώνει οτι η Anastasakis Hair Clinic είναι η μοναδική κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Ελλάδα με ονοματεπώνυμο, μια branded boutique κλινική που καταφέρνει να συμβαδίζει με τα πρότυπα των πλέον καταξιωμένων κλινικών του πλανήτη και να ηγείται στις εξελίξεις του κλάδου στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Η συνέντευξη του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη στην TimeTV για τη βράβευσή του στα Sallus Index Awards 2019.

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023