Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι απόλυτα ασφαλής και δεν πονάει

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών διαρκεί λίγες ώρες, γίνεται πάντοτε με τοπική αναισθησία και δεν πονάει καθόλου, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά. Επιστρέφετε σπίτι σας την ίδια ημέρα, φορώντας απλά ένα καπέλο, χωρίς σημάδια ή πόνο. Την επόμενη ημέρα συνεχίζετε τις δραστηριότητές σας με ελάχιστους περιορισμούς, ενώ δεν θα έχετε ούτε ελάχιστο πρήξιμο. Αρκεί να σας πούμε πως οι περισσότεροι ασθενείς μας αποκοιμιούνται την ώρα της επέμβασης!

Εφαρμογή και τεχνογνωσία γύρω από τον κλάδο

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι μια πολύπλοκη μικρο-επέμβαση

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών απαιτεί εξειδίκευση του ιατρού και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αφοσιωμένο αποκλειστικά στις ΜΕΤ. Γίνεται πάντοτε σε χώρο ειδικά διαμορφωμένου ιατρείου, εξοπλισμένου με ειδικά στερεομικροσκόπια.
Η Μεταμόσχευση τριχοθυλακίων απαιτεί τεράστια χειρουργική γνώση, ικανότητα και εμπειρία από τον χειρουργό και τέλεια ομαδική εργασία και συντονισμό από την ιατρική ομάδα.
Δεν είναι κάτι απλό!

μικροβιολογικό ειδικό μικροσκόπιο

Μεταμοσχεύουμε τις υγιείς ρίζες των τριχών από τη ζώνη μόνιμης τριχοφυΐας που δεν ξαναπέφτουν ποτέ!

Στη Μεταμόσχευση τριχοθυλακίων παίρνουμε υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού (περιοχή μόνιμης τριχοφυΐας) και τα τοποθετούμε στην περιοχή που υπάρχει αραίωση ή απώλεια μαλλιών. Τα μαλλιά που φυτρώνουν από αυτά τα τριχοθυλάκια δεν πέφτουν ποτέ ξανά, είναι έτσι «φτιαγμένα» από τη Φύση! Ουσιαστικά δηλαδή κάνουμε ανακατανομή των υγιών, μόνιμων τριχοθυλακίων. Δε δημιουργούμε νέα τριχοθυλάκια.

Δότρια περιοχή - βασικές αρχές της μεταμόσχευσης μαλλιών

Τα μοσχεύματα που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά τριχοθυλακιακές μονάδες

Τα μαλλιά φυτρώνουν από τριχοθυλακιακές μονάδες που περιέχουν 1,2,3 ή και 4 τρίχες. Στην Anastasakis Hair Clinic μεταμοσχεύουμε μόνον τριχοθυλακιακές μονάδες, παρόλο που αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο και χρονοβόρο. Μεταμοσχεύοντας τα μαλλιά όπως ακριβώς είναι στη Φύση, έχουμε απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη επιβίωση.
Δεν τις «κόβουμε» σε μικρότερα μοσχεύματα (όπως κάνουν όσοι πουλάνε…τρίχες) ούτε τις «ενώνουμε» σε μεγαλύτερα πολυμοσχεύματα (όπως όσοι τελειώνουν πρόχειρα την επέμβαση σε 2-3 ώρες).

βασικές αρχές της μεταμόσχευσης μαλλιών, ανάπτυξη της τρίχας

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών έχει πλέον τελειοποιηθεί

Οι τεχνικές λήψης, προετοιμασίας και τοποθέτησης των μοσχευμάτων έχουν πλέον φτάσει στην τελειότητα. Ο τραυματισμός είναι ελάχιστος, η επιβίωση των μοσχευμάτων αγγίζει το 100%, τα εργαλεία μας είναι μικροσκοπικά, η αντιγραφή της φυσιολογικής εικόνας των υγιών μαλλιών είναι 100% πιστή και ακριβής και η απόλυτη ικανοποίηση των ασθενών μας είναι ο κανόνας!
Στην Anastasakis Hair Clinic, η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι δύσκολη για εμάς και άνετη για εσάς.

Μπορούμε να μεταφέρουμε πολλά αλλά όχι… άπειρα τριχοθυλάκια

Μπορούμε να μεταμοσχεύσουμε μόνο δικά σας τριχοθυλάκια, κάθε τριχοθυλάκιό σας είναι πολύτιμο και εμείς φροντίζουμε να μην τραυματιστεί, να το τοποθετήσουμε ακριβώς εκεί που πρέπει και φυσικά να φυτρώσουν μαλλιά από αυτό. Από την περιοχή που πήραμε τα τριχοθυλάκια δεν θα φαίνεται ποτέ οποιαδήποτε αραίωση ή απώλεια μαλλιών, ούτε κάποιο σημάδι ή ουλή.
Τα τριχοθυλάκιά σας είναι η «περιουσία» σας και εμείς την επενδύουμε με τον καλύτερο τρόπο.

μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών αποτελέσματα μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν ξεχωρίζουν

Στην Anastasakis Hair Clinic, τα αποτελέσματα είναι απόλυτα φυσικά και κανείς δεν θα καταλάβει ότι κάνατε εμφύτευση μαλλιών, διότι αντιγράφουμε χιλιοστό προς χιλιοστό την πυκνότητα, την κατανομή, τη φορά και τη γωνία που φύτρωναν και παλαιότερα τα μαλλιά σας!
Τα τριχοθυλάκια που μεταφέρουμε παράγουν μαλλιά που λούζονται, βάφονται, ασπρίζουν, μακραίνουν και κόβονται, όπως ακριβώς τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

ανάπτυξη νέω τριχοθυλακίων μετά από επέμβαση

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών δεν αφήνει σημάδια

Με όποια μέθοδο εμφύτευσης μαλλιών και αν αποκαταστήσουμε τα μαλλιά σας, υπάρχουν χειρουργικά…κόλπα και τεχνικές προκειμένου η δότρια περιοχή να παραμείνει αισθητικά «παρθένα», σαν να μην πήραμε ποτέ τα μοσχεύματα.
Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να ακολουθήσετε πιστά τις απλές οδηγίες μας για μετά την εμφύτευση μαλλιών και σας εγγυόμαστε πως το αποτέλεσμα θα είναι άριστο!

μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών πύκνωση μαλλιών και μεταμόσχευση τριχοθυλακίων

Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων αγγίζει το 100%

Δεν υπάρχει 100% σε καμία Ιατρική πράξη, προσέξτε τι σας υπόσχονται κάποιοι.
Στην Anastasakis Hair Clinic σας εγγυόμαστε επαναφύτρωση >98% διότι έχουμε εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία, ώστε να εφαρμόζουμε τέλεια την κάθε τεχνική σε κάθε ένα από τα δεκάδες βήματα της επέμβασης.
Αν, όμως, θέλετε 100%, σας εγγυόμαστε 100% επαγγελματισμό, 100% προσπάθεια και 100% ενδιαφέρον και μεράκι από την μεριά μας!

εικόνα κατά το σχεδιασμό μεταμόσχευσης με FUE αποτελέσματα μεταμόσχευσης με την τεχνικη FUE μετά από 12 μήνες

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι για κάθε ηλικία, για άνδρες και γυναίκες

Δεν είναι ποτέ αργά για να αποκαταστήσετε την εικόνα των μαλλιών σας.
Η εμφύτευση μαλλιών μπορεί να γίνει σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, με τριχόπτωση ή απώλεια μαλλιών αρκεί να μην υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή κάποια άλλη ιατρική αντένδειξη.
Στην Anastasakis Hair Clinic έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αποκατάσταση τριχόπτωσης σε γυναίκες και μπορούμε να ικανοποιήσουμε 100% τις επιθυμίες τους.

πραγματικό περιστατικό πριν τη θεραπεία πραγματικό περιστατικό μετά τη θεραπεία

Για να είναι επιτυχημένη μια Μεταμόσχευση Μαλλιών πρέπει κάθε βήμα να γίνεται τέλεια, δεν αρκεί το «πολύ καλά»

Οι επεμβάσεις δεν συγχωρούν το παραμικρό λάθος, καθότι ακόμα και μικρά λάθη θα μειώσουν πολύ την επιβίωση των μοσχευμάτων, θα δώσουν αφύσικη εικόνα στα μαλλιά και θα προκαλέσουν μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία.
Και επειδή τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, πρέπει ο σχεδιασμός, η τεχνική του χειρουργού και ο συντονισμός της ιατρικής ομάδας να είναι μόνο τέλεια!
Στην Anastasakis Hair Clinic σας το προσφέρουμε αυτό.

ερωτηματολόγιο απαντήσεις

Δεν υπάρχει η μια καλύτερη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών, υπάρχει η καταλληλότερη για εσάς!

Δεν υπάρχει ΜΙΑ καλύτερη τεχνική. Υπάρχει η κατάλληλη τεχνική για κάθε περίπτωση, για κάθε άτομο. Η καταλληλότερη μέθοδος είναι αυτή που έχει επιλεχθεί ειδικά για εσάς σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, των τριχών σας και του δέρματος σας, που μπορεί να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες. Στην Anastasakis Hair Clinic εφαρμόζουμε κάθε αποδεδειγμένη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών με εξίσου τέλεια αποτελέσματα.

το κλειδί για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Η μπροστινή ζώνη (hairline) είναι η πιο σημαντική περιοχή

Το hairline πλαισιώνει το πρόσωπο και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του και η καλλιτεχνική «πινελιά» του χειρουργού σχεδιάζει το μοναδικό hairline που ταιριάζει στον κάθε ασθενή.
Στο hairline μεταμοσχεύουμε αποκλειστικά τα λεπτότερα, μονότριχα μοσχεύματα (και όχι χοντρά πολυμοσχεύματα τύπου «μαλλιών κούκλας»), τοποθετούνται ακανόνιστα και τυχαία, όπως τα φυσικά μαλλιά (και ποτέ σε παράταξη το ένα δίπλα στο άλλο) και το hairline έχει σχήμα μοναδικό για το κάθε πρόσωπο.

χάραξη μεθόδου δράσης για μεταμόσχευση και μετεμφύτευση μαλλιών αρχές τριχόπτωσης και μέθοδος πρόληψης τριχόπτωσης

Πύκνωση γίνεται αλλά μόνο σε ειδικές συνθήκες!

Η λεγόμενη Πύκνωση μαλλιών σε περιοχές με αραιά μαλλιά αποτελεί παραπλανητική διαφήμιση και πολλοί έχουν καταλήξει με αραιότερα μαλλιά από ότι πριν την επέμβαση!
Στην Anastasakis Hair Clinic θα επέμβουμε σε μια περιοχή που παραμένουν κάποια (αραιά) μαλλιά μόνο αν είναι βέβαιο πως δεν θα προκληθεί βλάβη στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά, εφόσον δηλαδή παραμένει ζωτικός χώρος και για τα παλαιά και για τα νέα τριχοθυλάκια!

πύκνωση μαλλιών σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις

Δεν έχουν όλοι οι ιατροί τα ίδια αποτελέσματα στην Εμφύτευση Μαλλιών

Στην Anastasakis Hair Clinic εφαρμόζουμε τις δεκάδες μικρές λεπτομέρειες της εμφύτευσης μαλλιών με επαγγελματισμό, προσήλωση, πάθος και μεράκι.
Ούτε τα εργαλεία μας είναι πιο «ειδικά», ούτε τα μοσχεύματά σας γίνονται …περισσότερα «ως δια μαγείας» στην κλινική μας. Έχουμε το ίδιο «σετ ζωγραφικής» με οποιαδήποτε άλλη κλινική.
Όμως, επειδή ο ζωγράφος κάνει τη διαφορά, σας εγγυούμαστε πως στα χέρια μας θα δημιουργηθεί ένα αισθητικό αριστούργημα!

γελοιογραφία