“Γεια σας! Καλώς ήλθατε στους καινούργιους χώρους της κλινικής μου. Είμαι ο Αναστασάκης Κωνσταντίνος, είμαι εξειδικευμένος χειρουργός μεταμόσχευσης μαλλιών και σας καλωσορίζω στην Anastasakis Hair Clinic!

Η νέα μου κλινική βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Λεωφόρος Κηφισίας, στο νούμερο 312. O λόγος που επέλεξα ένα τόσο κεντρικό σημείο είναι γιατί ακριβώς θέλω να φαίνεται και αυτό που θέλω να φαίνεται είναι ότι είναι μια κλινική η οποία έχει ένα όνομα απ’ έξω, έχει το όνομα μου.

Αντίθετα με ίσως όλες τις άλλες κλινικές ή ινστιτούτα που ασχολούνται με την μεταμόσχευση μαλλιών και είναι κάποιο ανώνυμο κέντρο όπου υπάρχουν κάποιοι γιατροί μέσα ή κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με την μεταμόσχευση μαλλιών, στην δική μου κλινική θα δείτε το όνομα μου απ’ έξω και θα ξέρετε ότι από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε μέσα μέχρι μετά από ένα περίπου χρόνο – όπου θα έχει ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης σας – εγώ προσωπικά ο ίδιος είμαι ο άνθρωπος που θα σας εξετάσει από την πρώτη στιγμή θα σας συμβουλέψει, θα σας χειρουργήσει και θα σας παρακολουθήσει για όλο το διάστημα αυτό. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς που μένετε στην Αθήνα περνάτε καθημερινά από αυτό το σημείο, είτε πρωί είτε βράδυ και ξέρω ότι θα βλέπετε την κλινική μας απ’ έξω αυτό το οποίο θέλω να θυμάστε όποτε την  βλέπετε είναι ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή, οποτεδήποτε θέλετε να κλείσετε ραντεβού. Θα σας εξετάσω εγώ ο ίδιος, θα μιλήσετε με εμένα και όχι με κάποιον πωλητή είτε με κάποιον σύμβουλο είτε με κάποιον μη γιατρό.

Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να έχουν ένα πρόβλημα με τα μαλλιά τους το οποίο πραγματικά  επηρεάζει την ψυχολογία τους, μειώνει την αυτοπεποίθηση τους, τους στερεί την χαρά από την ζωή . Ελάτε στην κλινική μου, μπορώ να σας βοηθήσω να αλλάξετε την εμφάνιση σας και μαζί με αυτό να αλλάξει και η ζωή σας. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε εξειδικευμένοι σε ακριβώς αυτό το αντικείμενο. Πώς να αλλάζουμε την εμφάνιση των συνανθρώπων μας με τέτοιο τρόπο που να αλλάζει η ζωή τους.

Σας περιμένουμε!”

Αλήθειες & ψέματα γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών