“Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για μια πολύ συχνή ερώτηση που μου κάνουν οι ενδιαφερόμενοι  για μεταμόσχευση μαλλιών η οποία είναι: Γιατρέ πως ονομάζεται η δική σου τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών;

Λοιπόν, εγώ την δική μου τεχνική έχω αποφασίσει να την ονομάσω ΚονΑν …Όχι όπως Κόναν ο βάρβαρος, αλλά από το Κωνσταντίνος Αναστασάκης και ο λόγος που το έκανα αυτό είναι γιατί βλέπω ότι όλοι οι άλλοι έχουν ονομάσει την μεταμόσχευση μαλλιών με κάποιο ειδικό, εντυπωσιακό και ψαρωτικό όνομα!

Διαβάζω : Exelixis fue, safe fue, Μεταμοσχευση microstrip, Μεταμόσχευση gut, τεχνική automatic fue, direct hair transplant, τριχοσκοπικα ελεγχόμενη fue και η λίστα είναι μεγάλη…

Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι στη μεταμόσχευση μαλλιών υπάρχουν δυο τεχνικές: υπάρχει η τεχνική FUE και η τεχνική FUT.

Η διεθνής εταιρεία χειρουργών μεταμόσχευσης μαλλιών και το αμερικανικό συμβούλιο ,στο οποίο είμαι και στο διοικητικό του συμβούλιο, απαγορεύουν στα μελή τους να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε άλλο όρο εκτός από τους δυο επισήμους fue και fut.

Σκεφτείτε ότι οι καλύτερες κλινικές στον κόσμο άμα μπείτε στα site τους θα δείτε ότι δεν έχουν κάποια ειδική, μοναδική τεχνική που αυτοί εφεύραν, με ειδικούς τρόπους, σαν και αυτά που βλέπετε δυστυχώς στο ελληνικό ιντερνέτ.

Πιστεύετε ότι το ινστιτούτο αδυνατίσματος το οποίο ασχολείται με την μεταμόσχευση μαλλιών ή η κλινική χωρίς όνομα (ή με δυο ,τρία ,τέσσερα ,πέντε αρχικά)  που βρίσκονται στην Ελλάδα, έχουν βρει μια μοναδική δική τους τεχνική, η οποία είναι καλύτερη από  την τεχνική των καλύτερων και πασίγνωστων κλινικών  που υπάρχουν στον κόσμο – με σωστά αποτελέσματα – και οι οποίες είναι μέλη της ISHRS και του ABHRS.

Δεν νομίζω! Μην σας κοροϊδεύουν! Καμία κλινική δεν έχει μια δική της, μοναδική τεχνική η οποία θα σας εξασφαλίσει καλυτέρα αποτελέσματα.

Αυτό που θα σας εξασφαλίσει καλυτέρα αποτελέσματα είναι ένας γιατρός εξειδικευμένος, πιστοποιημένος, με μια εξειδικευμένη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα.

Αυτό και μόνο θα σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα!

Οπουδήποτε άλλου δείτε οποιοδήποτε όνομα τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών ,εκτός από τα επίσημα fue και fut, να ξέρετε ότι έχετε απέναντι σας κάποιον ο όποιος ούτε μέλος της Διεθνούς Εταιρίας είναι ,ούτε καν απέξω δεν έχει περάσει ποτέ από το American Βoard, το οποίο είναι το μόνο πιστοποιητικό όργανο παγκοσμίως για την μεταμόσχευση μαλλιών.

Δεν είναι ούτε το όνομα της τεχνικής ,ούτε τα ειδικά αρχικά της τάδε τεχνικής ή της δείνα τεχνικής που θα σου εξασφαλίσουν κάποιο καλό αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση μαλλιών.

Αυτό θα στο εξασφαλίσει ένας εξειδικευμένος ,πιστοποιημένος γιατρός και μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα.

Αυτούς πρέπει να ψάξεις να βρεις .

Αν τους βρεις, να τους εμπιστευτείς και τότε το αποτέλεσμα σου θα είναι καλό!”

Αλήθειες & ψέματα γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών