Νέος χώρος Anastasakis Hair Clinic στη Γλυφάδα

νέος χώρος anastasakis hair clinic στη γλυφάδα

Η Anastasakis Hair Clinic, με γνώμονα τη δική σας απρόσκοπτη και ασφαλή ενημέρωση, δημιούργησε απο τις αρχές του 2021, ακόμη έναν χώρο υποδοχής και ενημέρωσης για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών στη Γλυφάδα, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Όμιλο Mediterraneo.
Ο νέος χώρος της Anastasakis Hair Clinic βρίσκεται στον 3ο όροφο του Mediterraneo First Care στη Γλυφάδα, σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της ευρύτερης περιοχής, το εμπορικό κέντρο City Plaza. Το πολυϊατρείο παροχής πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών Mediterraneo First Care επιλέχθηκε από την Anastasakis Hair Clinic για την ευκολία πρόσβασης που προσφέρει στους κατοίκους των νοτίων προαστίων του λεκανοπεδίου, αλλά και για τις άνετες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του.
Ο νέος χώρος της Anastasakis Hair Clinic έχει υψηλή αισθητική και επιπλέον είναι λειτουργικός τόσο για το υγειονομικό προσωπικό όσο και για τους επισκέπτες. Τα γραφεία των ιατρών και οι αίθουσες υποδοχής και αναμονής σας περιμένουν με το γνωστό υψηλό επίπεδο στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή υποδοχή και ενημέρωσή σας.
Ο νέος χώρος της Anastasakis Hair Clinic έρχεται να καλύψει τις ανάγκες αναζήτησης, ενημέρωσης και ιατρικής εκτίμησης για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών σε όσους βρίσκονται στα νότια προάστια του λεκανοπεδίου.

Εάν μένετε στα νότια προάστια της Αττικής και θέλετε να μας γνωρίσετε, καλέστε για ραντεβού στο 210-80.11000 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε ένα ενημερωτικό ραντεβού στον νέο μας χώρο στη Γλυφάδα.

    Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
    Χάρτης για την anastasakis hair clinic εντός του mediterraneo first care στη Γλυφάδα

    Εάν η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι ένα από τα βασικά σας κριτήρια για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, τότε είμαστε η πρώτη σας επιλογή! Στην Anastasakis Hair Clinic δεν αρκούμαστε απλώς να κάνουμε… καλές μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Το υψηλότατο επίπεδο εξειδίκευσης της ομάδας μας, αλλά και η εμπειρία μας είναι το απαραίτητο μείγμα για να προσφέρουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο την τέλεια, φυσική και πυκνή Μεταμόσχευση Μαλλιών. Ο Dr. Αναστασάκης και το νοσηλευτικό προσωπικό μας εφαρμόζουν -εξατομικευμένα για κάθε περιστατικό- όλες τις επιστημονικά αποδεκτές τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών (και όχι… την ίδια σε όλους!). Πάντοτε σε συνδυασμό με την τέχνη που χρειάζεται για να σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί τέλεια η Μεταμόσχευση Μαλλιών, σας προσφέρουμε ένα μοναδικά φυσικό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να χαμογελάτε ξανά στον καθρέπτη σας!

    Δείτε ΕΔΩ video reviews & αποτελέσματα Μεταμόσχευσης Μαλλιών της κλινικής μας.