μεταμόσχευση μαλλιών - 1000 ευρώ μείωση τιμής

Έχετε ενημερωθεί από την Anastasakis Hair Clinic για την μεταμόσχευση μαλλιών σας. Έχετε εμπιστευθεί την καλύτερη ομάδα για τη μεταμόσχευση μαλλιών σας, είσαστε κατάλληλος υποψήφιος, έχετε μάθει πόσα τριχοθυλάκια θα χρειαστείτε και έχετε εξασφαλίσει οτι θα έχετε ένα πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα. Έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε αλλά …διστάζετε στην τιμή.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Για ένα περιορισμένο αριθμό ενδιαφερόμενων που έχουν ενημερωθεί στην κλινική μας, δίνουμε ένα επιπλέον κίνητρο: Μειώνουμε για εσάς έως και 1000 ευρώ την προτεινόμενη τιμή για να πραγματοποιήσετε άμεσα την απόφασή σας να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών!

Γιατί όσο πιό σύντομα κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών τόσο πιο σύντομα τα νέα μαλλιά θα μεγαλώσουν και θα έχετε ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων χερουργείων είναι περιορισμένος. Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να εξασφαλίσετε υψηλή θέση στη σειρά επιλεξιμότητας.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία ασφαλής επέμβαση για όλες τις ηλικίες, όσο πιο σύντομα το αποφασίσετε, τόσο περισσότερο θα χαρείτε το αποτέλεσμα της

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για τη μείωση τιμής που δικαιούστε ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, έως και την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την ημερομηνία αποστολής της φόρμας.

Κάντε το για εσάς! Η μεταμόσχευση μαλλιών σας χαρίζει αυτοπεποίθηση κι ένα μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη


  Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
  Όροι Χρήσης Προσφοράς

  Ισχύει μόνο για όσους έχουν ήδη ενημερωθεί από την Anastasakis Hair Clinic, στις κλινικές μας σε Χαλάνδρι, Γλυφάδα ή με online ραντεβού.

  Ισχύει για όσους κατοχυρώσουν ημερομηνία επέμβασης και πραγματοποιήσουν τη μεταμόσχευση μαλλιών στο χρονικό διάστημα έως και 30 Ιουνίου 2022.

  Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

  Η προσφορά είναι προσωπική, ονομαστική και δεν μεταβιβάζεται.