Έκανε ο David Beckham μεταμόσχευση μαλλιών;

2 Νοεμβρίου, 2023 Κανένα Σχόλιο Γενικά

Πολλοί μας ρωτούν εάν ο David Beckham έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών, ειδικά μετά την επίσημη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων «BECKHAM» στο Netflix, με θέμα τη ζωή του. Είναι γεγονός πως έχουν ειπωθεί διάφορα για τα μαλλιά του, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα ασχοληθούμε με τα μαλλιά του David Beckham! Τελικά χάνει μαλλιά ο David Beckham; Υπάρχει περίπτωση να έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών για να αντιμετωπίσει την τριχόπτωση και την αραίωση των καθομολογία υπέροχων μαλλιών του;

Ο Dr. Αναστασάκης απαντά για τη μεταμόσχευση μαλλιών του David Beckham.
 

 

Η ιστορία πίσω από το όνομα του David Beckham

Τα κουρέματα του David Beckham ανά τα χρόνια

Ο David Beckham, ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας θεωρείται και από τους πιο γοητευτικούς άνδρες παγκοσμίως. Διαθέτει απαράμιλλο στυλ που πολλοί θαύμασαν, ζήλεψαν και μιμήθηκαν κατά καιρούς. Τα κουρέματά του, όλα αυτά τα χρόνια και οι πειραματισμοί με τα μαλλιά του δεν πέρασαν ποτέ απαρατήρητοι. Από μακριά και ανέμελα μαλλιά, κοτσιδάκια, ή εντελώς ξυρισμένα με την ψιλή, οι επιλογές του αποτελούσαν πάντα έμπνευση.

Η διαφορά στο hairline του David Beckham με την πάροδο του χρόνου

Καθώς, διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του – όντας στα 48 –έχει εμφανίσει σημάδια αραίωσης, γιατί ακόμα και ο Beckham …γερνάει! Αν προσέξει κανείς τις φωτογραφίες του ανά τα χρόνια θα παρατηρήσει ότι υπάρχει μια μικρή υποχώρηση στο hairline. Ενώ σε ένα video στο tik tok φαίνεται ότι υπάρχει πλέον εμφανής αραίωση και στην κορυφή. Ωστόσο ο ίδιος, δεν έχει κάνει ανοιχτές δηλώσεις σχετικά με ενδεχόμενες επεμβάσεις ή θεραπείες για την αραίωση των μαλλιών του, οπότε η αραίωση μπορεί να οφείλεται απλώς στη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης.

Το hairline του David Beckham

Γιατί ο Beckham χάνει μαλλιά;

Ο πιο συνηθισμένος παράγοντας απώλειας μαλλιών είναι η ανδρογενετική αλωπεκία, η οποία επηρεάζει το 50% των αντρών πριν την ηλικία των 60 ετών. Συνήθως ξεκινά με υποχώρηση της μπροστινής γραμμής των μαλλιών και αραίωση στους κροτάφους οι οποίοι αρχίζουν να ανοίγουν. Εν συνεχεία, μπορεί να επηρεάσει και την κορυφή της κεφαλής, η οποία σταδιακά, αραιώνει και αυτή με τη σειρά της.

David Beckham

Βέβαια, στην περίπτωση του David Beckham, μπορεί η υποχώρηση της μπροστινής γραμμής και των κροτάφων να οφείλονται και σε αλωπεκία από έλξη. Έχοντας τα μαλλιά του μακριά για πολλά χρόνια, αναγκαζόταν να τα έχει δεμένα σφιχτά πίσω κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων και των προπονήσεων. Η αλωπεκία από έλξη προκαλείται όταν τα μαλλιά πιάνονται σε σφιχτά χτενίσματα, όπως αλογοουρές, κότσους κ.λπ. Τέτοια χτενίσματα, αδυνατίζουν τις τρίχες, τις κάνουν εύθραυστες και προκαλούν τριχόπτωση επηρεάζοντας τους κροτάφους και το hairline.

O David Beckham και η μεταμόσχευση μαλλιών

Η αλήθεια είναι ότι ο David Beckham δεν έχει επιβεβαιώσει αν έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών εξάλλου είναι μια ιδιωτική διαδικασία και οι ασθενείς έχουν την επιλογή να τη συζητήσουν ή όχι δημόσια. Αν μάλιστα είναι και επιτυχημένη με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, θα περάσει απαρατήρητη.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως παρατηρείται μια αλλαγή, στη φωτογραφία από την πρόσφατη πρεμιέρα της σειράς « » στο Netflix. Συγκεκριμένα, οι κρόταφοι φαίνονται πιο καλοσχηματισμένοι και πιο χαμηλά, σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες.

O David Beckham και η μεταμόσχευση μαλλιών

Σε κάθε περίπτωση, αν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στόχος ήταν να γεμίσει τους κροτάφους και να ενισχύσει την μπροστινή γραμμή του hairline.

Είναι η μεταμόσχευση μαλλιών η λύση για την ενίσχυση και τον επανασχεδιασμό του hairline;

Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να δώσει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα στο hairline και τους κροτάφους. Αυτό όμως εξαρτάται από την δεινότητα και την εμπειρία του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών. Αυτά είναι στην πραγματικότητα τα στοιχεία που θα σας εξασφαλίσουν ένα φυσικό και «απαλό» hairline, που θα πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπό σας και θα ταιριάζει απόλυτα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Βλέπετε διαφορές στο hairline σας ή μήπως οι κρόταφοι σας έχουν υποχωρήσει με την πάροδο των χρόνων ; Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε εάν μπορείτε να υποβληθείτε σε μεταμόσχευση μαλλιών, επικοινωνήστε σήμερα με την Anastasakis Hair Clinic. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού ενημέρωσης και να κάνετε το πρώτο βήμα για να ανανεώσετε την εικόνα των μαλλιών σας.

Αφήστε Ένα Σχόλιο

abhrs-anastasakis-greece
fellow-members-ishrs-anastasakis
ishrs-member-anastasakis
elamat-anastasakis-president
medical-beauty-awards-anastasakis-platinum
medical-beauty-awards-gold-brand-anastasakis
medical-beauty-awards-gold-anastasakis
medical-beauty-awards-silver-anastasakis
influencer-awards-influencer-doctor-anastasakis
Screenshot 2022-01-07 at 10.05.17
ishrs india 2023