Κάνε Μεταμόσχευση μαλλιών και πάρε δώρο το laser για την τριχόπτωση

Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση! Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ την προσφορά έως και τις 15 Ιανουαρίου.

Μεταμόσχευση Μαλλιών με ΔΩΡΑ! Αυτές τις γιορτές κάνε δώρο στον εαυτό σου μία νέα εμφάνιση! Kάνε τη μεταμόσχευση μαλλιών σου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου στην Anastasakis Hair Clinic και διάλεξε το ΔΩΡΟ σου!

Επιλέξτε ημερομηνία μέσα στο Δεκέμβριο για τη μεταμόσχευση μαλλιών σας και σας κάνουμε δώρο τη θεραπεία τριχόπτωσης για το σπίτι με laser, εγκεκριμένη απο τον FDA ως αποτελεσματική αγωγή για την τριχόπτωση.

 Μεταμόσχευση Μαλλιών με ΔΩΡΑ! Όλοι κερδίζουν!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις για τον εαυτό σου αυτό που καιρό σκέφτεσαι και θες πολύ, αλλά συνεχώς αναβάλλεις! Και τώρα θα πάρεις και επιπλέον ΔΩΡΟ! Η μεταμόσχευση μαλλιών θα αλλάξει την ψυχολογία σου και η νέα εικόνα σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Σου χαρίζουμε όμως κι ένα ακόμη όπλο για να έχεις πάντα υγιή, πυκνά μαλλιά!  Η Laser αγωγή για το σπίτι μειώνει το ρυθμό της τριχόπτωσης στα υπόλοιπα μαλλιά σου και είναι ιδανική και για όσους έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε μεταμόσχευση μαλλιών γιατί έχει αποδειχτεί οτι βοηθά στην ταχύτερη επανέκφυση των τριχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή.

Πρόλαβε κι εσύ το ΔΩΡΟ σου! Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Οι διαθέσιμες θέσεις για τις επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα μέσα στο Δεκέμβριο! Έτσι, η προσφορά ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ! Η περίοδος των εορτών έχει σημαντικά αυξημένη κίνηση. Εάν έχεις αποφασίσει να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, επίλεξε την Anastasakis Hair Clinic, την πιο ασφαλή κλινική για τη μεταμόσχευση μαλλιών σου και πάρε δώρο την εγκεκριμένη Laser θεραπεία τριχόπτωσης για το σπίτι.

Πώς διεκδικώ το δώρο μου;

Με τον πιό εύκολο τρόπο! Κλείσε ραντεβού ενημέρωσης, επίλεξε ημερομηνία μεταμόσχευσης μαλλιών έως και τις 15 Ιανουαρίου 2021  και το δώρο είναι δικό σου!

Μπορείς να κλείσεις ΔΩΡΕΑΝ online ραντεβού ενημέρωσης συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

 Μεταμόσχευση Μαλλιών με ΔΩΡΑ! Ενημερώσου σήμερα με ΔΩΡΕΑΝ online ραντεβού

  Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

  Όροι & προϋποθέσεις:

  1. Τα δώρα που συμμετέχουν στην προσφορά “Μεταμόσχευση Μαλλιών με ΔΩΡΑ” είναι: i). Laser τριχόπτωσης για το σπίτι για 6 μήνες και ii). Laser τριχόπτωσης για το σπίτι, χωρίς χρονικό περιορισμό
  2. Η επιλογή του δώρου (i) ή του δώρου (ii) εξαρτάται απο τον αριθμό τριχοθυλακίων και την τεχνική της μεταμόσχευσης μαλλιών που θα πραγματοποιήσει ο ενδιαφερόμενος
  3. Το δώρο ισχύει για όσους κλείσουν ημερομηνία για ραντεβού μεταμόσχευσης μαλλιών έως και τις 15 Ιανουαρίου 2021 και όχι για ραντεβού ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθούν εντός Ιανουαρίου
  4. Το δώρο παρέχεται αποκλειστικά απο την Anastasakis Hair Clinic και παραδίδεται σε κάθε δικαιούχο την ημέρα της μεταμόσχευσης μαλλιών
  5. Ισχύει  για ραντεβού μεταμόσχευσης μαλλιών έως και τις 15 Ιανουαρίου ή μέχρι κάλυψης της πληρότητας χειρουργείων Ιανουαρίου.