Θέλετε να ενημερωθείτε σωστά για την δική σας Μεταμόσχευση Μαλλιών; Ελάτε στην Anastasakis Hair Clinic!

Στην Anastasakis Hair Clinic θα ενημερωθείτε για όλη την διαδικασία με τον ίδιο τον Ιατρό που θα σας κάνει τη μεταμόσχευση Μαλλιών σας, και όχι με κάποιον … «σύμβουλο» με άσπρη ποδιά!

Στην Anastasakis Hair Clinic, δεν θα σας ...«βομβαρδίζουμε» με φωτογραφίες διασήμων που έχουμε χειρουργήσει, αλλά θα δείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιστατικά που ταιριάζουν στο δικό σας στάδιο τριχόπτωσης, στην ηλικία σας και στον τύπο μαλλιών σας.

Στην Anastasakis Hair Clinic θα ενημερωθείτε και θα συζητήσετε την σχεδίαση και τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα σας προσφέρει την εικόνα που επιθυμείτε με τον Dr. Κ. Αναστασάκη MD, PhD, τον πρώτο Έλληνα ιατρό που πιστοποιήθηκε στην Μεταμόσχευση Μαλλιών από το ABHRS και Πρόεδρο της ΕΛΑΜΑΤ του ελληνικού παραρτήματος της ISHRS.

Κλείστε και εσείς σήμερα το ραντεβού ενημέρωσής σας και αποκτήστε:

Usb Flash

Ένα ψηφιακό USB stick που θα περιέχει:

  • Την πυκνομέτρησή σας, τις φωτογραφίες του ψηφιακού μικροσκοπίου και τις φωτογραφίες με την προτεινόμενη σχεδίαση.
  • Videos με τον Dr K. Aναστασάκη, με τις συχνότερες ερωτήσεις και απαντήσεις για την Μεταμόσχευση Μαλλιών.
  • Αρθρογραφία του Dr K. Aναστασάκη για την Μεταμόσχευση Μαλλιών, με χρήσιμα links και συμβουλές για το ποιους παράγοντες πρέπει να υπολογίσετε στην απόφασή σας για να προχωρήσετε σε Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Health Care Pack

Ένα ειδικά σχεδιασμένο Hair pack με προϊόντα ενάντια στην Τριχόπτωση αξίας 60ευρώ, που περιλαμβάνει:

  • Προϊόντα από την δερματολογικά σχεδιασμένη σειρά ενάντια στην Τριχόπτωση Revivogen®, made in USA.
  • Προϊόντα για αραιά, αδύναμα μαλλιά από την σειρά Toppik®, made in USA

Στην Anastasakis Hair Clinic, δεν θα σας ... «εντυπωσιάσουμε» με περίεργα ονόματα τεχνικών –που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα!- αλλά θα σας προτείνουμε ποια από τις 2 επιστημονικά αποδεκτές τεχνικές FUE & FUT -σύμφωνα και με την ISHRS- θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς συγκεκριμένα.

Στην Anastasakis Hair Clinic, θα σας προτρέψουμε να κάνετε λεπτομερή έρευνα αγοράς και να μην προχωρήσετε σε Μεταμόσχευση Μαλλιών μέχρις ότου να είστε 100% σίγουροι ότι ο ιατρός που θα σας αναλάβει είναι πιστοποιημένος, εξειδικευμένος και εφαρμόζει και τις 2 τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών με την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα και εμπειρία, χωρίς εμμονές και …θεωρίες.

Ειλικρινής & αναλυτική ενημέρωση

Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται αναλυτικά από τον ίδιο τον Dr. Κ. Αναστασάκη για την Τριχόπτωση του, αφού πρώτα έχει καταγραφεί το ιστορικό Τριχόπτωσης του και το ιατρικό του ιστορικό.

Anastasakis

Γίνεται λεπτομερής έλεγχος δότριας και λήπτριας περιοχής με ψηφιακό μικροσκόπιο, μέτρηση πυκνότητας τριχοθυλακίων, μέσου αριθμού τριχών ανά τριχοθυλάκιο και μέσου πάχους τριχών.

Anastasakis

Γίνεται ανάλυση των δεδομένων και εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών, γίνεται πρόταση σχεδίασης της Μεταμόσχευσης Μαλλιών που θα καλύψει τις ειδικές ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

Anastasakis

Ο ενδιαφερόμενος και ο Dr. Κ. Αναστασάκης συμφωνούν στο σχεδιασμό και στον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν και κλείνεται το ραντεβού για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Anastasakis

Στην Anastasakis Hair Clinic, δεν θα σας προτείνουμε να κάνετε Μεταμόσχευση Μαλλιών αν υπάρχουν άλλοι τρόποι να βελτιώσετε την εμφάνιση των μαλλιών σας ή αν δεν είναι ακόμα κατάλληλη η ηλικία σας.

Στην Anastasakis Hair Clinic, η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται μόνον από τον ίδιο τον Dr. Κ. Αναστασάκη και όχι από κάποιον «εξειδικευμένο» τεχνικό.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά