“Το πιο μεγάλο ερώτημα που να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών; Κάνεις λοιπόν έρευνα αγοράς όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος ξεκινώντας από το ίντερνετ. Τα πρώτα αποτελέσματα που πιθανότατα θα σου βγούνε στο Google είναι από κάποια ινστιτούτα αισθητικής τα οποία παρέχουν υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών, αλλά δεν παρέχουν μόνο αυτό παρέχουν πολλά πράγματα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι παρέχουν κάποιο από αυτό το οποίο κάνει μάλιστα και εντυπωσιακή προβολή στην τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό εκτός από την εμφύτευση των μαλλιών όπως την γράφει παρέχει ενυδάτωση προσώπου, σύσφιξη προσώπου, νήματα προσώπου, ύπνωση και αδυνάτισμα, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, κρυολιπόλυση προσώπου και σώματος. Δηλαδή μπαίνεις μέσα για να ρωτήσεις για τα μαλλιά και θα μπεις πενηντάρης και θα βγεις τριαντάρης έτσι που σου κάνουν με όλα αυτά τα πράγματα.

Αλλά σκεφτείτε το λιγάκι, η υγεία σου είναι ότι πιο πολύτιμο έχεις, φαντάσου ότι έχεις ένα πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ακριβό αυτοκίνητο μια Bugatti Veyron και χρειάζεται να της κάνεις μια επισκευή σαν την μεταμόσχευση μαλλιών , μια αλλαγή λαδιών. Θα την πας στο εξειδικευμένο συνεργείο ή θα την πας στην μαστρο-Μήτσο της γειτονίας ή στο βενζινάδικο να σου αλλάξουν τα λάδια που πουλάνε και πατατάκια που πουλάνε και τσιγάρα, που βάζουν και βενζίνη που κάνουν και πλύσιμο.

Τι θα έκανες; Γιατί λοιπόν να μην αντιμετωπίσεις και την υγεία σου και τα μαλλιά σου σαν κάτι πάρα πολυ πολύτιμο και να πας σε κάποιον ο οποίος είναι εξειδικευμένος και κάνει μόνο αυτό.

Δεν είναι πρόβλημα μια κλινική ή ένας γιατρός η κάποιο ινστιτούτο να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες αυτό που είναι πρόβλημα είναι ότι επειδή προσφέρονται πάρα πολλές υπηρεσίες δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στην μεταμόσχευση μαλλιών. Γιατί στην μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να γίνουν όλα τέλεια για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα και τα τριχοθυλάκια που έχετε στην δότρια περιοχή δεν είναι άπειρα δεν έχετε περιθώριο να χαθεί ούτε ένα και αυτό είναι κάτι το οποίο δυστυχώς αν δεν γίνονται όλα τέλεια είναι κάτι το οποίο βλέπω καθημερινά στο ιατρείο μου, περιστατικά τα οποία μεταμοσχεύθηκαν 1000 τριχοθυλάκια και φυτρώσαν 100. Οπότε θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ποιόν θα επιλέξετε γιατί η ζημιά που μπορεί να γίνει δεν μπορεί να αποκασταθεί πολλές φορές.

Οπότε σκεφτείτε ποιόν θα εμπιστευτείτε για να επενδύσει αυτήν την πολύτιμη περιουσία όπου έχετε στην δότρια περιοχή σας ένα ινστιτούτο ή κάποιον εξειδικευμένο ο οποίος κάνει μόνο αυτό σε top επίπεδο. Σκεφτείτε το!”

Αλήθειες & ψέματα γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών