Μεταμόσχευση Μαλλιών το καλοκαίρι

10 Ιουνίου, 2022 Κανένα Σχόλιο Γενικά

Να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι; Μήπως η ζέστη δεν βοηθάει; Μήπως χάσω τις διακοπές και τα μπάνια μου; Πραγματικές απορίες, ανθρώπων που θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι, αλλά το σκέφτονται! Σας έχουμε τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι και να αλλάξετε εμφάνιση και κυρίως διάθεση!

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών, δεν έχει εποχικούς περιορισμούς. Όλες οι εποχές είναι κατάλληλες για να προχωρήσετε σε αυτήν την επέμβαση, αρκεί να έχετε βρει τον ιατρό εκείνον που εξειδικεύεται στη μεταμόσχευση μαλλιών και θα μπορέσει να σας χαρίσει ένα πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα. Το να αποφασίσετε να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι έχει κάποια πλεονεκτήματα που καλό θα ήταν να λάβετε υπόψιν!

Μάθετε τους λόγους που αξίζει να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι.

Είναι η εποχή της καλοκαιρινής άδειας από την εργασία 

Με τη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών, δεν απαιτείται να μείνει κάποιος εκτός των καθημερινών δραστηριοτήτων του. Μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην καθημερινότητά του, από την επόμενη κιόλας μέρα. Το μόνο που προτείνεται είναι μια μικρή προσοχή τις πρώτες μέρες. Επομένως, μπορείτε άνετα να συνδυάσετε τη μεταμόσχευση μαλλιών σας με την καλοκαιρινή σας άδεια! Κάντε τη μεταμόσχευση μαλλιών σας το καλοκαίρι, αξιοποιώντας τις ημέρες ξεκούρασης που σας προσφέρει η καλοκαιρινή σας άδεια και επιστρέψτε στη δουλειά σας με «γεμάτες» μπαταρίες και ανεβασμένη διάθεση!

Συνδυάστε τη μεταμόσχευση μαλλιών με τις καλοκαιρινές διακοπές σας

Πότε είμαστε πιο χαλαροί; Στις διακοπές βέβαια! Η περίοδος των διακοπών του καλοκαιριού, είναι η ιδανική ευκαιρία για να προχωρήσετε στη μεταμόσχευση μαλλιών σας, αφού θα μπορείτε να είστε τελείως χαλαροί. Κάθε χρόνο την περίοδο του καλοκαιριού υποδεχόμαστε στην κλινική μας τους περισσότερους ασθενείς από το εξωτερικό, οι οποίοι συνδυάζουν τη μεταμόσχευση μαλλιών τους με τις διακοπές τους. Κάντε τη μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι και δεν θα χάσετε ούτε μια μέρα από τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το καλοκαίρι φοράμε καπέλο!

Το βασικό μέσο προφύλαξης από τον ήλιο και την έντονη ακτινοβολία το καλοκαίρι είναι το καπέλο. Έτσι όταν μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών θα χρειαστεί να φορέσετε καπέλο, αυτό θα περάσει απαρατήρητο από τους άλλους. Οπότε, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών, γιατί θα φοράτε το καπέλο σας…χωρίς να δίνετε εξηγήσεις.

Το καλοκαίρι κουρεύουμε τα μαλλιά πιο κοντά!

Αν επιλέξετε την τεχνική FUE για τη μεταμόσχευση μαλλιών σας, θα χρειαστεί να κουρέψετε τα μαλλιά. Αυτή η αλλαγή στο στυλ σας, τώρα το καλοκαίρι, θα περάσει απαρατήρητη. Πολλοί επιλέγουν αυτήν την εποχή ένα πιο κοντό κούρεμα για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη. Οπότε, αν το κούρεμα των μαλλιών το χειμώνα σας προβληματίζει, το καλοκαίρι είναι για εσάς η εποχή για να κάνετε τη μεταμόσχευση μαλλιών σας.

Τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο γρήγορα το καλοκαίρι.

Οι ορμόνες που απελευθερώνονται στο σώμα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μπορούν να προκαλέσουν την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Αυτή η διαφορά στον ρυθμό ανάπτυξης περνά συνήθως απαρατήρητη, μπορεί όμως να είναι αρκετή για να επιταχύνει την ανάπτυξη των νέων μαλλιών σας. Όσο πιο γρήγορα κάνετε τη μεταμόσχευση μαλλιών σας, τόσο πιο γρήγορα θα χαρείτε τα νέα σας μαλλιά.

Ξεκινήστε τις καλοκαιρινές διακοπές σας με νέα διάθεση!

Ακόμα και αν δεν έχουν προλάβει να μεγαλώσουν τα νέα σας μαλλιά μέσα στο καλοκαίρι, σκεφτείτε ότι βάζετε τις βάσεις για τη νέα σας εμφάνιση…και κάνετε και διακοπές. Η σκέψη ότι σε λίγο καιρό θα έχετε ένα πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα, θα βελτιώσει σίγουρα την ψυχολογία σας! Χαρείτε τις διακοπές με ανεβασμένη διάθεση! Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μεταμόσχευση μαλλιών, το καλοκαίρι είναι μία εξαιρετική χρονική στιγμή για να το κάνετε. Στην Anastasakis Hair Clinic έχουμε τη γνώση και την εξειδίκευση να σας προσφέρουμε ένα τόσο φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα, που θα είναι ορατό ήδη από τους 6 μήνες μετά την επέμβαση.

Προγραμματίζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Προγραμματίστε τώρα και τη μεταμόσχευση μαλλιών σας! Συνδυάστε και τα δύο, μιας και το καλοκαίρι είναι η πιο «άνετη» εποχή του χρόνου για να κάνετε τη μεταμόσχευση μαλλιών σας. Καλέστε σήμερα κιόλας, ή κλείστε ένα δωρεάν οn line ραντεβού για να σχεδιάσουμε μαζί τη μεταμόσχευση μαλλιών που θα αλλάξει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως τη διάθεσή σας.

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023