“Στον κλάδο της μεταμόσχευσης μαλλιών εγώ είμαι πάνω από μια δεκαετία όμως είναι πολύ ενδιαφέρον να δω τι αντιμετωπίζει κάποιος ενδιαφερόμενος στην πρώτη του επαφή με την μεταμόσχευση μαλλιών όταν μπαίνει να κάνει την έρευνα του στο ίντερνετ.

Έγραψα λοιπόν εδώ πέρα “μεταμόσχευση μαλλιών” και φυσικά βγαίνουν διαφημίσεις. Βλέπω εδώ πέρα λοιπόν ένας συνάδελφος ο οποίος έχει 25 χρόνια εμπειρία. Ακριβώς από κάτω δίνεται μια μεταμόσχευση μαλλιών με -30% προλάβετε. Προλάβετε γιατί – δεν ξέρω – ίσως έχουν κάποια προσφορά αυτήν την περίοδο, δεν ξέρω τώρα ακριβώς αν είναι γιατρός, δεν ξέρω τι γίνεται.

Λίγο πιο κάτω ένας άλλος συνάδελφος με 24 χρόνια εμπειρία – μάλλον πρέπει να πήγε ένα χρόνο μετά αυτός.

Λίγο πιο κάτω είναι λίγο συναισθηματικό. Βγάλε μαλλιά, βάλε μαλλιά για να βρεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Δικιά μου διαφήμιση δεν υπάρχει εδώ πέρα εγώ εμφανίζομαι στα organic ως δεύτερος για το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών το οποίο είναι μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Για να την δούμε και αυτήν. “Μεταμόσχευση μαλλιών τιμή”. Εδώ έχουμε κάτι ενδιαφέρον. Οι ίδιοι που κάνανε 30% στην προηγούμενη ερώτηση εδώ έχουν 35% έκπτωση, είναι το ίδιο ινστιτούτο. Πιο κάτω υπάρχει μια άλλη διαφήμιση η οποία λέει απεριόριστα τριχοθυλάκια ακόμα και αν η δότρια σου έχει 5.000 τριχοθυλάκια θα σου βάλουν απεριόριστα, άπειρα. Με πόσα λεφτά, πέρα του που θα τα βρουν το θέμα είναι και με πόσα λεφτά. Στην τιμή δεν βλέπω κάτι άλλο.

Για να δούμε και μια τρίτη ερώτηση πολύ ενδιαφέρουσα. “Μεταμόσχευση μαλλιών FUE”. Εδώ είναι πολύ ενδιαφέρον… Εδώ παραμένει η εικοσιπενταετής εμπειρία και η εικοσιτετραετής εμπειρία και το 35%αλλά τώρα έχουμε και μόνιμο εγγυημένο αποτέλεσμα για πάντα από την συγκεκριμένη κλινική που βλέπω είναι μόνιμο και εγγυημένο και μάλιστα με χρυσή εγγύηση εφ όρου ζωής.

Πάμε να δούμε άλλη μια φράση, “μεταμόσχευση μαλλιών προσφορά”. Να δούμε τι άλλες προσφορές γίνονται! Ξανά τα ίδια, η εμπειρία, 35%… Να ένα ενδιαφέρον! Εδώ έχουμε μια μεταμόσχευση με 1.999‎€ πιο κάτω όμως τα πράγματα γίνονται πιο γερά… Κόστος από 600‎€ και λίγο πιο κάτω έχουμε με 570‎€. Για να δούμε θα πάει και πιο κάτω; Και είναι ένας άλλος που δίνει με 1‎€ το μόσχευμα. Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον, ίσως γιατί πρέπει να βγάλεις και κομπιουτεράκι – 1300 τρίχες 699‎€.

Καταλαβαίνω ότι ως ενδιαφερόμενος για την μεταμόσχευση μαλλιών είναι δύσκολο μπαίνεις μέσα στο Ίντερνετ και βλέπεις σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο που έχει ο κάθε επαγγελματίας διάφορες προσφορές που προσπαθούν να σε δελεάσουν προσπαθούν να κατεβάσουν τις τιμές να τάξουν λαγούς με πετραχήλια το καταλαβαίνω η αλήθεια είναι όμως ότι με το με ποιόν έχεις να κάνεις η προσωπική μου εμπειρία γενικά στην ζωή είναι ότι το βλέπεις από το πρώτο μήνυμα. Ακόμα και από το πρώτο μήνυμα μπορείς να καταλάβεις με ποιον έχεις να κάνεις. Και αν υπάρχει ένας κανόνας στην ζωή είναι αυτός που λέει αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό ποτέ δεν είναι αληθινό. Μπείτε σε αυτά τα sites, δείτε τι θα σας πούνε αλλά να είσαστε προσεκτικοί σε αυτά τα οποία σας τάζουνε και σε αυτά τα οποία σας υπόσχονται διότι τις περισσότερες φορές είναι ένα αγκίστρι για να μπει κανείς και να πάει να δοκιμάσει κάτι το οποίο μπορεί τελικά να του κοστίσει πολύ πιο ακριβά από απλά χρήματα κάντε την έρευνα αγορά σας δείτε πολλές κλινικές πολλούς γιατρούς. Υπάρχουν καλοί γιατροί, θα βρείτε κάποιον ο οποίος θα σας κερδίσει την εμπιστοσύνη, μην κοιτάξετε αν θα είναι λίγο πιο ακριβός ή λίγο πιο φτηνός! Βρείτε έναν άνθρωπο ο οποίος θα σας κερδίσει την εμπιστοσύνη για τις γνώσεις του, την προσέγγιση του, το ήθος του και το αποτέλεσμα σας θα είναι πολύ καλό!”

Αλήθειες & ψέματα γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών