Κατοχυρώστε από σήμερα και για λίγες ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ τη μοναδική προσφορά για μεταμόσχευση μαλλιών με FUE  με 1900 ευρώ net price! 

Στην Anastasakis Hair Clinic σας προσφέρουμε ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΗ μεταμόσχευση μαλλιών  FUE μόνο από ιατρό, με τη γνωστή κορυφαία ποιότητα της Anastasakis Hair Clinic KAI σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ!

Η μοναδική αυτή προσφορά για μεταμόσχευση μαλλιών με FUE, ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για ορισμένο χρονικό διάστημα. (διαβάστε τους όρους και προϋποθέσεις για την προσφορά για μεταμόσχευση μαλλιών με FUE, παρακάτω).

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα απαραίτητα στοιχεία και θα έχετε άμεσα επικοινωνία από τη γραμματεία του ιατρού για να κατοχυρώσετε την προσφορά για μεταμόσχευση μαλλιών με FUE.

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Εάν έχετε αραίωση στους κροτάφους ή έχει υποχωρήσει το hairline, τώρα δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο! Η μεταμόσχευση μαλλιών στην Αnastasakis Hair Clinic, σας προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα. Η εμπειρία, η γνώση και η εξειδίκευση του Dr. Αναστασάκη και της ομάδας του είναι η εγγύηση για ένα απόλυτα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα στη δική σας μεταμόσχευση μαλλιών.

Δείτε εδώ παρόμοιο αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών με FUE της Anastasakis Hair Clinic με την τεχνική FUE.

Μοναδική προσφορά για μεταμόσχευση μαλλιών με FUE στην Anastasakis Hair Clinic

  Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

  Όροι & προϋποθέσεις:

  • Η προσφορά για μεταμόσχευση μαλλιών με FUE, ισχύει για όσους ενδιαφερόμενους κατοχυρώσουν ηλεκτρονικά την προσφορά και ενημερωθούν έως και 23-03-2018.
  • Για όσους ενημερωθούν έως και 23-03-2018 και κατοχυρώσουν την προσφορά, η ημερομηνία της επέμβασης θα πρέπει να είναι προγραμματισμένη έως και 31-03-2018.
  • Ισχύει μια κατοχύρωση προσφοράς ανά ενδιαφερόμενο.
  • Η προσφορά δεν μεταβιβάζεται, είναι ονομαστική και προσωπική.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο για ενήλικες.
  • Η προσφορά αφορά μόνο σε περιστατικά στα οποία θα γίνει χρήσης της τεχνικής FUE και μέχρι τον αριθμό των 2400 τριχών, δηλαδή έως και 1000 τριχοθυλάκια.
  • Η τιμή των 1900 ευρώ είναι net και αφορά τον παραπάνω αριθμό τριχοθυλακίων.