Ανδρογενετική Αλωπεκία

Το μοναδικό πλήρες βιβλίο για την Τριχόπτωση,

παγκοσμίως!

Για πρώτη φορά, οτιδήποτε γνωρίζει σήμερα η Επιστήμη για την Ανδρογενετική Αλωπεκία, τη συχνότερη αιτία τριχόπτωσης (99% των ανδρών και 70% των γυναικών με τριχόπτωση), σε ένα Ιατρικό βιβλίο.

Ανδρογενετική Αλωπεκία

Σώστε

τα μαλλιά σας!

Με όπλο αυτό το Ιατρικό βιβλίο, βρείτε όλα τα στοιχεία, από το Α μέχρι το Ω, για να πάρετε όλες τις σωστές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε με πυκνά μαλλιά, για πάντα!

Ανδρογενετική Αλωπεκία

Η Τριχόπτωση δεν είναι πλέον

μια χαμένη μάχη!

Τα συμπεράσματα χιλιάδων επιστημονικών άρθρων σας προσφέρουν αληθινές και τεκμηριωμένες απαντήσεις για το τι προκαλεί και τι επιδεινώνει την Τριχόπτωση, και, κυριότερα, πώς να την αντιμετωπίσετε με τα πιο σύγχρονα Ιατρικά όπλα.

971

κεφάλαια

879

σελίδες Α4

236

εικόνες & σχήματα

132

βιβλιογραφικές αναφορές

Θεματικές Ενότητες

Τριχοθυλάκιο & Τριχόπτωση

Μάθετε τα πάντα για το τριχοθυλάκιο, το οποίο θεωρείται το πιο πολύπλοκο μικρο-όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Μάθετε τα πάντα και για τα μαλλιά, τα οποία είναι «αθάνατα» (παρόλο που δεν είναι καν ζωντανά!) αλλά και το γιατί τα γκρίζα και λευκά μαλλιά είναι απλά μια οπτική ψευδαίσθηση

Διάγνωση της Τριχόπτωσης

Μάθετε ποιες δημοφιλείς τεχνικές διάγνωσης της Τριχόπτωσης είναι πλέον ξεπερασμένες και γιατί μέχρι να πρωτοδείτε αραίωση στα μαλλιά σας, έχετε χάσει ήδη ως και τα μισά σας μαλλιά

Αίτια Τριχόπτωσης

Ανακαλύψτε ποια χημικά μόρια προκαλούν, τελικά, Τριχόπτωση, πώς επιδρούν στην Τριχόπτωση το stress, το σμήγμα, τα μικρόβια του τριχωτού και ο ήλιος αλλά και το αν τελικά σχετίζεται η «αρρενωπότητα» και το τριχωτό στήθος με το αν κάποιος θα εμφανίσει Τριχόπτωση

Φαρμακευτικές αγωγές

Πληροφορηθείτε για το ποιες φαρμακευτικές ουσίες είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς, ποιες είναι ακόμα και επικίνδυνες, ποια πασίγνωστα και δημοφιλή σκευάσματα βασίζονται σε πλαστές δημοσιεύσεις και γιατί δεν πρέπει να αναμειγνύονται 2 ή περισσότερες λοσιόν σε ένα διάλυμα

Διατροφή & τρόπος ζωής

Διαβάσετε πώς επιδρά η «Δυτική» δίαιτα, οι στερητικές δίαιτες, η κατανάλωση ζωικών πρωτεϊνών και λιπαρών, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η παχυσαρκία στην Τριχόπτωση

Τριχόπτωση & άλλες παθήσεις

Ανακαλύψτε σε πιο βαθμό η Τριχόπτωση μας βάζει σε κίνδυνο για στεφανιαία νόσο, υπέρταση, έμφραγμα, καρκίνο του προστάτη και νόσο του Parkinson ή αν τελικά η εμφάνιση Τριχόπτωσης αντίθετα, μας προστατεύει από κάποιες από αυτές νόσους

Συμπληρώματα διατροφής

Διαβάσετε την αλήθεια για κάθε βιταμίνη, κάθε ιχνοστοιχείο και κάθε βότανο που έχει αναφερθεί ότι «βγάζει μαλλιά» αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες - όπως το ότι οι δημοφιλείς κάψουλες κυστίνης παρασκευάζονται από χημικά επεξεργασμένα ανθρώπινα μαλλιά από κουρεία!

Μεταμόσχευση μαλλιών

Μάθετε όλη την «αμαρτωλή» προϊστορία της Μεταμόσχευσης Μαλλιών και με ποιον τρόπο στιγματίστηκαν αισθητικά εκατομμύρια ασθενείς. Ανακαλύψτε, όμως, και τις σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών, που προσφέρουν εντυπωσιακά φυσικά αποτελέσματα, ακόμα και όταν μεταμοσχεύσουμε τριχοθυλάκια από τα γένια ή το στήθος προς το τριχωτό

Κάλυψη & περιποίηση μαλλιών

Μάθετε τα πάντα για τα σαμπουάν ευρείας κατανάλωσης, τα «επαγγελματικά» και τα φαρμακευτικά σαμπουάν, όπως και για τα πανέξυπνα προϊόντα κάλυψης της Τριχόπτωσης, αλλά και πώς να μην πέσετε θύμα της «βιομηχανία της περούκας»

Μελλοντική αντιμετώπιση

Μάθετε τα πάντα για την κλωνοποίηση, τα βλαστοκύτταρα, τις γονιδιακές θεραπείες, το PRP και άλλες …ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που επανέρχονται τακτικά στην επικαιρότητα και πότε τελικά θα γίνουν πραγματικότητα!

Ξεφυλλίστε το βιβλίο

Ξεφυλλίστε τις εσωτερικές σελίδες του βιβλίου: τα αναλυτικά περιεχόμενα, το πλήρες ευρετήριο και πολλές σελίδες από χαρακτηριστικά κεφάλαια.

Ξεφυλλίστε το βιβλίο

Παράγγειλε online το αντίτυπο σου με έκπτωση 15% και ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα εντός 24 ωρών με courier

Απόκτησέ το τώρα

Χαρακτηριστικές σελίδες του βιβλίου

p356_7

Έγραψαν για το βιβλίο

Βιβλίο για την τριχόπτωση από την Anastasakis Hair Clinic

Δημήτρης Ρηγόπουλος – τακτ. Καθηγητής Δερματολογίας,
Ιατρική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

«Εντυπωσιάστηκα από τον σύγχρονο και µοντέρνο τρόπο παρουσίασης της θεµατολογίας, την πληρότητα των κεφαλαίων, τη σφαιρική και τεκµηριωµένη παρουσίαση των απόψεων, καθώς και τα περιγραφικά και εύληπτα σχεδιαγράµµατα που διευκολύνουν τον αναγνώστη. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί ένα εξαιρετικό σύγγραµµα, µια εξαιρετική πηγή γνώσης για όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται µε την Ανδρογενετική Αλωπεκία αλλά και για τους πάσχοντες που θέλουν να ξεδιαλύνουν τους µύθους και να γνωρίζουν την σύγχρονη πραγµατικότητα για την τριχόπτωσή τους.»

Βιβλίο για την τριχόπτωση από την Anastasakis Hair Clinic

Prof. Dr. med. Dr. h.c. Christos C. Zouboulis –
Professor of Dermatology and Venereology, Freie Universitaet, Berlin

«Ένας Έλληνας ιατρός αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του διδασκάλου μου, καθηγητή Κωνσταντίνου Ορφανού και να φέρει σε πέρας ένα έργο που συμπληρώνει την σύγχρονη επιστημονική βιβλιογραφία. Απλή και κατανοητή γραφή, πλούσια και επίκαιρη βιβλιογραφία, αναλυτική και όμορφη εικονογράφηση, βοηθούν τον αναγνώστη να αφομοιώνει ευχάριστα την πλουσιότατη σε λεπτομέρεια, ύλη του συγγράμματος ... Εκτίµησα τον ενθουσιασµό και τον επαγγελµατισµό µε τον οποίο ο συγγραφέας συγκέντρωσε πληροφορίες και γνώσεις επί του θέµατος, µε στόχο την καλύτερη δυνατή θεραπεία των ασθενών µε τριχόπτωση.»

Online προσφορά

Τιμή στο βιβλιοπωλείο

€ 170

  • Γ.ΖΕΒΕΛΕΚΑΚΗΣ και ΣΙΑ EE
  • Φειδιππίδου 53
  • TK 11527
  • Τηλ. 210-7782451 / 7786975

Online προσφορά (-15%)

€ 145

  • Αποστολή με courier
  • Δώρο τα έξοδα αποστολής
  • Δώρο τα έξοδα αντικαταβολής
  • Παράδοση εντός 24 ωρών σε όλη την Ελλάδα/Κύπρο
Απόκτησέ το τώρα

Περί του συγγραφέα

Βιβλίο για την τριχόπτωση από την Anastasakis Hair Clinic

Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD

O Κωνσταντίνος Αναστασάκης είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου (Head & Neck Surgeon) - Ωτορινολαρυγγολόγος και έχει ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". Είναι Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και έχει μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική Χειρουργική Προσώπου & Ρινός στην Πανεπιστημιακή Κλινική Ulm της Γερμανίας. Έχει εργαστεί στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ειδικότητας στην Αμερική και στον Καναδά. Ο Dr. Αναστασάκης Κωνσταντίνος εξειδικεύεται στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων από το 2004, με δέσμευση στην αισθητική τελειότητα και την τεχνική αριστεία.

Ενεργό μέλος

Είναι ενεργό μέλος των οργανώσεων International Society of Hair Restoration Surgeons (Διεθνής Εταιρεία Χειρουργών Αποκατάστασης Τριχωτού), The European Society of Hair Restoration Surgery (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού) και European Academy of Facial Plastic Surgery (Ευρωπαϊκή Ακαδημία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου).

Περισσότερα για τον συγγραφέα