Η εμπειρία του Στέλιου Καλαθά ως ασθενής μεταμόσχευσης μαλλιών

Απρίλιος 3, 2017 Κανένα Σχόλιο Γενικά

προσωπική εμπειρία μεταμόσχευσης μαλλιών Στέλιος ΚαλαθάςΟ ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς επιλέγει τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη & την Anastasakis Hair Clinic για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών του. Μας μιλά για την επιλογή του αυτή ,συζητά μαζί με τον ιατρό τη σχεδίαση της δικής του Μεταμόσχευσης Μαλλιών και στη συνέχεια παρακολουθούμε στα videos που ακολουθούν, βήμα-βήμα τη διαδικασία από την τριχοσκόπηση μέχρι και τη 10η μέρα μετά την επέμβαση.

Γιατί διάλεξα τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη.

Ο Στέλιος Καλαθάς μας εξηγεί γιατί διάλεξε τον Dr. K. Αναστασάκη, ποια ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής του ιατρού, πως έφτασε στην απόφαση να προχωρήσει σε Μεταμόσχευση Μαλλιών αλλά και γιατί προτίμησε την τεχνική FUΤ έναντι της τεχνικής FUE.

Ενημέρωση και σχεδίαση

Παρακολουθήστε βήμα-βήμα την ενημέρωση από τον Dr. Αναστασάκη, την τριχοσκόπηση, την πυκνομέτρηση, τη συνολκή εκτίμηση της δότριας περιοχής και, τέλος, την ακριβή σχεδίαση του hairline και της κορυφής πριν την Μεταμόσχευση Μαλλιών του Στέλιου Καλαθά.

Διαχωρισμός των τριχοθυλακίων

Παρακολουθείστε την προετοιμασία και τον διαχωρισμό των φυσικών τριχοθυλακιακών μονάδων μέσα από τα ειδικά στερεομικροσκόπια Mantis® Vision και τη συνεχή διατήρησή τους σε ειδικές ηλεκτρονικές ψυκτικές μονάδες σε σταθερή θερμοκρασία 6oC και σε διάλυμα liposomatic ATP. Δείτε γιατί οι φυσικές τριχοθυλακιακές μονάδες έχουν τη μέγιστη επιβίωση στην Anastasakis Hair Clinic!

Δημιουργία υποδοχών στο hairline

Παρακολουθήστε την Τέχνη και την Τεχνική της δημιουργίας των υποδοχών που θα φιλοξενήσουν τις φυσικές τριχοθυλακιακές μονάδες στην πιο απαιτητική αισθητικά περιοχή του hairline! Δείτε πως οι υποδοχές γίνονται μια-προς-μια και μάθετε πως και γιατί αλλάζει η πυκνότητα, η φορά και η γωνία σε κάθε σημείο, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό!

Ο Στέλιος μας λέει τις εντυπώσεις του!

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο Στέλιος μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του και αυτά που του έκαναν εντύπωση στην Μεταμόσχευση Μαλλιών του!

Δείτε το αποτέλεσμα της Μεταμόσχευση μαλλιών του Στέλιου Καλαθά ήδη στους 7 μήνες!

Ο Στέλιος 3 μόλις μέρες μετά την Μεταμόσχευση!

Δείτε τον Στέλιο μόλις 3 μέρες μετά την Μεταμόσχευση, αμέσως μετά το πρώτο λούσιμο! Χωρίς πρήξιμο, χωρίς κοκκίνισμα, χωρίς πόνο ή οποιαδήποτε ενόχληση!

Ο Στέλιος 10 ημέρες μετά την Μεταμόσχευση, εντελώς ΑΟΡΑΤΗ ΟΥΛΗ!

Τεχνική FUT με αόρατη ουλή πλάτους 0,5mm!
O Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης αφαιρεί το μικροσκοπικό ράμμα από τη δότρια περιοχή του Στέλιου Καλαθά και καταρρίπτει το μύθο της ΜΕΓΑΛΗΣ ουλής στη σύγχρονη Μεταμόσχευση Μαλλιών. Δείτε το με τα μάτια σας!

Οδηγίες στο Στέλιο για μετά τη Μεταμόσχευση μαλλιών

Ο Στέλιος Καλαθάς, 10 ημέρες μετά την απόλυτα επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών του στην Anastasakis Hair Clinic, επιστρέφει για την αφαίρεση του ράμματος και τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσει για τον επόμενο καιρό, μέχρι να βγουν τα νέα του μαλλιά!

Όπως θα δείτε σε όλα τα videos ο ιατρός εξηγεί βήμα-βήμα την διαδικασία και τα στάδια που περιλαμβάνει η σύγχρονη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Η σύγχρονη Μεταμόσχευση Μαλλιών έχει 100% φυσικότητα και τέλεια πυκνότητα χωρίς να αφήνει τα εμφανή «σημάδια» του παρελθόντος και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τον ασθενή, αφού ούτε καν τον εμποδίζει στις καθημερινές του δραστηριότητες από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Η φυσικότητα, η πυκνότητα, η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση και η απουσία ταλαιπωρίας μετά την επέμβαση μπορούν να επιτευχθούν μόνο όταν την επέμβαση Μεταμόσχευσης Μαλλιών την εκτελεί ένας εξειδικευμένος και πιστοποιημένος χειρουργός στη σύγχρονη Μεταμόσχευση Μαλλιών, που πλαισιώνεται από μια έμπειρη και εκπαιδευμένη χειρουργική ομάδα.

Δείτε όλη τη διαδικασία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Στέλιου Καλαθά για να έχετε μια σωστή και ολοκληρωμένη άποψη στο τι μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη Μεταμόσχευση Μαλλιών!

Αποτέλεσμα από τη Μεταμόσχευση Μαλλιών του Στέλιου Καλαθά

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.