Ο Λευτέρης έκανε τη μεταμόσχευση μαλλιών του στις 2 Μαΐου 2018. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης και η ομάδα του ήταν το γέμισμα της κορυφής, καθώς ο Λευτέρης είχε πολύ λίγα μαλλιά! 1 χρόνο μετά, κατά τον προκαθορισμένο επανέλεγχο και εκτίμηση της κατάστασης, δείχνει ενθουσιασμένος από το πόσο έχει αλλάξει η εικόνα του. Πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψή του στην κλινική μας, περνάει με ΑΡΙΣΤΑ και το μεγάλο τεστ της αλήθειας: χτένισμα της κορυφής με βρεγμένο μαλλί! Δείτε στο βίντεο το αποτέλεσμα του Λευτέρη.

Δείτε εδώ πώς ήταν ο Λευτέρης πριν!

– Λευτέρη! Για πες μου πότε κάναμε την μεταμόσχευση;
– 2 Μαΐου
– 2 Μαΐου του 2018 έτσι;
– Του 2018, ναι.
– Για κοίτα ψηλά λίγο το ταβάνι. Και όλα αυτά εδώ πέρα είναι – για γύρνα και λίγο στο πλάι – νομίζω είσαι ικανοποιημένος έτσι;
– Ναι.
– Τι ψόφιο ναι είναι αυτό ρε!
– ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!
– Για ξανακάνε το αυτό.
– ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!
– Έτσι μπράβο!
– Θα κάνουμε εδώ πέρα με τον Λευτέρη και το μεγάλο τεστ της αλήθειας, όπου είναι βρεγμένο το μαλλί! Για κάνε μου Λευτέρη λίγο πίσω το κεφάλι. Είναι λοιπόν ΟΛΟ αυτό εδώ πέρα ήτανε μια περιοχή άδεια όπως θα δει κανείς και στις φωτογραφίες και όλα αυτά εδώ πέρα λοιπόν είναι καινούρια μαλλιά στην κορυφή, όπως πρέπει με σωστή φορά, σωστή κατεύθυνση, σωστή γωνία και απόλυτη κάλυψη! Δείτε την κάλυψη ακόμα και με πλήρως βρεγμένο μαλλί. Είναι ακόμα πιο πυκνά σχεδόν και από τα δικά του!
Νομίζω ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα κορυφής!

Δείτε μια ακόμη επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών, με πυκνό αποτέλεσμα μετα απο 1 χρόνο.