9+1 Λόγοι: Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών ΤΏΡΑ;

Τόσο καιρό φλερτάρεις με την ιδέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών λοιπόν τώρα; Έχεις κάνει την απαραίτητη έρευνα και έχεις καταλήξει στον ιατρό εκείνο που σου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Υπάρχει όμως κάτι που σε κρατάει πίσω και διστάζεις να πάρεις την τελική απόφαση. Διάβασε 9+1 λόγους που θα σε κάνουν να προχωρήσεις ΤΩΡΑ στο επόμενο βήμα! Γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών!

#1. Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο!

Κάντο τώρα για να χαρείς νέα μαλλιά!
Όσο πιο σύντομα κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τόσο πιο σύντομα τα νέα μαλλιά θα μεγαλώσουν και θα έχεις ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα! Και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, βασισμένη στην απλή λογική που απαντά στο ερώτημα γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών. Από τη στιγμή που θα κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών, η νέα σου εικόνα θα αρχίσει να φαίνεται μετά από περίπου 4 μήνες. Όμως, το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών ολοκληρώνεται περίπου στο χρόνο. Άρα, όσο πιο σύντομα προχωρήσεις στη μεταμόσχευση μαλλιών σου, τόσο συντομότερα θα χαρείς τα νέα σου μαλλιά. Μη χάνεις χρόνο! Γιατί να μην χαρείς τα νέα σου μαλλιά σε 1 χρόνο από τώρα; Εξάλλου, αν περιμένεις κι άλλο, τότε θα είσαι αναγκασμένος να βλέπεις τα αραιά μαλλιά σου για ακόμα περισσότερο διάστημα…

 

#2. Γιατί να κάνεις Μεταμόσχευση μαλλιών τώρα: Ανδρογενετική αλωπεκία

Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα; - Ανδρογενετική αλωπεκία

Εάν η ανδρογενετική αλωπεκία είναι ένα οικογενειακό χαρακτηριστικό, τότε ξέρεις ότι μόνο η μεταμόσχευση μαλλιών θα σε βοηθήσει να αλλάξεις το μέλλον των μαλλιών σου!

Η Ανδρογενετική Αλωπεκία είναι η κύρια αιτία τριχόπτωσης στους άνδρες και είναι μια κληρονομική παθολογική κατάσταση. Είναι επίσης, ένας από τους πιο προφανείς λόγους γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών. Τί συμβαίνει και χάνουμε τα μαλλιά μας από την Ανδρογενετική Αλωπεκία; Το γονίδιο της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας μπορεί να κληρονομηθεί είτε από τη μεριά της μητέρας είτε του πατέρα. Άρα αν κάποιος έχει κληρονομήσει γονίδια Ανδρογενετική Αλωπεκία τότε οι πιθανότητες να εμφανίσει αραίωση αυξάνονται κατά πολύ. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν το έχεις κληρονομήσει, μέχρι να δεις τα πρώτα σημάδια. Μια απλή παρατήρηση των μαλλιών των κοντινών συγγενών, θα σου αποκαλύψει το μέλλον των μαλλιών σου. Αν αυτό φαίνεται … αραιό, τότε η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσεις να βλέπεις πυκνά μαλλιά στο κεφάλι σου για όλη σου τη ζωή.

 

#3. Είναι μια ασφαλής αισθητική επέμβαση

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ασφαλής επέμβαση

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία ασφαλής επέμβαση, εφόσον γίνει από τα κατάλληλα χέρια, για όλες τις ηλικίες, όσο πιο σύντομα το αποφασίσεις, τόσο περισσότερο θα χαρείς το αποτέλεσμα της. Όπως όμως ισχύει σε όλες τις επεμβάσεις, έτσι και στη μεταμόσχευση μαλλιών, όσο πιο νέος είναι κάποιος τόσο πιο εύκολη είναι η επέμβαση από ιατρικής πλευράς. Όσο πιο νέος είναι κανείς, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να έχει υποκείμενα νοσήματα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας και πρόληψης. Αυτό σημαίνει οτι όταν υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα σε μεγαλύτερες ηλικίες αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη για τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Το πιο βασικό όμως είναι: Γιατί να μην χαρείς τα πυκνά μαλλιά σου, τώρα που είσαι νέος και για τα επόμενα 30-40 χρόνια, παρά να περιμένεις άλλα 10 χρόνια χωρίς μαλλιά;

#4. Δε χρειάζεται να καλύπτεις την αραίωση!

Μεταμόσχευση μαλλιών και ελευθερία

Όταν κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών δε χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείς καπέλα/περίεργα χτενίσματα/προϊόντα πύκνωσης μαλλιών για να καλύπτεις την αραίωση! Να χαίρεσαι τα μαλλιά σου, αυτό είναι το ζητούμενο στο γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα!

Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών θα σε απαλλάξει απ’ όλα όσα χρησιμοποιούσες τόσο καιρό για να καλύπτεις την αραίωση των μαλλιών σου. Βέβαια η προϋπόθεση για κάτι τέτοιο είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή ιατρού ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό και πυκνό που θα θες να το επιδεικνύεις με περηφάνια.

#5. Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών: Μοναδική Αυτοπεποίθηση

Η μεταμόσχευση χαρίζει αυτοπεποίθηση

Θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση κι ένα μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη! Η εμφύτευση μαλλιών δεν αλλάζει μόνο την εικόνα των μαλλιών κάποιου αλλά τον κάνει να δείχνει νεότερο και πιο ελκυστικό. Βελτιώνει την εικόνα που έχει κάποιος για τον εαυτό του, ενισχύει την αυτοπεποίθηση του και αλλάζει τη ζωή του.

Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα; Για να ξεκινήσεις να χαμογελάς μπροστά στον καθρέφτη σου όταν κοιτάς τα μαλλιά σου!

#6. Η τεχνολογική εξέλιξη

Η εξέλιξη της μεταμόσχευσης μαλλιών
Η εξέλιξη των τεχνικών εμφύτευσης και οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να σου προσφέρουν ένα state-of-the-art φυσικό & πυκνό αποτέλεσμα! Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να δώσει απίστευτα φυσικά και πυκνά αποτελέσματα. Γενικότερα, είναι ένας κλάδος που συνεχώς εξελίσσεται όχι μόνο όσον αφορά τις τεχνικές αλλά και τα εργαλεία και την όλη διαδικασία. Έτσι, λοιπόν, ο εξειδικευμένος και έμπειρος ιατρός στη μεταμόσχευση μαλλιών έχει τα καλύτερα όπλα στα χέρια του για να σου χαρίσει ένα πυκνό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

#7. Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι τώρα ιδανικό!

Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα; Το κόστος είναι ιδανικό!

Όσο περνά ο καιρός το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν θα μειωθεί, ειδικά όταν θέλεις να πραγματοποιηθεί από μία έμπειρη & εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα. Μην περιμένεις –ούτε να ψάχνεις την «ευκαιρία» ή την «οικονομική προσφορά» που θα σε κάνει να προχωρήσεις στην απόφασή σου. Όπως σε κάθε τομέα της ζωής, ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Οι πιστοποιημένοι και έμπειροι χειρουργοί μεταμόσχευσης μαλλιών που πλαισιώνονται από μια έμπειρη και εξειδικευμένη νοσηλευτική ομάδα παρέχουν υπηρεσίες σε τιμές αντίστοιχες των εξειδικευμένων ιατρών σε άλλες χώρες. Οπότε, ο καλός ιατρός δεν θα σου προσφέρει κανένα οικονομικό κίνητρο για να σε δελεάσει. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι αυτές που έχουν αξία.

#8. Μείωση της πιθανότητας εμφάνισης στο μέλλον

Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα; Η συνολική στρατηγική.

Μια συνολική στρατηγική αντιμετώπισης της αραίωσης, που περιλαμβάνει και τη μεταμόσχευση μαλλιών, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης προχωρημένης αραίωσης στο μέλλον.

Δεδομένου ότι αντιλαμβανόμαστε την αραίωση αφότου έχουμε χάσει το 50% των μαλλιών μας, όσο πιο γρήγορα επισκεφθείς έναν ιατρό εξειδικευμένο στη μεταμόσχευση μαλλιών, τόσο το καλύτερο για τα μαλλιά σου. Όταν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα των μαλλιών από νωρίς και όχι εκ των υστέρων, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σώσεις τα μαλλιά σου και να παραμείνουν στη θέση τους για πολλά χρόνια, ίσως και για πάντα! Η αναμονή αυξάνει τις πιθανότητες να μεγαλώσει η αραίωση των μαλλιών σου και να θες περισσότερα τριχοχοθυλάκια για να καλύψεις τις αραιές περιοχές.

#9. Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα: Σύντομος χρόνος ανάρρωσης

Γιατί να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών τώρα; Ο χρόνος επούλωσης και ανάρρωσης είναι ιδιαίτερα σύντομος
Με τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων, ο χρόνος επούλωσης και ανάρρωσης για τους περισσότερους ασθενείς είναι 1 με 3 ημέρες.
Θα επανέλθεις , λοιπόν, γρήγορα στις δραστηριότητές σου και στην καθημερινότητα σου. Οι εξειδικευμένοι ιατροί που ακολουθούν τις εξελίξεις και τις καλές πρακτικές στη μεταμόσχευση μαλλιών ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα που εξασφαλίζουν τη γρήγορη επούλωση της δότριας και της λήπτριας περιοχής, όσο και την ταχύτερη ανάπτυξη των νέων μαλλιών. Πλέον μετά από 1-2 ημέρες μπορεί κανείς να επανέλθει κανονικά στην καθημερινότητά του

#10. Φυσικά μαλλιά για ΠΑΝΤΑ!

Φυσικά μαλλιά για πάντα!

Μέχρι σήμερα καμία άλλη αγωγή δεν προσφέρει μόνιμο, φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα όπως η εμφύτευση μαλλιών, όταν γίνεται από μία έμπειρη και εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα. Τα μαλλιά της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι για πάντα και αυτό είναι κάτι που το εξασφαλίζει η ίδια η φύση. Εφόσον κάποιος ξεκινήσει κάποια αγωγή θα πρέπει να την τηρεί πιστά εφ’ όρου ζωής σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Από την άλλη, τ’ αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών ναι μεν διαρκούν εφ’ όρου ζωής, δεν απαιτούν όμως καμία ιδιαίτερη φροντίδα γιατί είναι τα δικά σου μαλλιά.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή ιατρού!

Κάνε μεταμόσχευση μαλλιών τώρα με τον ιατρό εκείνο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη με τις γνώσεις, τις ικανότητές του και την εμπειρία του. Επίλεξε τον ιατρό εκείνο που διαθέτει μια έμπειρη και εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα. Επίλεξε τον ιατρό που ακολουθεί τις εξελίξεις της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών και τις οδηγίες των επίσημων οργανώσεων της μεταμόσχευσης μαλλιών, ABHRS και ISHRS. Επίλεξε τον ιατρό εκείνο που θα σου χαρίσει ένα πυκνό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που κοιτάς τον καθρέφτη σου.

Γιατί να κάνεις τώρα μεταμόσχευση μαλλιών; Γιατί το θες πραγματικά και θα αλλάξει όχι μόνο την εικόνα σου στον καθρέπτη αλλά και την ψυχολογία σου!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και μάθετε περισσότερα για τις μεθόδους για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUT και FUE αλλά και το πώς γίνεται η μεταμόσχευση μαλλιών. Δείτε αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών σε βίντεο ή φωτογραφίες!

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023