Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι απλά μερικές…  τρίχες παραπάνω

Είναι μια αλλαγή στην εικόνα μας. Μια αλλαγή πραγματικά εντυπωσιακή, όταν η μεταμόσχευση τριχοθυλακίων συνδυαστεί αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την ηλικία μας.

Ένα από τα οφέλη της εμφύτευσης μαλλιών είναι ότι προσφέρει αυτοπεποίθηση, «κρύβει» χρόνια και μας απαλλάσσει από την ανησυχία αν έχουμε χτενιστεί σωστά, αν καλύψαμε καλά τις αραιωμένες περιοχές, αν κάποιος μας κοιτάει στα μαλλιά, αν δείχνουμε λιγότερο όμορφοι ή πιο μεγάλοι σε ηλικία.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ενθάρρυνση. Μας ενθαρρύνει να αγαπήσουμε ξανά περισσότερο την εικόνα μας και να είμαστε πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι.

Η μεταμόσχευση τριχοθυλακίων είναι απόφαση. Όταν είναι συνειδητή και ώριμη και όταν γνωρίζουμε τι μπορεί να αλλάξει σε ΕΜΑΣ (και όχι στις φωτoγραφίες με διάσημους) τότε σίγουρα το αποτέλεσμά της θα μας δικαιώσει και θα μας κάνει χαρούμενους.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι επένδυση και μάλιστα σημαντική

Επένδυση του χρόνου, των χρημάτων και των προσδοκιών μας. Και αν κάτι μπερδεύει τον υποψήφιο για εμφύτευση μαλλιών είναι το πότε και το πού να επενδύσει. Να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών τώρα ή μετά; Να… υποκύψει στην προσφορά του γεμάτου σιγουριά, χαμογελαστού πωλητή ή να κάνει και άλλα… παζάρια; Να ονειρεύεται ότι θα αποκτήσει τα μαλλιά που είχε στα 20 ή ότι μετά τη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων θα είναι πιο όμορφος, πιο νέος, πιο δημοφιλής; Να πιστέψει τον ιατρό που του τάζει μαλλιά εφήβου ή αυτόν που του παρουσιάζει πιο ρεαλιστική στρατηγική;

«Ποια είναι λοιπόν η ισορροπία;»

«Ποιος λέει την αλήθεια;»

«Πόσο πρέπει να ψάξω, με ποιους θα μιλήσω και κυρίως ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ;»

Δεν έχει καμία σημασία αν θα πετύχετε την μικρότερη τιμή, αν ο γιατρός σας έχει χειρουργήσει γνωστούς τραγουδιστές και άλλες …διασημότητες, αν σας υπόσχονται ότι σε 1 μέρα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών δε θα φαίνεται τίποτα ή πως τα μαλλιά θα είναι πυκνά σαν …βούρτσα.

Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε τον καλύτερο ιατρό, που με ειλικρίνεια θα σας λύσει κάθε απορία και θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιατρική πράξη

Η μεταμόσχευση τριχοθυλακίων είναι μια ιατρική πράξη και να θυμάστε πάντοτε ότι είναι σημαντικό σε ποιόν θα εμπιστευθείτε το κεφάλι σας γιατί αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα θα είναι εκεί κάθε μέρα και θα το βλέπετε στον καθρέπτη.

Τα οφέλη της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η απόλυτη φυσικότητα στην εικόνα των μαλλιών σας, απόλυτα ικανοποιητική πυκνότητα και ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη.

Αρκεί η επιλογή σας να είναι σωστή και να εμπιστευτείτε τον πιο εξειδικευμένο ιατρό.

Βρείτε τον σωστό ιατρό, ακούστε τι έχει να σας προτείνει, μην …κολλάτε σε μια ή στην άλλη τεχνική επειδή κάπου τη διαβάσατε, την έκανε ο Χ διάσημος ή σας την είπε ο φίλος σας.

Σημασία έχει τι είναι το καλύτερο για εσάς!

Σημασία έχουν η σχεδίαση και ο τρόπος που θα τοποθετηθούν τα τριχοθυλάκια ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν πυκνότερα και περισσότερα και το αποτέλεσμα να σας προσφέρει ικανοποίηση, χαμόγελο και δικαίωση της επιλογής σας.

Και… κάτι ακόμα

Ξεκινήστε την αναζήτηση αφού πρώτα κατανοήσετε εσείς ο ίδιος γιατί θέλετε να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών.

Η εμφύτευση μαλλιών δε θα σας κάνει …20 χρονών, ούτε θα κάνει τους άλλους να σας αγαπάνε περισσότερο.

Η μεταμόσχευση τριχοθυλακίων σας βοηθά να είστε και να νιώθετε πιο όμορφος, να νιώθετε εσείς καλύτερα και αυτό θα το καταλάβουν οι πάντες γύρω σας. Η αυτοπεποίθηση, η χαλαρότητα και η νεανικότητα σας είναι που θα αρέσουν!

Γι’ αυτό έχει σημασία να προχωρήσετε σε μεταμόσχευση μαλλιών επειδή αγαπάτε και φροντίζετε τον εαυτό σας και όχι για την άποψη και τα συναισθήματα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Κάντε το…. για εσάς!