Διαβάστε προσωπικές μαρτυρίες και αληθινά περιστατικά μεταμόσχευσης μαλλιών που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην κλινική μας.

Στη δουλειά μου είναι πρωταρχικό στοιχείο η εμφάνιση και σίγουρα σε έναν άντρα τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ήμουν διστακτικός, μπορώ να πω, γιατί δεν είχα δει πολύ καλά αποτελέσματα από άλλους ηθοποιούς που είχαν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών σε άλλες κλινικές ή κέντρα. Έτσι έψαξα αρκετά, έκανα μια μεγάλη έρευνα αγοράς και μίλησα και με φίλους-συναδέλφους που είχαν ήδη κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Είδα αποτέλεσμα πολύ καλό και φυσικό σε κάποιους συναδέλφους που είχαν εμπιστευθεί τον Dr. Αναστασάκη. Γνώριζα τον Dr. Αναστασάκη μέσα από την αρθρογραφία του και βλέποντας ένα τόσο καλό αποτέλεσμα στους φίλους μου, πήρα την απόφαση να συναντηθώ με τον ιατρό. Μίλησα μαζί του, μου εξήγησε αναλυτικά τι μπορεί να γίνει στην δική μου περίπτωση, πώς γίνεται η διαδικασία κι έτσι πήρα την απόφαση να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών! Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει! Και θέλω να σας πω ότι πραγματικά κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών εντυπωσιάστηκα από την πολύ καλή ομάδα του Dr. Aναστασάκη! Με το που μπήκα στη κλινική και ξεκινήσαμε ένιωσα από μεριάς του ιατρού και της ομάδας του θετική ενέργεια, χαμογελαστά πρόσωπα και το κυριότερο, ασφάλεια! Έχουν εξαιρετική γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο τους και αυτό είναι επιπλέον παράγοντας σιγουριάς για μένα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών να επισκεφτεί τον  Dr. Αναστασάκη πριν πάρει την απόφαση του. Δεν προσπάθησε να με εντυπωσιάσει, ούτε να με κολακέψει, μου εξήγησε αναλυτικά τι μπορεί να γίνει στη δική μου περίπτωση, μου έδειξε περιστατικά που έχει χειρουργήσει και είχαν παρόμοιες ανάγκες με τις δικές μου και όλη η διαδικασία έγινε από τον ίδιον! Πραγματικά τον ευχαριστώ για την εμπειρία, την εξειδίκευση και τον άνετο και προσιτό χαρακτήρα του που με έκανε να νιώσω ασφάλεια και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στέλιος Καλαθάς Ηθοποιός & Σκηνοθέτης
2780 τριχοθυλάκια

προσωπικές μαρτυριες & πραγματικά περιστατικά μεταμόσχευσης μαλλιών

Ο Δερματολόγος μου, μου σύστησε το Δρ. Αναστασάκη. Εκτίμησα το γεγονός πως συναντήθηκα μαζί του απευθείας και όχι με κάποιον “πωλητή”. Ο γιατρός ήταν σουπερ επαγγελματίας, εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του και την ευγένειά του. οι νοσηλεύτριες πολύ ευγενικές και ευχάριστες και η όλη διαδικασία κύλισε χωρίς να το καταλάβω. Δεν πόνεσα καθόλου, δεν πρήστηκα καθόλου, είχα μια ελάχιστη ενόχληση, αλλά όλα καλά! Ο ιατρός ήταν πάντα δίπλα μου, σήκωνε το τηλέφωνο όποτε τον καλούσα και απάντησε κάθε μου ερώτηση. Μάλιστα με έλουσε ο ίδιος την 4η μέρα. Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών ήταν καλύτερο απ’ ότι περίμενα!  

Παναγιώτης Κ., 44 ετών
2315 τριχοθυλάκια

αληθινό περιστατικό μεταμόσχευσης μαλλιών - προσθήκη τριχοθυλακίων

“ Δεν περίμενα ότι η εμφύτευση μαλλιών θα ήταν τόσο πετυχημένη – από διάφορες απόψεις και για πολλούς λόγους. Είχα δει πολλά άσχημα αποτελέσματα, άτομα με ουλές στο κεφάλι και με λίγα μαλλιά, ήμουν πολύ καχύποπτος. Ο Δερματολόγος μου μου είπε να πάω στον κ. Αναστασάκη γιατί είναι ο πιο καλός και ο μοναδικός με πιστοποίηση από την Αμερική. Η επέμβαση ήταν ανώδυνη, η ώρα πέρασε ευχάριστα με κουβέντα και ταινίες, οι νοσηλεύτριες ήταν πολύ ευγενικές και ο ιατρός έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν είχα καθόλου πρήξιμο, ούτε πόνεσα μετά, μόνο μια μικρή ενόχληση για 2-3 μέρες. 


Φώτης Σ., 32 ετών

4513 τριχοθυλάκια – (2 συνεδρίες FUT: 2441 + 2072)

αληθινά περιστατικά μεταμόσχευσης μαλλιών

Από 30 χρονών έβλεπα τα μαλλιά μου να αραιώνουν και δεν έκανα τίποτα. Στα 50 μου, αφού πέρασα πολλά χρόνια ακούγοντας τα παιδιά μου να σχολιάζουν πόσο «γέρος» έμοιαζα χωρίς μαλλιά, αποφάσισα να επισκεφθώ τον κύριο Αναστασάκη για να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών, έπειτα από μια συνέντευξή του που είδα και με κέρδισε με τον τρόπο που εξηγούσε τα πάντα άμεσα, χωρίς «σάλτσες» και «ατάκες». Από κοντά, εκτίμησα την ειλικρίνειά του σχετικά με το αποτέλεσμα που θα έχω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολλά μαλλιά να μεταμοσχεύσω αλλά ήθελα και να γεμίσω πάλι όλο το κεφάλι μου! Ένα χρόνο μετά, βλέπω πως το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό και σύντομα θα κάνω και 2η μεταμόσχευση για να ολοκληρώσω το αποτέλεσμα, να γίνει ακόμα πιο πυκνό. Ευχαριστώ γιατρέ μου! 


Νίκος Α., 51 ετών

2011 τριχοθυλάκια

Αποτελέσματα περιστατικού της κλινικής μας με θεραπεία FUE

Από μικρός είχα λεπτή τρίχα αλλά μετά τα 30 μου η κατάσταση επιδεινώθηκε και άρχισα να αδειάζω επικίνδυνα. Στον κύριο Αναστασάκη με έστειλε ο Δερματολόγος μου λέγοντάς μου πως είναι ο καλύτερος. Ήταν εξαιρετικά κατατοπιστικός, αναλυτικός και μου έλυσε όλες μου τις απορίες. Ζήτησα να μου δείξει αποτελέσματα από άλλους ασθενείς και αυτό που είδα με εξέπληξε ευχάριστα. Μου πρότεινε αν θέλω μάλιστα να μιλήσω με κάποιους από αυτούς τηλεφωνικά. Τον εμπιστεύτηκα και πριν 14 μήνες έκανα την επέμβαση και πλέον χαίρομαι τα μαλλιά μου καθημερινά. 5 αστέρια! 


Ευάγγελος Ι., 32 ετών

2917 τριχοθυλάκια – (2 συνεδρίες FUT: 1587 + 1330)

εφαρμογή θεραπείας - τεχνικής FUE και αποτελέσματα

Ήθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνω μεταμόσχευση. Δεν είναι και λίγο να αρχίζεις να γκριζάρεις στα 25 σου και καπάκι να αρχίζεις να χάνεις μαλλιά!!! Το τι Δερματολόγους είχα επισκεφθεί, δε λέγεται. Ακόμα και ομοιοπαθητική έκανα για ένα φεγγάρι. Τελικά αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα… Μεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Επισκέφθηκα πολλούς γιατρούς αλλά ο κύριος Αναστασάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, ήταν ευθύς και ειλικρινής. Σε 2 εβδομάδες κλείνω 1 χρόνο από την μεταμόσχευση και το αποτέλεσμα δεν είναι απλά καλό, είναι τέλειο! 


Χρήστος Π., 37 ετών

2734 τριχοθυλάκια

εφαρμογή θεραπείας FUE σε ασθενή

Τον κύριο Αναστασάκη μου τον πρότεινε ένας φίλος που είχε κάνει παλιότερα 2 μεταμοσχεύσεις τριχοθυλακίων μαζί του και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο. Του ζήτησα να κάνουμε την τεχνική FUE όπως ο φίλος μου αλλά αυτός είχε άλλη άποψη. Μου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτιμούσε στην περίπτωσή μου να κάνουμε μεταμόσχευση με την τεχνική FUT (χρειαζόμουν πάρα πολλά μοσχεύματα συνολικά). Χαίρομαι που τελικά συμφώνησα διότι το αποτέλεσμα είναι πολύ πυκνό. Και μπορώ και πάλι να κουρεύω κοντά τα μαλλιά μου χωρίς να φαίνεται τίποτα περίεργο και το αποτέλεσμα είναι πολύ, πολύ καλό. 


Γιώργος Ν., 42 ετών

5140 τριχοθυλάκια – (2 συνεδρίες FUT: 2787 + 2353)

αποτελέσματα θεραπείας FUE σε πραγματικό περιστατικό

“ Με τον κύριο Αναστασάκη έχω κάνει 2 εμφυτεύσεις μαλλιών και τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Είχα κάνει παλαιότερα μια μεταμόσχευση μαλλιών σε κάποιο πολύ γνωστό «κέντρο» και όχι μόνο δεν είχαν βγει τα μοσχεύματα αλλά είχα και μεγάλη ουλή και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Ο  κύριος Αναστασάκης μου αφαίρεσε τελείως την παλιά ουλή, πήραμε πολλά μοσχεύματα με την τεχνική strip και την 2η μεταμόσχευση μαλλιών την κάναμε μετά από 8 μήνες με την τεχνική FUE, επειδή δεν είχα άλλη ελαστικότητα. Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν πόνεσα, ούτε πρήστηκα σε καμία από τις 2 επεμβάσεις, που ήταν και μεγάλες! Μάλιστα μου πρότεινε να είμαι και ένα από τα περιστατικά (πριν-μετά) που δείχνει στους ενδιαφερόμενους για μεταμόσχευση που τον επισκέπτονται. Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Στα συν, το νοσηλευτικό προσωπικό που με έκανε να νοιώσω σαν στο σπίτι μου! Ευχαριστώ κορίτσια


Αναστάσης Δ., 58 ετών

3102 τριχοθυλάκια (1932 τριχοθυλάκια FUT & 1170 τριχοθυλάκια FUE)

Σχεδιασμός μεταμόσχευσης μαλλιών σε πραγματικό περιστατικό

“ Είχα κάνει παλιότερα μεταμόσχευση μαλλιών σε ένα κέντρο μεταμόσχευσης και δεν είχα μείνει καθόλου ικανοποιημένος, τα μαλλιά ήταν αραιά και αφύσικα, σαν πρόκες! Έτσι αποφάσισα να διορθώσω την κατάσταση. Ο Δρ. Αναστασάκης μου έδειξε κάποια άλλα περιστατικά και μου είπε πως μπορεί να μου εξασφαλίσει παρόμοιο αποτέλεσμα και μετά από λίγες ημέρες κάναμε την επέμβαση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την όλη διαδικασία και έχω φυσικό hairline και πυκνότητα στα μαλλιά, επιτέλους! 


Θανάσης Φ., 60 ετών

2660 τριχοθυλάκια

Πραγματικό περιστατικό θεραπείας στη κλινική μας

“ Ήθελα εδώ και 2 χρόνια να κάνω μεταμόσχευση τριχοθυλακίων και έχω επισκεφθεί πολλούς ιατρούς. Ο κύριος Αναστασάκης ήταν ο μόνος που από την αρχή μου ξεκαθάρισε ότι δεν είμαι κατάλληλος υποψήφιος ακόμα για μεταμόσχευση μαλλιών και πως πρέπει να ακολουθήσω φαρμακευτική αγωγή. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω τη συμβουλή του. Τώρα είμαι στον 5ο μήνα της αγωγής και είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Και αντίθετα με άλλους ιατρούς που έχω πάει, δεν μου ζητάει να πηγαίνω κάθε …εβδομάδα «να με βλέπει» τάχα μου, αλλά μια φορά το τρίμηνο! 


Θοδωρής Π., 24 ετών

Eγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή

Δείτε εδώ φωτογραφίες περιστατικών της Anastasakis Hair Clinic πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Σας αρέσουν αυτά που βλέπετε, γιατί να μην τα μοιραστείτε;